Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kdo od teh k majo tanove rs ke pa še ni žmiguca polomu :P

Objavljeno

Zdravo,

Ka kdo kej ve kok kej pride prva guma za aprilio, če bi bla kaka pocen varjanta, pa dobra guma?

Objavljeno

mislim da je spredna bla 18000 bivših sit zadna pa 21000 pa preračuni v evre :P

za dunlopke govorim

Objavljeno

mislim da je spredna bla 18000 bivših sit zadna pa 21000 pa preračuni v evre :P

za dunlopke govorim

to so ble cene predn so evri prisli.....zdaj je predna okol 80 al 90 evrov :S

Objavljeno

Matex, danes sem bil pri Vombergarju in mi je reku kao, da so te RSke tko narjene, da se neda blokad vn uzet razn izpuh pa CDI.Je to res?A ni še na cilindru ena?Mi je reku, da mi odprte krivine nemore dat,samo komplet Gianellija,potem sem pa dobil občutek, da me nateguje pa sm ga poslov v PM :ninja:

So mi na forumu rekli, da si se ti s tem neki ukvarju,dej mal bolj opiš :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

to so ble cene predn so evri prisli.....zdaj je predna okol 80 al 90 evrov :S

95 € zadna

85 € prednja

preverjeno .)

quillifajerke

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

95 € zadna

85 € prednja

preverjeno .)

se ti da povedat model gum pa kje si to naroču, k bi jest tud rabu, lohka tud pm :blush: :beer2:

Objavljeno (popravljeno)

kontaktirej justaboya mogoče so še kak evro cenejš

drgač pa tole

se oproščam :D

www-avto-net/2004/oprema/oglas.asp?id=1340462

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

95 € zadna

85 € prednja

preverjeno .)

quillifajerke

sm ču da so tote gume ful ql :) ne sam za aprilio ampak tut za ostale motore...fajn majo oprijem pa nea ravno ful hitro gre profil...

Objavljeno

kontaktirej justaboya mogoče so še kak evro cenejš

drgač pa tole

se oproščam :D

www-avto-net/2004/oprema/oglas.asp?id=1340462

hvala, nism v prešnmu tvojmu postu opazu da si napisou quillifajerke. se zdej menmo neki, tk da bom vrjetno tud jest take uzeu :OK:

Objavljeno

sm ču da so tote gume ful ql :) ne sam za aprilio ampak tut za ostale motore...fajn majo oprijem pa nea ravno ful hitro gre profil...

Jaz jih mam zaj gor nekaj čez tisoč kilometrov pa sem zelo zadovoljen :D Dober oprijem, hitro se segrejejo :)

Objavljeno

Matex, danes sem bil pri Vombergarju in mi je reku kao, da so te RSke tko narjene, da se neda blokad vn uzet razn izpuh pa CDI.Je to res?A ni še na cilindru ena?Mi je reku, da mi odprte krivine nemore dat,samo komplet Gianellija,potem sem pa dobil občutek, da me nateguje pa sm ga poslov v PM :ninja:

So mi na forumu rekli, da si se ti s tem neki ukvarju,dej mal bolj opiš :hmm:

pri njih je problem da se jim ne da rezat pa svasat,....drugac pa enem mehaniki nes ko ma za svasat pa ti vse naredi(avtogena more bit),...razrezes pa lahko sam doma,je kr malo zajebancije,sem jaz 3 tedne nazaj to delal :P

Objavljeno

Zanima me kakšna blokada je na cilindru? :hmm:

Objavljeno

pri njih je problem da se jim ne da rezat pa svasat,....drugac pa enem mehaniki nes ko ma za svasat pa ti vse naredi(avtogena more bit),...razrezes pa lahko sam doma,je kr malo zajebancije,sem jaz 3 tedne nazaj to delal :P

Ti dam čisto prav, ampak kaj ko potem garancija ne velja več...

Objavljeno

mislim da je blokada med fergazerjem pa cilindrom...kao neka ploščica da obseg lukne zmajnša se mi zdi

Objavljeno

mislim da je blokada med fergazerjem pa cilindrom...kao neka ploščica da obseg lukne zmajnša se mi zdi

Aha se prav spet podložka v obliki "lunce" verjetno.

Gregc,moja prejšnja Yamaha ni nikol imela blokad notr (kao tovarniško odblokirana,ker je bla prva Replica v Sloveniji) pa bi mi garancijo normalno priznali, če bi kej shodil,medtem, ko za sklopko, ki je shodila po "nepravilni uporabi voznika :rolleyes: " pa nedajo garancije.Tko, da je mal za razmislt kok je ta garancija kej uporabna;)

Objavljeno

kai nimajo teh blokad le nemčija in druge države ko imajo 125ke zablokirane na 80km/h?? ker jaz še nisem zasledil v slo da bi mel kateri model to blokado :?

Objavljeno

kai nimajo teh blokad le nemčija in druge države ko imajo 125ke zablokirane na 80km/h?? ker jaz še nisem zasledil v slo da bi mel kateri model to blokado :?

še moja NSR-ka je mela tu blokado...pa mislim da majo ostali motorji tut...tisti ko so na 80km/h blokirani majo še ostale finte

Objavljeno

[attachmentid=95746]

kok sm prijazen :)

post-10875-1176785566_thumb.jpg

Objavljeno

Aha se prav spet podložka v obliki "lunce" verjetno.

Gregc,moja prejšnja Yamaha ni nikol imela blokad notr (kao tovarniško odblokirana,ker je bla prva Replica v Sloveniji) pa bi mi garancijo normalno priznali, če bi kej shodil,medtem, ko za sklopko, ki je shodila po "nepravilni uporabi voznika :rolleyes: " pa nedajo garancije.Tko, da je mal za razmislt kok je ta garancija kej uporabna;)

garancija kr pride prou :grim

Objavljeno

garancija kr pride prou :grim

se kr strinjam... vsaj za začetek da vidš če je kaka tovarniška napaka... .)

Objavljeno

ja pa tud če ni tovarniška napaka...gre se da če ti karkol crkne v roku garancije da be rabš sam menjavat...tud če zariba recmo :xx:

Objavljeno

jaz sem si sam odblokiral rsko. in mi je za tem crknila kuplunga ne lamele ampak nekaj veliko dražjega. in so mi brez problema pod garancijo naredli. drugače pa tudi če ti zarad tega gnjavijo ni ravno težko mofo nazaj zablokirat. in pelat do drugega servisera.

Objavljeno

Evo malo prej sem rsko prodal za 2000€......sicer bi lahko vec dobo ce bi jo osebno prodal,samo pac tak dobim oz grem jutr iskat novo 2006 belo z 2400 km :D

Objavljeno

Evo malo prej sem rsko prodal za 2000€......sicer bi lahko vec dobo ce bi jo osebno prodal,samo pac tak dobim oz grem jutr iskat novo 2006 belo z 2400 km :D

a RSko? a ne bos neki mocnejsga nabavu?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!