Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

vztrajaj pr fotru,skoz tecnari pol bo itaq kupu ko bo vidu da drgac nebo mira pr hiši :OK:

Objavljeno

pozdravljeni :)

mam eno vprasanje:

sem zacetnik (ravno opravil izpit za kategorijo A), izkusenj s cestnimi motorji nimam se nic (rekreativno vozim samo motokros na kawasaki kx 80 :) ).

sam sem za aprilio rs 125 toda mi vsi govorijo da je to prehuda masina za zacetnika. vase mnenje ? :)

ps: vedno ko doma pride do govora o motorjih se skregamo, ker je foter ful proti temu (veliko let izkusenj). obstaja kaksen originalen recept kako ga omehcat da mi bo sploh dovolil kupit motor ? :)

hvala za pomoc

dej ti neki razlož svojimi .)

bolš da maš sam motor se sam peleš kulk pač misliš da si sposoben , kot pa to da te premami kolegov motor in ga hočeš motor probat do konca .) v velikih primerih se ne konča glih najboljš

še slabš pa je da te druge budale okol furajo na motorju .)

ko si bo tvoj fotr pršu to gor bo spoznal da je bolš da si kupiš motoor in se vožiš sam s svojimi izkušnjami ki jih je ob vsakem km več :)

Objavljeno

hvala za odgovore, sem mu ze vse od tega nasteu in se kaj vec pa nic ne pomaga...

fotr ma res velik let izkusenj za sabo tako da ga ne morm nic obtozit da govori u prazno al pa kej podobnega in tut dost njegovih bliznjih prjatlov se je fental.

kot sam pravi zdj nima motorja glih zarad tega ker ve kaksne probleme lahko povzroca. sam je reku da je ziv sam zarad tega ker je meu sreco. :(

glih smo se nehal dret drug na druzga zarad motorjev tak da sn zeloooo zivcen. morm na pir&čik zaj :|

Objavljeno

heh jst mam istega fotra doma z istim mišljenjem

se ga da omehčat sam morš najdit lukno

pr men se je obnesl da si bom pol kupu ornk motor(pa me boli ... ka si misl) pa da je vlk bolš da začnem na majnšim da se privadim pa dobim izkušnje ker pač manj gre :OK: je kr uspel čeprov je bil še tečn neki cajta sam pol počas vid da je res

pa ugotovil je no predvsem tastara da bo mela mir z prevozi hehe

pa uvidu je da si ga res želim pa da sm bol trmast ko on

tak da probi to traja sam gre jst sm ga začel počas navajat kak let prej :evilgrin:

takda srečno pa vlk sreče B) O:-)

Objavljeno

ni to niti tema za te stvari ampak useen ti še powem tole .)

če je bil tvoj oče motorist in ma res dost izkušen pol mu moj prejšn post oziroma kar je napisan ni tuje in menda ve ka mu hočem powedat .)

že v štartu ne wem će je cela familija proti motorju zakaj so ti dovolil delat izpit zato da maš izpit za gledat ne verjetn . če so ti dovolil naredit izpit pol so tut vedl da posledica tega je 125ccm v garaži .)

če bi vsi mislal kulk se smrtno ponesreči potem tegale moto sveta neb blo ker nebi blo poante da bi bil ker itq pol neb noben bil motorist .) a avtu je isto, velik folka se ponesreči ampak furajo se še vedn velika večina ljudi po svetu . tak da ta izgovor zaka ne smeš met motorja je mal prevlečen od nekod :BUA:

moj sestrič se je smrtno ponesrečil z avtom in ja, ta dogodek nam je spremenil življenje in ja, bil je tudi predmet pogovora ko sm kupoval motor .) ampak še useen ti enkrat powem bolš da maš svoj motor sam sebe voziš okol kot pa da si motor sposojaš ki ga nisi navajen in da te drugi vozjo okol.

Na začetku je blo pr men isto, tveganja so in bojo ostala in to se ne da spremenit .)

NI vedn motorist kriv kar se zgodi na cesti mal si poglej ka se vozi vse po cestah :krneki:

in če je bil tvoj oče motorist potem tudi ve za kake užitke te bo prikrajšu

sedaj pa smo ornk off topic in se prestavmo v zato namenjeno temo .)

Objavljeno

prpeleš mašino domov in je rešeno ..... se bo že sprijaznil .....

Objavljeno

prpeleš mašino domov in je rešeno ..... se bo že sprijaznil .....

točno tako :D

Objavljeno

vztrajaj pr fotru,skoz tecnari pol bo itaq kupu ko bo vidu da drgac nebo mira pr hiši :OK:

ni povsod tako, da bi kr stari kupli motor. pri nas je ati za, mami proti, pa vrjamete ali ne, da mi ne prispevajo skoraj nič (prvi motor - skuter - mi je kupil ati), zdaj pa mi mami plača kakšen obrok zavarovanja. za motor pa res ne bota dala nič zraven.

Objavljeno

mati bila strogo proti 125ki takrat ko sem 50ko prodal je rekla konec je ja pa kaj še sem si mislil..... vglavnem foter me je podpiral v tem in je mama zvedla 20 minut preden so meni motor pripeljali na dom. ko sem pa 125ko prodal pa sem rekel da bom kupo 600 kubikov je bil foter strogo proti temu potem so našli kompromis 400 kubikov in je foter rekel rajše damo zdaj kaj več gnara za takšen motor kot je v resnici vreden. ko pa da kupimo premočnega. ona varianta 600 pa 25kw blokada je foter samo rekel preveč dobro te poznam da bi tista blokada bla kaj več kot 14 dni na motorju. pri tem motorju pa mam niti ni nič rekla morem potrkat da do zdaj nisem imel hujšega padca 2 pizdariji v križišču zebra in mokra cesta.

tak da vse se da samo staršem treba zaupanje pridobit da ti to obladaš in da imaš pamet z gasom

Objavljeno

Sploh ni problem se s težkim motorjem pelat. Ampak veš ka je men foter naredu ko sm naredu izpit za A. šla sma u bolnico in pokazu mi je na invalide ki so postali to zaradi motorja in roko na srce men je to tak na psiho udarl da še dans ko vidim da je velik rizik ne grem prehitevat.

