Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jst sm pa dou 120 dizo notri... pa je veliko bolš kot 130... 130 je občutno prevelika... po vsej verjetnosti bom pa tud 125 nekak dobu :)

Objavljeno

jst sm pa dou 120 dizo notri... pa je veliko bolš kot 130... 130 je občutno prevelika... po vsej verjetnosti bom pa tud 125 nekak dobu :)

za original je 120 cist dosti

Objavljeno

za original je 120 cist dosti

original mislš... cilinder 125 :? a ne... :?

Objavljeno

original mislš... cilinder 125 :? a ne... :?

kot original mislim motor v originalnem stanju,....brez kakiga kita,....ipd

Objavljeno

kot original mislim motor v originalnem stanju,....brez kakiga kita,....ipd

aha kul pol :P

Objavljeno

zdaj sem se po "dolgem" cajtu spet spomno.....tisti keri ma 2006 rs 125, me zanima ce komu kaze nivo bencina na levi strani,tak kot kaze za temperaturo,ker sem zdaj neke videe gledal,pa na videu ni nobenemu kazalo,...pa me zanima ce ma sploh rska to moznost na stevcu

Objavljeno

okey folk... prej sm meu dizo 130 gor pa fergi pač naštelan nekak...

zdej sm dou pa dizo 120 notr ... se mau zapelov in pol naštimu fergi... sm dou pa svečko dol je bla pa bela...

a je bela zato k je blo v tistem delu ko sm dau manjšo dizo gor pa nism prec fergija naštelov preveč zraka :? sej to ni tak problem a ne ... zdej sm pa ful bl zapru fergi pa upejmo da bo kul... drgač more bit svečka taka rjava pa mal mastna a ne? :?

Objavljeno

svečka dobi barvo p ovsaj 500km prevoženih. drugače pa če se nemotim siva barva je idealno nastavljen fergi.

Objavljeno

svečka dobi barvo p ovsaj 500km prevoženih. drugače pa če se nemotim siva barva je idealno nastavljen fergi.

aha pol je biu zrak preveč odprt že dolg cajta... :hmm: pol pomen da bi mogu bit šravf bolj notr zavit ko ven :hmm: bolj ko ga notr šravfaš manj je zraka, al je glih obratno :hmm:

Objavljeno

siva?? meni so eni mojstri rekli da more bit lepo kavno rjava :)

Objavljeno

ja kot jaz vem mora tut bit rjava če je bela je preveč zraka čej črna preveč benza

Objavljeno

kaka more zdaj svecka bit??????

ker moja je bla dans siva oz bela

Objavljeno

pr men pa se sliši in čuti kolk preveč lufta not vleče, pa je vseeno rjavkaste barve....

Objavljeno

kaka more zdaj svecka bit??????

ker moja je bla dans siva oz bela

mal zategni šrauf za luft...svečka more bit lepe rjave barve pa ne pretemne :) take barve kot je kava naprimer...pa nesme bit kaj zažgano gor pol tut ni ql

Objavljeno

mene pa sam zanima kdaj je treba narest servis na kolk km.. prvi vem da je na 1000km, zdej pa newem k nimam slo al pa ang navodil, mam sam it pa fra tko da kriza.....a je tadrug na 4000km k neki kukr sm dojeu bi mogu na 12 mescow pelat al kako??? :eek: :eek:

Objavljeno

mene pa sam zanima kdaj je treba narest servis na kolk km.. prvi vem da je na 1000km, zdej pa newem k nimam slo al pa ang navodil, mam sam it pa fra tko da kriza.....a je tadrug na 4000km k neki kukr sm dojeu bi mogu na 12 mescow pelat al kako??? :eek: :eek:

4000

8000

12000

16000

itd. .)

Objavljeno

hwala...

kok bo pa zdej to nanesl???

k mam na 4000 prbližn da vem kok sabo uzet keša..

Objavljeno

mal zategni šrauf za luft...svečka more bit lepe rjave barve pa ne pretemne :) take barve kot je kava naprimer...pa nesme bit kaj zažgano gor pol tut ni ql

tnx,....bom to zrihto predn grem na grobnik

Objavljeno

a teli intervali

1000

4000

8000

itd.

to pride tud upoštev zame k mam 2000 po generalni?

Objavljeno

a teli intervali

1000

4000

8000

itd.

to pride tud upoštev zame k mam 2000 po generalni?

redni servisi se delajo vsakih 4000 km.....olje,....filter,...

Objavljeno

redni servisi se delajo vsakih 4000 km.....olje,....filter,...

a filter za zrak je tudi treba menjat na vsakih 4000 :blink:

Objavljeno

a filter za zrak je tudi treba menjat na vsakih 4000 :blink:

ne.....ven ga vzames pa pogledas,pa spucas

Objavljeno (popravljeno)

ne.....ven ga vzames pa pogledas,pa spucas

mah moj je biu po ene 7 000 skor k nov... ni panike sploh .)

evo fantje na jefra racing sm dobu dize za dellorto 122, 125, 128 6€ use skup... pa bomo probal na kero najbol uglašeno špila điannellii :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!