Roky Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 A kdo ve ceno,če ti uradn serviser pobira blokade vn,ker sam nebom drkov, da mi vsaj garancija ostane :closedeyes: Mi je dons po 20km začela blokada morit (psihično) :krneki: Drugač pa 4. prestava se še zvrti 5. in 6. sta pa pri zablokirani neuporabni,ali pač? :blink:
norc 16 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 za stare rske je bilo 40k na apriliji v mb plus da si še mogo dokupit športno krivino ker se njim neda odblokirat orginala. če pa hočeš primeni pa zrihtamo vse za 70 eurov. ti jaz dam gor krivino od ta starega letnika odprto še je čist nova(razen kaj je gor vrezana). če še ti pol gre premalo še ti 160ko celinder gor vržem:)
Roky Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) za stare rske je bilo 40k na apriliji v mb plus da si še mogo dokupit športno krivino ker se njim neda odblokirat orginala. če pa hočeš primeni pa zrihtamo vse za 70 eurov. ti jaz dam gor krivino od ta starega letnika odprto še je čist nova(razen kaj je gor vrezana). če še ti pol gre premalo še ti 160ko celinder gor vržem:) Mah bom rajš kr na servisu delov,najbol se mi gre zarad garancije :huh: Sej kar se krivine tiče bom vrjetno kr gianellija ruknu gor,sam, če bom kje doub rabljenga pa lepo ohranjenga za tanov model.Drugač pa hvala za ponudbo ;) Popravljeno April 11, 2007. Popravil Roky
norc 16 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) za ta novem sem slišal da zna prit 110k nekje. garancija pa ti zarad tega po pravem nebi smela potečn. kaj če bi kupil ono open verzijo tista potem takem nima garancije Popravljeno April 11, 2007. Popravil norc 16
Roky Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 za ta novem sem slišal da zna prit 110k nekje. garancija pa ti zarad tega po pravem nebi smela potečn. kaj če bi kupil ono open verzijo tista potem takem nima garancije Mislim, da če ti serviser odstrani blokade ostane garancija,kar pa posegaš lastno v motor pa zgubiš,logično.Enako je pr kompjuterjih .)
frk Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Mah bom rajš kr na servisu delov,najbol se mi gre zarad garancije :huh: sai če ti ga serviser odblokira in ti naknadno crkne kaki del, ti lahko serviser reče: "dečko tu pa ni več vse original, tu si pa ti nekai šraufal, nix nebo z garancijo" pa je čisto vseeno al ti je serviser ven jemal blokade ali pa si si to sam doma naredo .)
Roky Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 sai če ti ga serviser odblokira in ti naknadno crkne kaki del, ti lahko serviser reče: "dečko tu pa ni več vse original, tu si pa ti nekai šraufal, nix nebo z garancijo" pa je čisto vseeno al ti je serviser ven jemal blokade ali pa si si to sam doma naredo .) Vse kar ti dela,je ponavad na računu napisano in,če uzameš račun imaš dokaz kaj je on delal in, če nič druzga ni spremenjen je krivda njegova :glare:
frk Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Vse kar ti dela,je ponavad na računu napisano in,če uzameš račun imaš dokaz kaj je on delal in, če nič druzga ni spremenjen je krivda njegova :glare: newem ne, moje izkušnje so, da če ti vzame ven blokade da ti garancija gre.. sem vprašal servisera, ker ima xt kao na elektroniki neki omejevalec navora al nekaj takega in sem ga vprašal kak je to če mi to odstani in je rekel da pol garancije ni več.. p.s.:čeprav dvomim da je pri xt-ki sploh kaka blokada :D
norc 16 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 na nobenem računi ti nebo pisal odstranjevanje blokad ker to ni dovoljeno.
Aless Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 za blokade je odvisno od servisa,ce ti priznajo garancijo al ne,...tud ce ti rece da ti jo priznajo,ce bo kaj vecjega(vec $$$) se bojo lahko na blokade zgovarjali pa bos vseeno brez,....drugace ce se ti gre za izpuh ti jaz prodajam krivino od arrowa(pase na novi letnik tud,samo pac lonca nimam,ker so predragi),...drugace pa za odblokirat se ti ne splaca na servis pelat,ker ce ti bojo garancijo priznali ti jo bojo tak al tak,al ti je pa sploh ne bojo....skoda dnarja,razn ce ga mas prevec
D_u_H_e_C Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 kolko let maš garancijo??? če maš eno leto pa te je strah da bi jo zgubo...pol počakaj da garancija poteče pa pol odstrani blokade itd...se boš pač 1 leto samo cca 130km/h fural...
frk Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 kolko let maš garancijo??? če maš eno leto pa te je strah da bi jo zgubo...pol počakaj da garancija poteče pa pol odstrani blokade itd...se boš pač 1 leto samo cca 130km/h fural... pa še poraba nebo pretirana .)
