Roky Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 od rske letnika 95 :OK: Ta pa ne zgleda tko slabo :hmm: A to si ga že prej mel a si ga kje nabavu?Veš še za kakšnega komplet? :hmm:
norc 16 Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 aha ja sej sm se že špilu pa je počas vedno bolš.. ja sej jst tud nimam vreii zdaj... mi pr 5500 mal trokera drgač je pa kul a to ubistvu sam un mali vijakec počasi obračaš dokler lepo ne vleče brez trokeranja? če ti trokira pol iglo za eno mesto dol spusti. samo važno je da se ji v obratih spipa
JeRn3j Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 če ti trokira pol iglo za eno mesto dol spusti. samo važno je da se ji v obratih spipa :OK: zakon... sam dej mi prosim povej kak to nardim... al pa kako slikco, k se mi sanja ne kaj morm narest :? :? :? hvala
D_u_H_e_C Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 (popravljeno) :OK: zakon... sam dej mi prosim povej kak to nardim... al pa kako slikco, k se mi sanja ne kaj morm narest :? :? :? hvala glej tu na vrhu fergazera odšraufaš 2 šraufa ko ono črno plastiko gor držita...in potem potegneš ven fedro z zajlo pa neka ploščica je ...to ven potegni da prideš do igle...pol pa maš eno šplento na igli tam ko so take zarezice...šplento dol cukni pa jo sam na željeno pozicijo daj...ko boš šplento dol jemal ahči da neoš zgubo ker je mala...pol pa daš lepo iglo nazaj not pa ploščico pa vse skup pa zašraufaj pa je to to :) Popravljeno April 22, 2007. Popravil D_u_H_e_C
JeRn3j Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 (popravljeno) glej tu na vrhu fergazera odšraufaš 2 šraufa ko ono črno plastiko gor držita...in potem potegneš ven fedro z zajlo pa neka ploščica je ...to ven potegni da prideš do igle...pol pa maš eno šplento na igli tam ko so take zarezice...šplento dol cukni pa jo sam na željeno pozicijo daj...ko boš šplento dol jemal ahči da neoš zgubo ker je mala...pol pa daš lepo iglo nazaj not pa ploščico pa vse skup pa zašraufaj pa je to to :) bom ahču hvala ti :D sam neki kwa je to šplenta? Popravljeno April 22, 2007. Popravil JeRn3j
D_u_H_e_C Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 bom ahču hvala ti :D sam neki kwa je to šplenta? Hmmmm sj boš vido ko boš gor ofno :D pač neke takega ko se zatakne okrog igle da nea more dlje it igla...sj boš vido vglavnem kaj misliš :D neznam razložit :)
Josi Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Zdravo, A mogoč kdo ve ka je fora, da ko sm v zadnjem celindru za bremzo menjal tesnila, pa ni nč bolš, isto je k prej, zgleda, da je celinder fuč. A mogoč kdo ve za kak rabljen celinder za aprilio?
JeRn3j Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) no frajerji pomagite mi zdej k sm se zgubooo duhec, norec, aleš... kdor koli kaj zdej :? [attachmentid=96104] a tukej se štima te enote???? :? k zdej je 2 črtici če so to te črtice Popravljeno April 23, 2007. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 no frajerji pomagite mi zdej k sm se zgubooo duhec, norec, aleš... kdor koli kaj zdej :? [attachmentid=96104] a tukej se štima te enote???? :? k zdej je 2 črtici če so to te črtice to je to ja jaz jo mam na drugi od spodaj gor
JeRn3j Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 to je to ja jaz jo mam na drugi od spodaj gor sej že vem kak mi je norec povedo :D
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 js mam tut eno uprašanje pa se mi po pravic ni dalo lih ush 444 stani gledat.. zanima me kje majo rs-ke oz moj tuono k je isti motor + izpuh mehansko blokado u avspuhu...pa kako se jo odstran..?? k nebi začeu glih šraufat....
