Roky Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Pošteno,pošteno ;) Zakaj maš pa dušilc tko razbit?A org. dušilc na Gianellijovo krivino paše ? :hmm: Bom rajš tko prašov,katero krivino priporočate,originalen dušilc bi pa obdržov :hmm: Pa če kdo ve za kšno lepo nej mi na PM jav ;)
norc 16 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Bom rajš tko prašov,katero krivino priporočate,originalen dušilc bi pa obdržov :hmm: Pa če kdo ve za kšno lepo nej mi na PM jav ;) misija nemogoče ker pride krivina drugače in še luknje na krivini niso enake, edino če boš imel dušilec obrnjen poprek ko je zdaj. zato justaboy nima orginal dušilca gori, plus tega so še slepe cevi v orginalu tak da vzame moč.
Roky Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 misija nemogoče ker pride krivina drugače in še luknje na krivini niso enake, edino če boš imel dušilec obrnjen poprek ko je zdaj. zato justaboy nima orginal dušilca gori, plus tega so še slepe cevi v orginalu tak da vzame moč. Matr :cry: Tanov Gianelli je pa tud mejhn,vsaj po slikah sodeč,pa še drag.Potem bom prisiljen dat od tastare krivino z dušilcem gor :(
rosse20 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 drgač pa...maš zame osebno najlepšo 125ko...belo rs 2006 :kva2: :worship:
sava Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 počas ste že kr zdesetkal stare aprilije, madonca glej kok je novih....drgač pa justaboy nora mašinca-velik varnih pa veselih km ;) :rolleyes: LP
JeRn3j Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 počas ste že kr zdesetkal stare aprilije, madonca glej kok je novih....drgač pa justaboy nora mašinca-velik varnih pa veselih km ;) :rolleyes: LP kaj tastara bo taglavna legende nikoli ne umrejo B)
reesko Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 sam res...zato je mito tok popularn :grim :kva2: :naughty:
Aless Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Pošteno,pošteno ;) Zakaj maš pa dušilc tko razbit?A org. dušilc na Gianellijovo krivino paše ? :hmm: pasal bi ze,...samo tak grdo postrani bi stal...tak da sem mel en cajt od gianelija za nsrko,zdaj pa mam original od "prastare" rske :D Matr :cry: Tanov Gianelli je pa tud mejhn,vsaj po slikah sodeč,pa še drag.Potem bom prisiljen dat od tastare krivino z dušilcem gor :( meni cist kul zgleda ko mam od stare dusilc,ker je karbon,samo malo je podrsan počas ste že kr zdesetkal stare aprilije, madonca glej kok je novih....drgač pa justaboy nora mašinca-velik varnih pa veselih km ;) :rolleyes: LP hvala
Roky Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Dej, če si ti bo dalo mal poslikej kako zgleda z unim dušilcem.A originalni dušilc od tastare pa nima teh slepih cevi notr kakor tanov,kot je norc_16 reku :hmm:
Aless Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Dej, če si ti bo dalo mal poslikej kako zgleda z unim dušilcem.A originalni dušilc od tastare pa nima teh slepih cevi notr kakor tanov,kot je norc_16 reku :hmm: slepo cev ima krivina takoj na zacetku ko pride iz cilindra ven,od tam grejo plini v "katalizator" oz neke takiga iz tam pa nazaj v airbox,...sej slikce pridejo kmal,ce ne prej pa na pikniku
Urban K. Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Men je pa u nedelo zaribala, tko da sm jo sam pospravu pa konc! :glare:
Ven0m Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 (popravljeno) Men je pa u nedelo zaribala, tko da sm jo sam pospravu pa konc! :glare: Oooo kok nerad to slišm...sj jz sm mojo lan lih mogoče spasil da ni zaribala še eno furco bi naredu pa bi riblna!! :BUA: :BUA: Če rabš kake dele ti lahk kj zrihtam! Tastare RS-ke legende ostaje!! Popravljeno April 20, 2007. Popravil Ven0m
Aless Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 evo po 300ih km lahko povem da se je kr lepo pelat,edino moti me to da je spredaj ozja maska in se v speglcah ful slabo nazaj vidi...... ....aja pa na koleno tud gre :P ..... zdaj grem se dizo zamenjat pol pa samo se rave pa bo mislim da konc,razn zadn nosilc je treba se zrihtat al pa auspuh pod rit dat :D
GHOST RIDER Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 js sm pa ucer pelu rsko na servis oz. bat mejat... pa me zle tipac klice da je tut cilinder poskodovan; sicer ni fejst ampak je :cry: ka se da to se kak drgac zrihtat razn da se nou kupi :?
kukec1 Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 pa ti je do tega trenutka normalno delal?? ker možno da tip nabija pa hoče sam keš... idi se raje v živo prepričat..drugač pa če je res minimalno poškodovan se ka da spolirat al pa zbrusit do tiste dimenzije za katero veš da se da bat dobit...drugač se pa lahk na novo nanese nikasil...
