Roky Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 [attachmentid=95746] kok sm prijazen :) Hvala Jernej :winkiss: A to nej bi bla ta podložka, zanimiv :hmm: ja pa tud če ni tovarniška napaka...gre se da če ti karkol crkne v roku garancije da be rabš sam menjavat...tud če zariba recmo :xx: Garancija velja eno leto in prbližno pol leta sm se prpravlen z blokadam furat,kej več pa ne,ker dost mori sceno :wacko: mi je batzajla dons v šol reku, da kr pošteno odblokirana leti :hmm: Evo malo prej sem rsko prodal za 2000€......sicer bi lahko vec dobo ce bi jo osebno prodal,samo pac tak dobim oz grem jutr iskat novo 2006 belo z 2400 km :D Čestitam :) Prodal si jo pa zelo pocen, če gledam na to, da sem jaz za toliko TZR50 prodal,res pa je, da je bla 05 letnik.A to si uzel uno testno RSko od neke avtohiše v Mariboru?
Aless Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 a RSko? a ne bos neki mocnejsga nabavu? sej bi mel cbr600rr ze doma,pa je bla prodana ko sem jo ta vikend hoto it iskat ........... Čestitam :) Prodal si jo pa zelo pocen, če gledam na to, da sem jaz za toliko TZR50 prodal,res pa je, da je bla 05 letnik.A to si uzel uno testno RSko od neke avtohiše v Mariboru? kaj pa naj drugiga,....vec bi tezko dobo,ker tisit optimisti z 2400€+ bojo prodali ce bojo kerga kretena najdli,uni z 99 letniki pa 1700€ pa glih tak.............samo jaz sem se hoto iz drugih razlogov te rske rest
reesko Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 a na mitota pa nisi hotu šaltat :ninja:
norc 16 Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 samo jaz sem se hoto iz drugih razlogov te rske rest :D :D
Aless Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 a na mitota pa nisi hotu šaltat :ninja: ka pa cem s temi ja..i (eatmenow) :D :D ti se pa ne nic smejat,.....ker v racunih pri aprilii ves kak je zdaj :P
Gregc Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Roky men so rekl da garancija velja dve leti...
Roky Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Roky men so rekl da garancija velja dve leti... Svašta,men je reku, da je na 125ke 1 leto garancije.Mah nebom sploh več k njemu vozu motorja,upam, da bojo na AC v Ljubljani kej bolj normalni :wacko:
JeRn3j Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 (popravljeno) Svašta,men je reku, da je na 125ke 1 leto garancije.Mah nebom sploh več k njemu vozu motorja,upam, da bojo na AC v Ljubljani kej bolj normalni :wacko: si pa ustrelu kozla.... prste stran od tam !!!!!!!!! raj k wombiju Popravljeno April 17, 2007. Popravil JeRn3j
Roky Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 si pa ustrelu kozla.... prste stran od tam !!!!!!!!! raj k wombiju Ja ne poznam vseh servisov,žal.Kaj ga pa na ACju biksajo? :hmm: A je potem na Gorenjskem sploh še kšn spodobn servis za Aprilio :huh:
Stroj Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Ja ne poznam vseh servisov,žal.Kaj ga pa na ACju biksajo? :hmm: A je potem na Gorenjskem sploh še kšn spodobn servis za Aprilio :huh: Na AC raj ne hodt, so moteni.....jst sm sou k njim probat celado od x-lite, ko so bla znizanja, povsod 30% na x-lite un tam mi je pa bluzil da mi lahko on da samo 20% :huh: wtf? Potem enkrat grem tja da vprasam za kok mi odkupjo yamaho 2004 letnik 10k km. Je reku da nej pustim cifro, bomo poklical. cakam 1 teden, cakam 2......pol grem sam tja......ja oprostite, smo izgubil stevilko. Skratka totalno neprofesionalen, na trenutke goljufiu odnos.