JeRn3j Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 js mam tut eno uprašanje pa se mi po pravic ni dalo lih ush 444 stani gledat.. zanima me kje majo rs-ke oz moj tuono k je isti motor + izpuh mehansko blokado u avspuhu...pa kako se jo odstran..?? k nebi začeu glih šraufat.... ja blokada u izpuhu... notr je katalizator se mi zdi in to ti je blokada... je treba krivino rezat... drgač raj kr kako drugo krivino vzemi (recmo arrow, jolly , điannelli) druga blokada je pa nad izpuhom... maš pa 5 min. dela da jo ven daš :)
Aless Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ja blokada u izpuhu... notr je katalizator se mi zdi in to ti je blokada... je treba krivino rezat... drgač raj kr kako drugo krivino vzemi (recmo arrow, jolly , điannelli) druga blokada je pa nad izpuhom... maš pa 5 min. dela da jo ven daš :) za auspuh je kr zajebancije,....drugac pa ga mors iz strani rezat,ker ce ga bos poprek prerezo ga bos skrajso in ga vec gor ne bos tak dobo..... drugac pa za vse blokade,ce se pocasi spravis delat je dela slabi 2 uri......no vsaj mojo smo tak dolgo delali,ker smo se se zajebavali zmes :P :D
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 uglavnm ful zajebancije okol tega,... pomoje bom js kr lepo še mal tuki ostov k sm pol bom pa raj kej močnejšga kupu....
Grilzz Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Blokade čimprej ven. Ni se ti treba z nepremičnino vozit.
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Blokade čimprej ven. Ni se ti treba z nepremičnino vozit. sej bi blo use ql..sam p**** k newem kako bi une fedre dol dubu... k ločjo bat od auspuha.. a je treba sam brutal force al je kkšna varka kako se dol dobijo??
k0ci Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 jst en dolg šraufenciger not porinem tko da pol z obeh strani primem in potegnem stran pa kako deko si dam ponavadi pod motor pa se gor vležem da je lažje
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 jst en dolg šraufenciger not porinem tko da pol z obeh strani primem in potegnem stran pa kako deko si dam ponavadi pod motor pa se gor vležem da je lažje ja sej je v delu...hwala..
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 jst en dolg šraufenciger not porinem tko da pol z obeh strani primem in potegnem stran pa kako deko si dam ponavadi pod motor pa se gor vležem da je lažje isto jst :D pomoje se sploh ne da drgač
Ven0m Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) Jz sm si skor vse roke porezu zard tistih fedrow, pol sm ga pa še preveč našponu je pa poču! :angry: Drgač pa je verjetn sam šraufncigr pa žgance.... Popravljeno April 23, 2007. Popravil Ven0m
JeRn3j Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 boysi ma kdo idejo kje u lj ali bližnji okolici bi dobu 125 dizo.... oz. kje so kaki servisi za razne frčake da bi meu mehankar 125 svedr.... (pa unga perota na rudniku sm že obdelov ) :?
Gizmo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 boysi ma kdo idejo kje u lj ali bližnji okolici bi dobu 125 dizo.... oz. kje so kaki servisi za razne frčake da bi meu mehankar 125 svedr.... (pa unga perota na rudniku sm že obdelov ) :? ja tko je mislm da če jih lepo prosš na avto triglavu da bi ti jo dubl, drgač maš pa u črnučah pri končni šestke velo trgovino z frčki pa majo neki dodatne opreme tko da lahko tja pokličš pa prašaš...
D_u_H_e_C Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 boysi ma kdo idejo kje u lj ali bližnji okolici bi dobu 125 dizo.... oz. kje so kaki servisi za razne frčake da bi meu mehankar 125 svedr.... (pa unga perota na rudniku sm že obdelov ) :? ma rajš nea vrtaj...pač daš tistih 20€ pa si naročiš original dize pa je .)
JeRn3j Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ma rajš nea vrtaj...pač daš tistih 20€ pa si naročiš original dize pa je .) 20€ :blink: pa si ti resen... na rudniku je bla ena z vrtanjem manj kot 2€ :blink: ja tko je mislm da če jih lepo prosš na avto triglavu da bi ti jo dubl, drgač maš pa u črnučah pri končni šestke velo trgovino z frčki pa majo neki dodatne opreme tko da lahko tja pokličš pa prašaš... aha bom hvala :OK:
Aless Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 evo dans smo namontirali se rave z novo zajlo :OK: na poti domov po hitri cesti iz pesnice proti mbju je blo pa se treba sprobat kolko gre,....s tem da ne v najboljsih razmerah(v ovinek po desni mim avtov).....gre pa 172, s tem da ji kakih 500 obratov se ostane,pa s tem da ni glih 100% nastavlena,bi blo treba malo se se spilat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se