reesko Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Najbolj glasni tukaj bojo svetovali Mito-ta, ker je (baje) nadmočn :) Ampak z RS-ko nimaš kaj izgubiti! Imaš že ogromno napisanega, malo si preberi pa boš presenetljivo veliko izvedel.. a to sm jst kao najbl glasn?ker ostali mitodriverji so res bl tihi :P
Stafuc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 a to sm jst kao najbl glasn?ker ostali mitodriverji so res bl tihi :P To pa sam ugotov :P :D
FlamE#7 Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 a to sm jst kao najbl glasn?ker ostali mitodriverji so res bl tihi :P glasn glasn a na suh ribaš :P
Stroj Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 a to sm jst kao najbl glasn?ker ostali mitodriverji so res bl tihi :P Jah jebiga....tok močne glasilke maš...pa itak je vsak 2. post risko napisu
Maci Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Kje dobis kake tank nalepke pocen? :eek:
k0ci Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Jah jebiga....tok močne glasilke maš...pa itak je vsak 2. post risko napisu hja že ma cajta dost :devil: :lol1:
Čamac Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Kje dobis kake tank nalepke pocen? :eek: V moto trgovinah povsod.
JeRn3j Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Kje dobis kake tank nalepke pocen? :eek: louis ... hude pa po 10€ .)
JeRn3j Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 kuk pa kaj poštnina pride? ej nimam pojma .) okey folk popizdu bom a kdo mogoče ve če tukej gor pride kaka podložka, ker se mi tam za šaltat skos premika ven pa not za približno 5mm, kar je zadosti, da enkrat dela perfektno, medtem ko drugič se zatakne in ne gre nikamor več :hmm: ker ko smo odperali, je bila podložka na tleh, sam nismo vedl, a je bla že prej, a je bla u cunji al od kje je pršla mogoče kdo ve :cry: [attachmentid=94058] [attachmentid=94059]
RSTDRIVER Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 ej nimam pojma .) okey folk popizdu bom a kdo mogoče ve če tukej gor pride kaka podložka, ker se mi tam za šaltat skos premika ven pa not za približno 5mm, kar je zadosti, da enkrat dela perfektno, medtem ko drugič se zatakne in ne gre nikamor več :hmm: ker ko smo odperali, je bila podložka na tleh, sam nismo vedl, a je bla že prej, a je bla u cunji al od kje je pršla mogoče kdo ve :cry: [attachmentid=94058] [attachmentid=94059] tukaj poišči: http://www.laverdaman.co.uk/
norc 16 Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 nespomnim se točno kje pride vem opa da pride noter ena podložka. ko sem jaz to imel narazen sem sam ugotovil da pridem tam noter ko je bilo malo zglodano saj se vidi kje se premika kje pa ne.
JeRn3j Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 tukaj poišči: http://www.laverdaman.co.uk/ tole je super :OK: nespomnim se točno kje pride vem opa da pride noter ena podložka. ko sem jaz to imel narazen sem sam ugotovil da pridem tam noter ko je bilo malo zglodano saj se vidi kje se premika kje pa ne. ja nekje more res bit, sam jst ne vem kje... bom tam gor mal pogledu pa pomojem da bo :OK:
Ven0m Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 (popravljeno) ej nimam pojma .) okey folk popizdu bom a kdo mogoče ve če tukej gor pride kaka podložka, ker se mi tam za šaltat skos premika ven pa not za približno 5mm, kar je zadosti, da enkrat dela perfektno, medtem ko drugič se zatakne in ne gre nikamor več :hmm: ker ko smo odperali, je bila podložka na tleh, sam nismo vedl, a je bla že prej, a je bla u cunji al od kje je pršla mogoče kdo ve :cry: [attachmentid=94058] [attachmentid=94059] LOL!!!Men ist!Jaoo smo komi nekak skupi zložil zaenkrat ne premika! no men se zdi da daš prvo tamanjšo podložko pol pa še ta večjo čez!!!Pr men so bli dve podložki! Popravljeno Marec 21, 2007. Popravil Ven0m
JeRn3j Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 ja evo porihtov... tam ko je fedr je pršla ena podložka... se lepo vid kak je odrsana zato se vid kako paše :D
Zok Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 morm na pir&čik zaj :| na Cik'n'Pir. :D :D :devil: pjebi - vas denar, vase odlocitve. dokler pa je denar od tastarih, majo pa vso pravico da vam serjejo po glavi. ;) ajde, grem na siht. :yawn:
JeRn3j Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 No boysi stvar je taka... vibracije so zarad nepravilno nastavljene oz. zvite (možno zarad vročine) glavne gredi... to bodo na servisu porihtal sam je pa kr pizdarija če je zvit... pa tud najbrž račun bo kr velik :cry: uglavnm jst na motorju ne bom dosegliv vsaj do 11.aprila :cry: tak da me ne spraševat za turce.... aja če koga zanima moja celotna zgodba.... nekaj se je zataknilo v glavni gredi, s tem je plastični zobnik zataknl ga zdrobil in še zravn zdrobil zobnik ki gre na vodno pumpo... zato pumpa ni delala ker ni mela pogona... pumpa je ok use je kul... sam tole gred je treba nastavt oz zamenjat :(
reesko Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 No boysi stvar je taka... vibracije so zarad nepravilno nastavljene oz. zvite (možno zarad vročine) glavne gredi... to bodo na servisu porihtal sam je pa kr pizdarija če je zvit... pa tud najbrž račun bo kr velik :cry: uglavnm jst na motorju ne bom dosegliv vsaj do 11.aprila :cry: tak da me ne spraševat za turce.... aja če koga zanima moja celotna zgodba.... nekaj se je zataknilo v glavni gredi, s tem je plastični zobnik zataknl ga zdrobil in še zravn zdrobil zobnik ki gre na vodno pumpo... zato pumpa ni delala ker ni mela pogona... pumpa je ok use je kul... sam tole gred je treba nastavt oz zamenjat :( sm klicu mojga best kolega(vegla :D )...pa je rkeu da je možno...in ker men moitor tko dela k teb PO generalni..je reku da če bo treba karkol zamenat gre na njegove stroške :OK: tko da vsaj tega se mi ni treba bat :devil:
rs fan Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 ej neki mi povejte npr zdle ko je blo tak ene 15+°c in sm motor hotu pržgat po kr nekem cajtu a je to normaln da sm ga pol ure pržigu :headbang: :headbang: kr pol ko ga pa kak tedn nism je pa skor takoj užgal al mam kej narobe naštiman al je pač mal smotan štarter :?
JeRn3j Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 dejansko je to čist normalno... če ga jst kake 2 tedna ne užgem se pol kr matram preden užge.... mal zavga pa gre :OK: čist nč se ne sekirat ;)
FlamE#7 Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 a kdo ve kok stane 07 spain's no1 verzija aprilia? natancn? thnx :OK:
reesko Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 a kdo ve kok stane 07 spain's no1 verzija aprilia? natancn? thnx :OK: če se ne motm si se ti že use zmenu TOČNO KAKO PA KAJ...tko da nevem kaj sploh sprašuješ a je kej dražja ker ni "original" poslikava?
JeRn3j Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 men se zdi da je tok kot rs ka 2006 bla ko je vun pršla 1.150.000 BSIT na avtotriglavu jo majo.... sam morm povedat da je ogabna :grim moje mnenje ni vredna svojga dnarja, pa še preveč v oči pade :grim
reesko Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 tud men je ogabna :BUA: sam flejmči ma rd posebne motorje...ker k misl da k je gp replica da je pol hud...pustmo otroku veselje bo pa še več movistar varjant...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se