Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mislm, da je okol 900k Sit...Se pa prodaja ena mal razbita po levi strani za 600k sit.Se splača pogledat, če bi kdo plastike rd popravu :)

Ja tisto za 600 sm že gledu...sam boš težko druge plastike dobu!

Popravu bi jih pa tut bl težko!

Objavljeno

alo pr kulk kilometrih ste vi mejal bat? k moja ma zle 18k pa je mnda se kr prvi not :hmm:

Objavljeno

alo pr kulk kilometrih ste vi mejal bat? k moja ma zle 18k pa je mnda se kr prvi not :hmm:

težko vrjamm, da bi meu prvi bat not, ker bi ti ga že zagrabil 100%. Moje mnenje... NE se vozt, pa TAKOJ menji bat (zravn pa še ležaje od ojnice)

Objavljeno

težko vrjamm, da bi meu prvi bat not, ker bi ti ga že zagrabil 100%. Moje mnenje... NE se vozt, pa TAKOJ menji bat (zravn pa še ležaje od ojnice)

ni povsem res...kolega ma 22k na rs-i pa prvi bat...pa mu še zmer ni ribnl ;)

je pa res da sam čakamo da mu zagrab :D

Objavljeno

ti priporocam da pregledas,ker lahko te je prejsni lastnik samo po domace povedal nate..... ko ti je reko 1. bat

Objavljeno

Nekdo je spraševal koliko pride novi smernik za RS 2006+,no stane okol 29EUR.

Objavljeno

Nekdo je spraševal koliko pride novi smernik za RS 2006+,no stane okol 29EUR.

29€ za en smernik :blink:

Objavljeno

jaz sem pri 17 tisoč menjal bat in je bil bat ko novi samo obročki že bolj bogi samo še vseeno odber za kakih 3-4 tisoč km. ležajev na ojnici ne menjavaj če ni potreba ker si delaš samo nepotreben strošek. ti lagerji bi morali skupaj z ojnico zdržat tam do 30 tisoč.

menjaj bat čimprej pa za eno toleranco večjega nabavi.

če si kje blizu mene doma ti lahko to jaz pozijam

Objavljeno

aprilia pise gor ves :P

Objavljeno

no louis.... 5-9€ (9€ so uni mali hudi karbonski).... brez veze original kupovat :grim :grim :grim

Objavljeno

no louis.... 5-9€ (9€ so uni mali hudi karbonski).... brez veze original kupovat :grim :grim :grim

on je naroco original od nove aprilie

Objavljeno

on je naroco original od nove aprilie

Ja, čeprav bi za pol cene dobil 2 lepša, boljša :P brez napisa Aprilia :D

Objavljeno

ke je pa res tok pomembn da aprilia gor piše..kr neki :slap:

Objavljeno

Ja to hočem povedat hehe :)

Objavljeno

Ja in, če sem ga naročil, te moti?Gre slučajno denar iz tvojega žepa?Mislim, da ne :angry:

Objavljeno (popravljeno)

Ja in, če sem ga naročil, te moti?Gre slučajno denar iz tvojega žepa?Mislim, da ne :angry:

nea se razburja nekai po nepotrebnem.ljudje niso razgledani .)

ta smernik ko si ga ti naročil je iz LED diod, tisti za 9€ pa ima zarnico. če pa greš k louisu kupit smernike ki imajo namesto žarnice LED diode pa te pride 29.90.. tako da je to povsem normalna cena

do sedaj sem zasledil le v eni trgovini da je bila cena za smernike z LED diodami pod 30€. no bila je 50€ v kompletu če si kupo 2 smernika..

Popravljeno . Popravil frk
Objavljeno

ja pa če ima motor čisto nov veš da bo šel kupit nov žmigavček (original mislim), pa tudi če bi bil 10k, potem čez kako leto ko pa se bo teh naveličal pa bo kupil neoriginal (v primeru da jih bo rabil, upam pa da ne)

Objavljeno

ja pa če ima motor čisto nov veš da bo šel kupit nov žmigavček (original mislim), pa tudi če bi bil 10k, potem čez kako leto ko pa se bo teh naveličal pa bo kupil neoriginal (v primeru da jih bo rabil, upam pa da ne)

So mi original čist lepi in se ne smislm zajebavat zdej z menjavo vseh smernikov.Pri Nejcevem postu me je razjezil to, ker mi govori kaj nej kupm,dnar gre pa iz mojga žepa,on niti 1centa neda zraven.

Mal smo off-topic :)

Objavljeno

kaj ti si že katerega zlomil na svoji al kaj da ga rabiš

Objavljeno

Enega je zlomil ja..

Pardon, nisem nič slaebga mislil :blush: Brez zamere :)

Objavljeno

ko so motor raztovarjali se mu je odlamal...se zgodi pač :)

Objavljeno

ko so motor raztovarjali se mu je odlamal...se zgodi pač :)

tebi tui nei škodlo če bi menjal žmigavce maš take ko od traktora gor :P hehe

Objavljeno

tebi tui nei škodlo če bi menjal žmigavce maš take ko od traktora gor :P hehe

pa sj veš zakaj mam take gor...da ti in tebi podobni nea spregledajo ko vklopim kerga :D joK3 :evilgrin:

Objavljeno

Ma ja,tako kot je Duhec rekel,mal preveč se nam je mudil zalaufat stvar :)

Objavljeno

aha sem se že ustrašil da si jo že ki položil na tla

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!