Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sm za RAVe zainteresiran... sam ne za tako ceno k si mi jo takrat postavu ;)

se boma pogovarjala ko prodam motor,...sam ne pricakovat da bo pod 100€,ker pol lahko cakas da ga bo kdo drug prodajal :P

dragi flamči računej da če bo use po sreč, boš meu izpit junija... če ne pa še kasnej ;)

no sm zdej pogledu 17maj maš... torej boš lahko kar veseu če boš v juniju že izpit dobu ;)

sej pa ce dobi aprila motor ni to nic takiga met 2 mesca prej motor,jaz sem mel motor 8 mescov pred izpitom pa se ga v tem casu ze tak navelical pa naredo okol 4k km

Objavljeno

mah sej ne grem u lj delat kjer so čakalne vrste na roški po več tednov... pa ribnica mi je tko al tko bližje :grim

zelo zelo pametno flamčy :yes: :yes: vidm da te počas pamet prijema ;) B)

se boma pogovarjala ko prodam motor,...sam ne pricakovat da bo pod 100€,ker pol lahko cakas da ga bo kdo drug prodajal :P

v redu samo tudi ti pričakuj da dosti več kot 100€ ne dam za tale tvoj RAVE ventil ;)

(glede na to da sm slišu za kako ceno si ga ti dobu ga mastno naprej prodajaš ;) (lahko imam tudi napačne informacije )

Objavljeno

v redu samo tudi ti pričakuj da dosti več kot 100€ ne dam za tale tvoj RAVE ventil ;)

(glede na to da sm slišu za kako ceno si ga ti dobu ga mastno naprej prodajaš ;) (lahko imam tudi napačne informacije )

mozno da imas prave informacije,jaz sem ga dobil od kolega,ki me je prehitel pri nakupu od enega drugega za 10k,....ker ta ko ga mam jaz "kao" ni dobro delal,ceprav mu nic ne manjka,....drugace bi se pa tudi takrat ko sem ga jaz kupil prodal krepko preko 20k.....zdaj mam "enga zainterisiraniga" kupca,tako da bomo vidli kaki kruh bo iz te moke :P

Objavljeno

mozno da imas prave informacije,jaz sem ga dobil od kolega,ki me je prehitel pri nakupu od enega drugega za 10k,....ker ta ko ga mam jaz "kao" ni dobro delal,ceprav mu nic ne manjka,....drugace bi se pa tudi takrat ko sem ga jaz kupil prodal krepko preko 20k.....zdaj mam "enga zainterisiraniga" kupca,tako da bomo vidli kaki kruh bo iz te moke :P

no no ... pol sm meu prave informacije.... kupca maš za motor al kako? :?

Objavljeno

no no ... pol sm meu prave informacije.... kupca maš za motor al kako? :?

ni se ziher,samo mozno pa da bo,....pol pa par mescov pocakat pa bo 600 al pa 750ka zapela,ce bo vse po sreci :D

Objavljeno

To tud men včasih nardi. Mal več zauga pa je... pa glej da ga ne zazaugaš.

zaug itak morm skor vedn razn ko je že ogreta

sam tole je res ekstrem mislim prov rinu sm jo ene par metrov pa u prestavo ruknu da sm jo užgal :headbang:

Objavljeno

Ni umesna sam me zanima:D: A je Aprilia RS 125 SBK poslikava tut letnik 2004?

lp

Objavljeno

lp

da vem za eno 2003 v odličnem stanju

Objavljeno

lp

kolko jaz vem ne....razen ce je bla kuplena 2004

Objavljeno

kolko jaz vem ne....razen ce je bla kuplena 2004

sam pol to ni letnik 2004 ampak 2003 čeprov je bla kuplena leta 2004 .)

Objavljeno

modelno leto in letnik ni nujno da se ujemata .)

Objavljeno

sam pol to ni letnik 2004 ampak 2003 čeprov je bla kuplena leta 2004 .)

od lani al predlani se za letnik steje leto nakupa oz prva registracija ne pa kdaj je bil motor/avto narejen

Objavljeno

ravnokar sem pometel 37 nabijaških postov iz te teme, lepo prosim stick to the topic :D

Objavljeno

ravnokar sem pometel 37 nabijaških postov iz te teme, lepo prosim stick to the topic :D

ooo lej lej k0ci napredoval :naughty:

Objavljeno

sej drgač bi ti pa dougcajt blo :P

Objavljeno

Malo izven topica :) .... Je kdo tu iz koroške s to aprilllllio, ker vas/jih veckrat vidim da se vas/jih vlk vozi z njo, dve sta tud vlkokrat parkirani pred naso solo, gimnazijo Ravne!???? :D

LP, Hozi .)

Objavljeno

fantje motorja ni dobro novega takoj odprt kajne ? kok km je priporoclivo naresti? minimum prosim :evilgrin: :P

Objavljeno

fantje motorja ni dobro novega takoj odprt kajne ? kok km je priporoclivo naresti? minimum prosim :evilgrin: :P

vsaj tisoc oz tok da se ti menjalnik udela itd. .... samo te prve kilometre bos mogu prevozit lepo kr ce ne bos zej lepo udelu oz ce motor zej ne bo lepo vozen zna pole kej jebat ....

Objavljeno

jao kak ste vi tečni z tem udelovanjem. motor je tak zdaj zablokiran tak da samo pune kolko zdaj leti. ker če gledaš flame ko si 50ko dobil ko je letel 43 po ravnem si jo tudi še z pol gasa vozo. saj pa v orginalu negre višje kot 8. jaz sem pa odprto vlaufaval do 8-8500. tak da zdaj nerabiš nič kaj pazit

Objavljeno (popravljeno)

jao kak ste vi tečni z tem udelovanjem. motor je tak zdaj zablokiran tak da samo pune kolko zdaj leti. ker če gledaš flame ko si 50ko dobil ko je letel 43 po ravnem si jo tudi še z pol gasa vozo. saj pa v orginalu negre višje kot 8. jaz sem pa odprto vlaufaval do 8-8500. tak da zdaj nerabiš nič kaj pazit

vsekakor priporocam menjavanje brez sklopke, na cim visjih obratih :doze:

Popravljeno . Popravil BaHa
Objavljeno

Jaz pa kupim športni izpuh gianelli al pa arrow če kdo proda naj pove! :drunk:

Objavljeno (popravljeno)

kolko das zanga ? gianelli mislim ..

FANTJE MA KDO ZA PRODAT OJNICO ??? AL PA MOGOČE KAR MAŠINO ??? :blink:

Popravljeno . Popravil BaHa
Objavljeno

kolko das zanga ? gianelli mislim ..

FANTJE MA KDO ZA PRODAT OJNICO ??? AL PA MOGOČE KAR MAŠINO ??? :blink:

ribno ti je??? :?

Objavljeno

ribno ti je??? :?

ma prvo sm skreširal in pomoje pr krešu se je sfuku ležaj od gredi in pol mi je cez 10km stisnlo :cry:

Objavljeno

poglej podpis pa povej kolko das

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!