Stroj Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 eh eh mitota dobim za 1000€ u četrtk 2006 letnik 7 speed!Sam ga bom takoj prodal naprej sicer za ene 1000€ dražje kaj bom z njim itak je jajc! :zzz: Ne me sprašvat če prodam k s tem motorjem so mal mutni poslovi!!Je bil ukraden sam so nekak urihtal papirje...no sj več o tem u četrtk :P :evilgrin: :P A se ti hecas ali resnicno verjames, da obstaja 2006 letnik 7speed mito? Pa mikuni 35 fergi ima tud :grrr :headbang:
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 loh da so okvir zamenal tko k je dolenc reku...tko je tud od kocija...
Ven0m Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Jp tko je!Sam je bil motor ukradn pa ne vem še točn no...vido sm ga že sam ne z lastnikom...!gremo ju3 pogledat :grim
Čamac Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Če je 2006 letnik ti ga menjam za mojga :P Jaz bom mel nov motor ti pa boš mirno spal brez slabe vesti :D
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ja smo že napisal da ni 2006 letnik...ampak je samo geštel 2006.in pol motor kao je ceu 2006...se da kr fajn nategnt tko ja :D
Čamac Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Ja pa res ja sn spregledal :blush: Ah pol pa ostajam na mojem dobrem zvestem konju :D
k0ci Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 loh da so okvir zamenal tko k je dolenc reku...tko je tud od kocija... pr men ni štel zamenjan, samo plastike pa nosilec zadjega dela so zamenjani, ker moj motor je biu še na gapija pisan in cifre v okvir vtisnjene, pa tudi 6speed mam
Matex_46 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :topic: mitovci ne serite v tej temi .)
JeRn3j Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ja pa tud tole o ukradenem mitotu ni za na javni forum .)
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ja pa tud tole o ukradenem mitotu ni za na javni forum .) ne, temu se reče nabijanje ;)
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ne, temu se reče nabijanje ;) :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Original-One Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Vsekakor je zelo pametno razlagat, da maš ukraden motor oz., da ga boš kupu. bravo Lp
Stroj Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Vsekakor je zelo pametno razlagat, da maš ukraden motor oz., da ga boš kupu. bravo Lp Sploh ker g. policaji ne znajo brat :fredy: dost smo off-t...
k0ci Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Vsekakor je zelo pametno razlagat, da maš ukraden motor oz., da ga boš kupu. bravo Lp a zato si ti tok tiho :lol: joke :D
FlamE#7 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :topic: mitovci ne serite v tej temi .) :OK: :OK: legenda :P :OK: :OK: :grim
gapi Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 pr men ni štel zamenjan, samo plastike pa nosilec zadjega dela so zamenjani, ker moj motor je biu še na gapija pisan in cifre v okvir vtisnjene, pa tudi 6speed mam Če bi ti meu moj štel, bi mu na levi strani udrtine, pa vse popraskan...tko da če vrjameš v smrkce lahka tut to...+ Polovica motorja more bit zamenana, ker ga je men odprl pr strani...
Original-One Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 a zato si ti tok tiho :lol: joke :D ne seri, jst sm legalen :grim
Ven0m Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Hehe ja tko je tip je sam nabiju :headbang: No pa dost o teh mitotih itq so jajca :P Pa še učer sm lepo naredu novo pizdarijo k sm šraufu se mi je motor prevrnu in mi je počla uno na ročki k maš run pa off gor pa za užgat pa te scene... :slap:
Gregc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Pa še učer sm lepo naredu novo pizdarijo k sm šraufu se mi je motor prevrnu in mi je počla uno na ročki k maš run pa off gor pa za užgat pa te scene... :slap: To je pa to ker si sam svoj mojster...
_Fingi_ Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 To je pa to ker si sam svoj mojster... Ah, če se lepo prštimaš h delu sploh ni problema, tud če vse doma delaš :grim :OK: :OK: sam če pa na hitr use neki hočeš, se pa hitr kej nrdi :doze:
Gregc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ah, če se lepo prštimaš h delu sploh ni problema, tud če vse doma delaš :grim :OK: :OK: sam če pa na hitr use neki hočeš, se pa hitr kej nrdi :doze: Jaz vem da nisem za take štose...
reesko Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 :OK: :OK: legenda :P :OK: :OK: :grim dej ti pa res čim manj...najprej si kup motor...pol pa govor ej pa bašič je reku da mu je ušeč tvoja aprilia k se z njo na trening vozš :D :P
Ven0m Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 To je pa to ker si sam svoj mojster... Ma ja po napakah se učimo...naslednč vem da naum tga naredu :P Vsaj navadš se nek iz tega :)
GHOST RIDER Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ej a bi kdo vedu kulk stane nou đianeli?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se