GHOST RIDER Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 ja sej zle je sou glih foter tja... pol bomo pa vidl ka bo iz tega
norc 16 Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 (popravljeno) js sm pa ucer pelu rsko na servis oz. bat mejat... pa me zle tipac klice da je tut cilinder poskodovan; sicer ni fejst ampak je :cry: ka se da to se kak drgac zrihtat razn da se nou kupi :? pohonat se da. drugače pa povej če boš rabil celinder imam polini 160ko potreben samo novega bata. novi orginal celinder je 140k plus bat 40k je okorg 180k. drugače če pa še je motor laufal normalno sepravi ni celinder kaj preveč poškodovan. vprašaj justaboy-a kak uničeni celindri še delujejo normalno. Popravljeno April 21, 2007. Popravil norc 16
Aless Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 (popravljeno) ker nimam kaj delat in sem danes ze naredil 260 km sem se spravo nad rsko.....zdaj je treba samo se nosilec naredit tak da bo se malo lepsa kot pa ze je :D Popravljeno April 21, 2007. Popravil justaboy
Roky Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 A to je dušilc od NSRke? :hmm: :eek:
Aless Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 A to je dušilc od NSRke? :hmm: :eek: od rske letnika 95 :OK:
JeRn3j Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 ja bojsi neki bi rabu mi lohka en recmo k ma odprto rs ko mal poslika kak ma naštimano mešanco zrak-benz, zato k me zanima kok je drgač k moje k je treba naštelat :? justaboy se mi zdi da si ti edini tak , kaj lahko eno slikco gor limneš tistega šravfka malega, pa kok dizo maš gor :? hvala
Aless Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 ja bojsi neki bi rabu mi lohka en recmo k ma odprto rs ko mal poslika kak ma naštimano mešanco zrak-benz, zato k me zanima kok je drgač k moje k je treba naštelat :? justaboy se mi zdi da si ti edini tak , kaj lahko eno slikco gor limneš tistega šravfka malega, pa kok dizo maš gor :? hvala to ti je pa od motorja do motorja ful razlicno,.....jaz mam drugac 120 dizo pa iglo mam na drugem od spodi gor,...pa zdaj ta tedn pride rave not pa bom mogo nastavit tak ko se spodobi,ker zdaj ni glih vredi..... slika ti pa neb cist nic pomagala ker to se mors spilat pa sprobavat
JeRn3j Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 to ti je pa od motorja do motorja ful razlicno,.....jaz mam drugac 120 dizo pa iglo mam na drugem od spodi gor,...pa zdaj ta tedn pride rave not pa bom mogo nastavit tak ko se spodobi,ker zdaj ni glih vredi..... slika ti pa neb cist nic pomagala ker to se mors spilat pa sprobavat aha ja sej sm se že špilu pa je počas vedno bolš.. ja sej jst tud nimam vreii zdaj... mi pr 5500 mal trokera drgač je pa kul a to ubistvu sam un mali vijakec počasi obračaš dokler lepo ne vleče brez trokeranja?
D_u_H_e_C Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 aha ja sej sm se že špilu pa je počas vedno bolš.. ja sej jst tud nimam vreii zdaj... mi pr 5500 mal trokera drgač je pa kul a to ubistvu sam un mali vijakec počasi obračaš dokler lepo ne vleče brez trokeranja? emmm ja pravzaprav...daj prvo ga do konca not zašraufaj...pol pa za 2,5 obrata odvij šrauf ven pa sprobaj kak gre...pa narei par km pa vzemi svečko ven pa more svečka bit rjavkaste barve
JeRn3j Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 emmm ja pravzaprav...daj prvo ga do konca not zašraufaj...pol pa za 2,5 obrata odvij šrauf ven pa sprobaj kak gre...pa narei par km pa vzemi svečko ven pa more svečka bit rjavkaste barve bom hvala duuuuhec ... :OK: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se