Gregc Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 kolko let maš garancijo??? če maš eno leto pa te je strah da bi jo zgubo...pol počakaj da garancija poteče pa pol odstrani blokade itd...se boš pač 1 leto samo cca 130km/h fural... 2 leti je garancija.
Roky Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Mah bom vidu,bomo že neki zrihtal :)
Gregc Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 A kdo ve ceno,če ti uradn serviser pobira blokade vn,ker sam nebom drkov, da mi vsaj garancija ostane :closedeyes: Mi je dons po 20km začela blokada morit (psihično) :krneki: Drugač pa 4. prestava se še zvrti 5. in 6. sta pa pri zablokirani neuporabni,ali pač? :blink: Uradni servsi ti pobira blokade ven. Če se odločiš za to, moraš podpisati izjavo, da se zavedaš da ima potem motor večjo moč, blablabla... .)
rosse20 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 newem ne, moje izkušnje so, da če ti vzame ven blokade da ti garancija gre.. sem vprašal servisera, ker ima xt kao na elektroniki neki omejevalec navora al nekaj takega in sem ga vprašal kak je to če mi to odstani in je rekel da pol garancije ni več.. p.s.:čeprav dvomim da je pri xt-ki sploh kaka blokada :D meni so na servisu vzeli blokade iz mojga motorja in so mi priznali garancijo. xt ima blokado, samo ne elektronsko (povedali prodajalci).
frk Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 meni so na servisu vzeli blokade iz mojga motorja in so mi priznali garancijo. xt ima blokado, samo ne elektronsko (povedali prodajalci). kai morda veš v kakšni obliki pa je potem ta blokada?
JeRn3j Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Mislim, da če ti serviser odstrani blokade ostane garancija,kar pa posegaš lastno v motor pa zgubiš,logično.Enako je pr kompjuterjih .) ne vem če je čist tak... pozanimaj se pri matexu... on se je s tem jebal pa bo use vedu .) Ej jernej a si pol kupu kšne čevle :P eh jst ne ... sm sam z sošolcema mal lutov tm ukol :P ..drugace ce se ti gre za izpuh ti jaz prodajam krivino od arrowa kolko hočš za krivino :?
alenn Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 aloo, a prodaja ker tu gor aprilio rs 125 2006, al pa ma namen prodat drugo leto spomladi???? pa če mogoče ve kdo, kaka je razlika med to navadno in aprilia fortuna, če sploh je kaka razlika, razen v barvi... hvala ze vnaprej....
Aless Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 aloo, a prodaja ker tu gor aprilio rs 125 2006, al pa ma namen prodat drugo leto spomladi???? pa če mogoče ve kdo, kaka je razlika med to navadno in aprilia fortuna, če sploh je kaka razlika, razen v barvi... hvala ze vnaprej.... autocommerce maribor ti prodaja testno aprilio rs 125 letnik 2006 z okol 2500km
Ven0m Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 autocommerce maribor ti prodaja testno aprilio rs 125 letnik 2006 z okol 2500km Za kolk dnarja??? :?
Roky Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Za kolk dnarja??? :? Mislm, da je okol 900k Sit...Se pa prodaja ena mal razbita po levi strani za 600k sit.Se splača pogledat, če bi kdo plastike rd popravu :)
Aless Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Za kolk dnarja??? :? cca 3800€ Mislm, da je okol 900k Sit...Se pa prodaja ena mal razbita po levi strani za 600k sit.Se splača pogledat, če bi kdo plastike rd popravu :) Tisto se pa ne splaca kupit,...sicer nisem so gledat,sem jo pa mel namen kupit,pa prvo je pisalo da je iz celja,ga klicem mi rece da je iz kopra,...pol po dalsem pogovoru in pa kontaktiranju preko maila,smo zgruntali da je okvir tudi dobo,tako da tam niso samo plastike za popravit,pa definitivno ma pretirano ceno,pa ko sem se meno za rsko je reko da lahko za 520k pridem iskat,ko sem mu reko da mu 500 prnesem :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se