JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Kul poj,bom probov dobit samo odprto krivino.Če bo kdo za kšno lepo ohranjeno vedu nej mi da na PM ;) Hvala J3rn3j :winkiss: če boš kej okol Kranja letov sm ti dolžan kavico B) ne pijem kavice bova kr na 2dcl jabolčnega 1dcl vode prešaltala :P :) :D
Roky Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ne pijem kavice bova kr na 2dcl jabolčnega 1dcl vode prešaltala :P :) :D Kakor hočš :D Drugač pa a si ti svojo že odprl,če si jo kakšno maš končno? :hmm:
JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Kul poj,bom probov dobit samo odprto krivino.Če bo kdo za kšno lepo ohranjeno vedu nej mi da na PM ;) Hvala J3rn3j :winkiss: če boš kej okol Kranja letov sm ti dolžan kavico B) ne pijem kavice bova kr na 2dcl jabolčnega 1dcl vode prešaltala :P :) :D sej bi reku per ampak ne smem :whistle: O:-) Kakor hočš :D Drugač pa a si ti svojo že odprl,če si jo kakšno maš končno? :hmm: končno kwa pa vem 120 :) ni še ni še ( bo pa ju3... sam ne okol govort) :whistle: O:-) :naughty: ;)
norc 16 Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 pa jo mam :OK: na teh slikah sta se obe :D lepa prasička pol praviš da si bom ju3 mogo mazat roke da ti jo odprem. samo pod pogojem da sma si zdaj kvit z onima dvema gajbama pira kaj sem ti dolžn.
Čamac Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 pa jo mam :OK: na teh slikah sta se obe :D uuuu lepa :OK: končno je nekdo kupo belo ko je dosti lepša :OK:
reesko Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 uuuu lepa :OK: končno je nekdo kupo belo ko je dosti lepša :OK: točno tko...črna je totalno bedna v primerjavi z belo ;)
Roky Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 točno tko...črna je totalno bedna v primerjavi z belo ;) Sam črna zgleda v živo bolj "nabita" :) Taka optična prevara je :P
Gregc Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 točno tko...črna je totalno bedna v primerjavi z belo ;) Kakor za koga...
reesko Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Sam črna zgleda v živo bolj "nabita" :) Taka optična prevara je :P Kakor za koga... no no...izgovori :kva2:
Aless Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ej kok si to točno dau zdej?...a si sam zamenu al kva si..ne štekam dobr... :D jaz sem dal mojo v racun za 2000€ pa doplacal sem 1800€....kar mislim da je rk dober biznis bil v primerjavi kaka je bla moja oz kaka bi lahko bla,....je pa res da me je blo dans se ful strah domov pelat pa nazaj v mb za papire rihtat lepa prasička pol praviš da si bom ju3 mogo mazat roke da ti jo odprem. samo pod pogojem da sma si zdaj kvit z onima dvema gajbama pira kaj sem ti dolžn. roke si bos mazo ja,....za gajbo se pa lahko samo za eno zmenima,...ker to da sem fejst zejen ko lasko vidim tak ves :P
reesko Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 ej se prav si dau miljon bivših SIT...to se mi ne zdi tak dobr biznis? :? to se da dobit tud brez davka popolnoma novo :?
rosse20 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 :topic: JeRn3j vse najboljše. veliko varnih kilometrov ti želim
Stroj Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 končno kwa pa vem 120 :) ni še ni še ( bo pa ju3... sam ne okol govort) :whistle: O:-) :naughty: ;) Si dones po dunajski testeru mau a....čist preveč mrzlo je blo dones :P
norc 16 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 ej se prav si dau miljon bivših SIT...to se mi ne zdi tak dobr biznis? :? to se da dobit tud brez davka popolnoma novo :? justaboy tle....(se mi ne da prijavlat pod mojim) jaz pa norc 16 vema zakaj sem jaz ta biznis naredo :P in je dober biznis bil....ceprav sem pri oni 550k bivsih SIT v minusu
reesko Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 no če si res v plusu pol je pa kul :D drgač pa...maš zame osebno najlepšo 125ko...belo rs 2006 :kva2:
GHOST RIDER Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 matex ki si dobo nalepke od rosija?? a ma kir drug se kako od motosveta :hmm:
D_u_H_e_C Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 justaboy dans sm te pred seršom vido...lepa prasička :D :OK:
norc 16 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) drgač pa...maš zame osebno najlepšo 125ko...belo rs 2006 :kva2: najlepšo pa tudi najhitrejšo pomojem. danes je šla 165 po navadni cesti tak da po avto cesti 170+ minimalno. danes je bil pester dan za kaj več pa bo on povedal Popravljeno April 19, 2007. Popravil norc 16
D_u_H_e_C Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 najlepšo pa tudi najhitrejšo pomojem. danes je šla 165 po navadni cesti tak da po avto cesti 170+ minimalno. danes je bil pester dan za kaj več pa bo on povedal a sta blokade odstranla pa auspuh drug dala??ko sm vaju vido ko sta se pelala je mela še vse original gor :) mater je tiha z original auspuhom :D
Roky Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 najlepšo pa tudi najhitrejšo pomojem. danes je šla 165 po navadni cesti tak da po avto cesti 170+ minimalno. danes je bil pester dan za kaj več pa bo on povedal Kva ste nardil na njej.Dej mal bolj podrobno povej,če mate tud kšne slike bi bil hvaležen :worship: Drugač pa čestitam ;)
Aless Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 evo mene "doma".............no zdaj gre rska tak ko se spodobi....drugac pa ne vem ce stevec ne laze,ker jaz sem se za tabo 180+ s tvojo pelo pa sem te komaj dohito ko si ti zacel bremzat..... evo par slik z dela pri domacem s.p. podjetju sravfanja rsk :P a sta blokade odstranla pa auspuh drug dala??ko sm vaju vido ko sta se pelala je mela še vse original gor :) mater je tiha z original auspuhom :D vse blokade ven,arrowa gor(pa od nsrke dusilec,ker original ne pase,tak da ce ma kdo kaki dusilec doma bi blo super)......ja do cetrte ure popoldan je bla se original..... Kva ste nardil na njej.Dej mal bolj podrobno povej,če mate tud kšne slike bi bil hvaležen :worship: Drugač pa čestitam ;) blokade,pa auspuh,pride pa se rave ko ga zrihtam,pa diza za luft druga pa za bencin,pa iglo treba nazaj dvignt.... ves ka sma pa pozbla al si dal ti nazaj not na airbox tiste cevke?
Roky Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Pošteno,pošteno ;) Zakaj maš pa dušilc tko razbit?A org. dušilc na Gianellijovo krivino paše ? :hmm:
norc 16 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) ves ka sma pa pozbla al si dal ti nazaj not na airbox tiste cevke? so cevke notri. samo niso za tisto gumo noter naklačene so pa. ej fergi še ti morem samo naštimat. ker z tistim čokom si čist zjebal situacijo. aja ej karli je pa čist vsaka slika uspela, a druga ko zraven ni svetil Popravljeno April 19, 2007. Popravil norc 16
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se