Aless Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) pa jo mam :OK: na teh slikah sta se obe :D Popravljeno April 18, 2007. Popravil justaboy
GHOST RIDER Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 pa jo mam :OK: na teh slikah sta se obe :D prava lepoticka(oz. 2) :P
JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Ja ne poznam vseh servisov,žal.Kaj ga pa na ACju biksajo? :hmm: A je potem na Gorenjskem sploh še kšn spodobn servis za Aprilio :huh: tam eno stvar porihtajo (mastno kaserajo) 2 pa na novo sfukajo... da ne govorim da piše v knjižici ko sm dau na redni servis marsikej.... pa so mi svečko menal - piše na 12 000 km men so jo pr 8000 menal... pol piše štelanje sklopke (vse isto) pa dolitje enga ola motul (1500 Bsit) pa ne vem ker ole so to notr dajal... unga za mešanco ne (za menjalnik pa ne vem kwa ga je treba dolivat... pol dolivanje kisline v aku..... da ne rečem da sm meu čez 3 dni suh akumolator ko poper...pol smo šli pa po nov aku... sm šu s fotrom pa je fotr mal pošiziu kakšn servis je to... pa je un reko, da to se mormo zment pr mehankarjih... pa piše tud našponanje ketne... kar niso nikoli nardili.... uglavnm račun---- 18.000 .) če si pameten ne pelji tja .)
k0ci Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 vse to kar si napisal jaz sam delam, sploh ne vem kaj vam je treba rinit na servise, razen tistim ki še imate garancijo
JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 vse to kar si napisal jaz sam delam, sploh ne vem kaj vam je treba rinit na servise, razen tistim ki še imate garancijo sej moto tistega servisa ne bo več vido... oz. ga bo vidu le v primerih ko ne bom znal sam zrihtat ( menjava bata ne bo šla na AC .) )
_Fingi_ Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 sej ubistvu sploh ni stvari k jo nebi mogu sam narest? :D sam čs si morš uzet pa je :D
Roky Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Kje bi lahko dobu odprto krivino.Svoje ravno nebi rezov :krneki:
Aless Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 prava lepoticka(oz. 2) :P zdaj je samo ena se,....una je bla lepa ja samo ta je se lepsa :D
reesko Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ej kok si to točno dau zdej?...a si sam zamenu al kva si..ne štekam dobr... :D
JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Kje bi lahko dobu odprto krivino.Svoje ravno nebi rezov :krneki: ajazbe7 jo prodaja za 50€... sam morš uzet še dušilc zravn (original odprto) drgač pa bl slaba
Roky Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ajazbe7 jo prodaja za 50€... sam morš uzet še dušilc zravn (original odprto) drgač pa bl slaba Kaj je bl slaba,a krivina od ajazbeta? :hmm:
JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Kaj je bl slaba,a krivina od ajazbeta? :hmm: nene slabo je to k nimaš je kje dobit (to sm mislo) :)
Roky Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 nene slabo je to k nimaš je kje dobit (to sm mislo) :) Aja hehe :) A če bi pustil ta dušilc k ga mam zdej bi blo kej razlike kot pa recimo kšn Gianellijov dušilc? :hmm:
JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) Aja hehe :) A če bi pustil ta dušilc k ga mam zdej bi blo kej razlike kot pa recimo kšn Gianellijov dušilc? :hmm: naj nebibilo saj v dušilcu ni nobenih katalizatorjev :) razlika bi bila le v zvoku ( ampak to ni kot akrapovič - stock dušilc... tu se zelo pozna) điannelli - originial razlika je zelo majhna... se pozna ampak malo :) Popravljeno April 18, 2007. Popravil JeRn3j
Roky Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 naj nebibilo saj v dušilcu ni nobenih katalizatorjev :) razlika bi bila le v zvoku ( ampak to ni kot akrapovič - stock dušilc... tu se zelo pozna) điannelli - originial razlika je zelo majhna... se pozna ampak malo :) Kul poj,bom probov dobit samo odprto krivino.Če bo kdo za kšno lepo ohranjeno vedu nej mi da na PM ;) Hvala J3rn3j :winkiss: če boš kej okol Kranja letov sm ti dolžan kavico B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se