Objavljeno

Sploh ni problem se s težkim motorjem pelat. Ampak veš ka je men foter naredu ko sm naredu izpit za A. šla sma u bolnico in pokazu mi je na invalide ki so postali to zaradi motorja in roko na srce men je to tak na psiho udarl da še dans ko vidim da je velik rizik ne grem prehitevat.

glej to kaj se invalidnosti tiče mislim da sem jaz eden od oseb ko najbolj razumejo to. Kaj ti mama mi je od 8 mega leta na invalidskem vozičku.

Objavljeno

mislm d aje to zelo offtopic kako omehčat starše...pač če ne dovoljo jebiga ne dovoljo..tok cajta tež da bojo dovolil .)

Objavljeno

To bi mogu usak motorist nardit. Jst sm spremenu mišlenje k sm se jeseni polomu pa mam ful srečo da sm še živ. In to 11 kw rska tko da blokade skor nč ne pomagajo če maš namen gont, pač greš po klancu dol pa skoz use ovinke dokonca tiščiš(11kw sm spravu na 155kmh). Zdej mam pa namen bl turistično se vozt pa 22kw, k mislm da je bl varna vožnja če ti motor potegne.

A gdo ve kolk kej pride kiler pa desna plastika za rs125?

Objavljeno

To bi mogu usak motorist nardit. Jst sm spremenu mišlenje k sm se jeseni polomu pa mam ful srečo da sm še živ. In to 11 kw rska tko da blokade skor nč ne pomagajo če maš namen gont, pač greš po klancu dol pa skoz use ovinke dokonca tiščiš(11kw sm spravu na 155kmh). Zdej mam pa namen bl turistično se vozt pa 22kw, k mislm da je bl varna vožnja če ti motor potegne.

A gdo ve kolk kej pride kiler pa desna plastika za rs125?

raj kupi sam kiler k to nujno rabis .... glede plastike se ti pa ful ne splaca jo nove kupit k je draga ful za vse skup (plastika barvanje nalepke) bos dal vec kokr 500evrov ....

Objavljeno

raj kupi sam kiler k to nujno rabis .... glede plastike se ti pa ful ne splaca jo nove kupit k je draga ful za vse skup (plastika barvanje nalepke) bos dal vec kokr 500evrov ....

Sam problem je k od plastike ni kej dost ostalo, se ne da zlept. Edin če mam naked rsko brez maske pa blatnika!!! :lol1:

Objavljeno

glih smo se nehal dret drug na druzga zarad motorjev tak da sn zeloooo zivcen. morm na pir&čik zaj :|

pIzda sm jst tud živč... dons ene par cbr k bido... mOrm Zrihtat mofo.... MORM :!"!!!:!:!:! :P

ja Gapi prid na msn boš povedu kdaj maš cajt :P

Objavljeno

Sam problem je k od plastike ni kej dost ostalo, se ne da zlept. Edin če mam naked rsko brez maske pa blatnika!!! :lol1:

lahko dobis karbonske ali poliesterske ... sicr karbonske so malce drazje tko da poliestreske so cist ok ... pa se pocen so :)

Objavljeno

a kdo rab za Rsko Service Manual???Sm ga zdj dobu od enga serviserja! :naughty:

Objavljeno

a kdo rab za Rsko Service Manual???Sm ga zdj dobu od enga serviserja! :naughty:

sm te doodou na msn ... se bova tam zmenla :P

Objavljeno

ql ql :P A mogoče kdo ve zakaj ko dam kontakt se mi dvigne obratomer???a je to standart al kj prebija??

Možn da zard tga k mam kr prazn akumulator!!VBAT 8.0!Pa nč mi ne dela praw!Sm gledu če kj prebija sam ni nč vidt da je kj staknen...štarterja sploh ne obrne skoz mi crkuje vseskup!!Jao jao nove težave... :headbang: :cry:

Objavljeno

ql ql :P A mogoče kdo ve zakaj ko dam kontakt se mi dvigne obratomer???a je to standart al kj prebija??

Možn da zard tga k mam kr prazn akumulator!!VBAT 8.0!Pa nč mi ne dela praw!Sm gledu če kj prebija sam ni nč vidt da je kj staknen...štarterja sploh ne obrne skoz mi crkuje vseskup!!Jao jao nove težave... :headbang: :cry:

tak je to ko voziš italjana

Objavljeno

moj štrom(cagiva) pa pravkar porihtan..dela ko (k)urca :devil:

Objavljeno

Sam olja mu manka ane

Objavljeno

ma mam jst olja še za 600km zihr...sam ga hočm zdej že kupt :P

Objavljeno

eh eh mitota dobim za 1000€ u četrtk 2006 letnik 7 speed!Sam ga bom takoj prodal naprej sicer za ene 1000€ dražje kaj bom z njim itak je jajc! :zzz: Ne me sprašvat če prodam k s tem motorjem so mal mutni poslovi!!Je bil ukraden sam so nekak urihtal papirje...no sj več o tem u četrtk :P :evilgrin: :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!