JeRn3j Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 jst sm tut kr zakluču dons.. ribnl :cry: grozno tudi teb :cry: no men ni ribnu da nov kdo mislu ... mam pa tud probleme glede te pumpe ... sam une vodne ne oljne :cry:
Ven0m Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Ma dj J***š te pof****e pumpe!!!Jz mam dva frenda obema ribnl zard pumpe...jz sm si jo tut lih par dni nazaj odklopu!!!Bad to no da ti zard ene bedne napake ribne :BUA: Se raje mau pomatram pa mešam sam! :angry:
reesko Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 sploh ni tok matranja....sam je pa kurc če ti crkne ena pumpa jebena
AJ Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 no da še tu malo pospamam: če mogoče kdo rabi oz. bo rabo, prodam čist nove lamele (obojne) za RS125. Mislo sem jih menjat pa še stare niso ble tak slabe... Mam pa še originaln avspuh za RS125 brez blokad, pa še taka velka nalepka "akrapovič" je gor :P :D Če rabi kdo, PM, lahko dobite tudi slike. Oboje prodam po simbolični ceni :D
Josi Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Aha, pol pa bom probal najdit kaksnega ki menjava tesnila, ker zraka ni v napeljavi, k sm že tolkrat "einkliftal", pa nič bolš. A ve mogoč kdo za kakega ki se ukvarja z premzami v okolici celja, al pa maribora? hvala LP
Josi Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Evo tole mene jebe cilinder za bremzo
norc 16 Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Evo tole mene jebe cilinder za bremzo meni je ta zadnji celinder tudi šel čist v prazno sem bil brez brenze. in sem pelal na aservis da pogleda kaj bi lahko bilo. in je bilo olje tolko zjebano da sem samo olje menjal in je delalo naprej
Ven0m Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Evo tole mene jebe cilinder za bremzo aaa moja je tut taka!Sam da me ne zajebavajo bremze :P
JeRn3j Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 fantje ste že kdaj slišal za štelanje protiuteži na gredi proti vibracijam pr rs ki??? ... mi je neki norc_16 omenju k sm mu reku, da trese ko prasica... me je po 5km tok predrmal, da sm mogu noge dol s tačk dat, ker je tok vibreral... :BUA: tud na tački v leru, ko gas daš, se tok trese da motor kr po tački pleše... pa se premika :huh: a je že kdo slišov za štelanje tegga? :?
kukec1 Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 to men na mitotu dela... pa tut nwm kak stem...
JeRn3j Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 to men na mitotu dela... pa tut nwm kak stem... sej ti pravm ... neki kao štelanje neke protiuteži na gredi proti vibracijam... sam več pa ne vem :(
Aless Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 to mas eno crno "precko" ko je pritrjena na cilinder in pa na vsaki stran na okvir,....mislim da se rece stabilizator necesa pac
kukec1 Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 aha.. pol ma mito isto, sam kaj ma to prečko čez bloke motorja, tik pod celindrom... in sm probal jas to prečko ven vzet, se je mašina tresla ko nora a po geštelu ni blo skor nič vibracij. Kak pa sem jaz nazaj to not dal pa je blo isto ko prej... pri meni ma to čist malo lufta, tak da zgleda da se te vibracije prenašajo na okvir, pa zato pajtla ko noro....
reesko Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 drgač je antivibracijska gred...in je treba notr zobnike pravilno obrnt tko k so zacahnani ...na cagivi je to 5min dela...pr men bomo poštimal :devil:
BikeRBoY Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 ja saj na apriliji je tudi antovibracijska gred ki je z glavno gredjo povezane z plasticnimi zobniki ki morajo bit prav nastelani
FlamE#7 Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 to men na mitotu dela... pa tut nwm kak stem... dobr to na mitotu se razumem... ampak za RSo :P
JeRn3j Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 dobr to na mitotu se razumem... ampak za RSo :P :P :P :P
reesko Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 dobr to na mitotu se razumem... ampak za RSo :P ti mopedist tih bot da si kup motor :) :P :P :P mi2 se pa itak ne marava :D
JeRn3j Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 mi2 se pa itak ne marava :D seveda :P
Ven0m Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 A mogoče kdo ve kje bi lahk nabavu kakšne nalepke za RSo???K je na novo barvana pa je čis boga... :P
DJtone Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Lep pozdrav! Kupujem 125ccm cestn motor pa nevem katerga bi kupu!!! Dejte mi kej predlagat!
JMatic Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 edn dons na RS125 iz golnia proti tenetisam....okol 13h neki tazga. na "rajdah" a si iz tuki ?
Tabo Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 (popravljeno) Lep pozdrav! Kupujem 125ccm cestn motor pa nevem katerga bi kupu!!! Dejte mi kej predlagat! TUT sam bom zdejle enkrat kupu 125 ccm motor.Sam sm ze dlje na forumu (sm tut sam spraseval ista vprasanja )tko da najvec bos slišu ali: -cagiva MITO -aprilia RS jst sm se odlocu za RS in ga bom konc maja kupu.Razlogi:veliko je rabljenih(avto,net),cenejsi so,in baje da tut kakovostni.Velika vecina ti bo svetovala RS lp Popravljeno Marec 18, 2007. Popravil tada14
Gixxer Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 tada ne mores trdit da so aprilie boljse od mitotov...to je pa pri teh 2t masinca res taaaaaaak relativno! torej DJtone - ne sprasuj kirega ti priporocajo/mo, zato ker bo itak vsak hvalil svoje! Sam razmisli kteri ti je bolj vsec in nato tistega tudi kupi. Istocasno pa vedi, da bos pa LAHKO mel tudi zelo veliko dodatnih stroskov... Ampak se vedno pravim - vzemi tistega, ki ti je bolj vsec ;)
NejcZ Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Najbolj glasni tukaj bojo svetovali Mito-ta, ker je (baje) nadmočn :) Ampak z RS-ko nimaš kaj izgubiti! Imaš že ogromno napisanega, malo si preberi pa boš presenetljivo veliko izvedel..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se