Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

mah moj je biu po ene 7 000 skor k nov... ni panike sploh .)

evo fantje na jefra racing sm dobu dize za dellorto 122, 125, 128 6€ use skup... pa bomo probal na kero najbol uglašeno špila điannellii :D

:OK: Bogi sosedje... .)

Objavljeno

:OK: Bogi sosedje... .)

mah mt je rekla... u kurac jih pošl k bodo ti drugič težil... sej je javna cesta, če jim pa kaj ni všeč lohk pa tud 113 kličejo :)

ah itak grem 2km stran med njive k vsaj sosedje ne težijo :)

Objavljeno

redni servisi se delajo vsakih 4000 km.....olje,....filter,...

sem mislil, da imaš v mislih zračni filter..... kateri filter bi pa naj menjal na vsakih 4000? :blink:

edited:

aja, mislil si spucat zračni filter na vsakih 4000 :slap:

Objavljeno

js sm dal za onga na 1000 okol 7k sit lani ni tak hudo najdražji je del mislim da je celo 5k sit mi zaračunu :cry:

Objavljeno

jap fantje bo kr držal... 125 ga najbolj vleče... 128 je prevelka ga mal zalije, 122 pa premala pa nism preveč sigurn :) tak da bo kr 125 ostala, pa še svečka je lepo kawne barve B)

Objavljeno

jernejči...a grejo ostale dize tud v moj fergi?

če grejo...mam rezerviran :devil:

Objavljeno (popravljeno)

jernejči...a grejo ostale dize tud v moj fergi?

če grejo...mam rezerviran :devil:

pizda težko verjamm ker ti maš mikuni kukr jst vem... ker maš pa 35mm bi bla pa 128 al pa 130 pika na i B) (če paše seveda)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

jst mam original 130...tko da loh da bo 128 taprava...bom vidu...boš rentu..pa ti povem :D

aja a si se to sam igrou?

Objavljeno

jst mam original 130...tko da loh da bo 128 taprava...bom vidu...boš rentu..pa ti povem :D

aja a si se to sam igrou?

ja kwa pa čm... sej nimam nobenga k bi to vedo za zihr :) ja pol pa 128 bi bla super sigurno... ker 130 je baje bl za 160ccm variante... ker maš mal večji fergi bi bla 128 sigurno bolj :)

Objavljeno

ja kwa pa čm... sej nimam nobenga k bi to vedo za zihr :) ja pol pa 128 bi bla super sigurno... ker 130 je baje bl za 160ccm variante... ker maš mal večji fergi bi bla 128 sigurno bolj :)

kulči jouža...ahči tiste dizice

Objavljeno

kulči jouža...ahči tiste dizice

bom ahčov... ti sam glej pa poslikaj tvoje da vidmo če so enake :)

Objavljeno

Kaj pa kj pravte o 34 fergiju???Vem da več pije, a je mogoče kj dobrga na njem?? :? :P

Objavljeno

Seveda je neki dobrga, bol potegne :)

Glede pitja pa relativno, men je moja s 35mikuni pila 7l, pa nisem nikol šparu. Koker vem majo tud 6 speed tako porabo pa majo 28 fergiča.

Moraš pa potem tud zrak mal pojačat.

Objavljeno

Seveda je neki dobrga, bol potegne :)

Glede pitja pa relativno, men je moja s 35mikuni pila 7l, pa nisem nikol šparu. Koker vem majo tud 6 speed tako porabo pa majo 28 fergiča.

Moraš pa potem tud zrak mal pojačat.

športn filtr? :D

Objavljeno

športn filtr? :D

ne-.... :grrr

airbox odpri :grim

Objavljeno

ne-.... :grrr

airbox odpri :grim

če si airbok odprl...bo vrjetno mal treba šraufek za luft zategnt :) prekontroliraj svečko pa če ni ql barve ga mal zapri...ker ma zdaj dost večji dotok zraka kot prej

Objavljeno

evo ena slika za pokusino.....zmigavci pridejo seveda drugi in pa na drugem mestu,...zaenkrat so tak zaradi verjetnega jutrisnega pohoda preko meje na grobnik

post-5325-1177614238_thumb.jpg

Objavljeno

em malo pojačaj kot od tablice

Objavljeno

če si airbok odprl...bo vrjetno mal treba šraufek za luft zategnt :) prekontroliraj svečko pa če ni ql barve ga mal zapri...ker ma zdaj dost večji dotok zraka kot prej

jst mam airox že tko ene 1300 km odprt :) če mene mislš... :) vem hvala... to mi je gapi zrihtou...

Objavljeno (popravljeno)

jz mam tut airbox odprt!Sam kje se pa šraufek za luft nahaja pa nimam pojma!! :P

Sj se tut nism še nč furu skor kar sm odprl tist airbox...zj se tut nemorm! :cry:

Mojmu je tko...u nizkih obratih ga je zamoril, k je pa enkrat pršlo čez 5k je pa znoru...!

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

mam jst doma 145 :naughty:

Objavljeno

in kva ti rabš 145?

Objavljeno

jz mam tut airbox odprt!Sam kje se pa šraufek za luft nahaja pa nimam pojma!! :P

Sj se tut nism še nč furu skor kar sm odprl tist airbox...zj se tut nemorm! :cry:

Mojmu je tko...u nizkih obratih ga je zamoril, k je pa enkrat pršlo čez 5k je pa znoru...!

mhm .... na desni strani karburatorja ....

in kva ti rabš 145?

ma neki sm testiral :blush: :devil: skratka za aprilie szi odprtim air boxom je najbols diza okol 125.... jst sm mel celotno odprto s gianelijem in odprtim airboxom in sm mel 125 notr, tud gruntar ( pooblascen serviser za aprilio v kopru ) je baje reku da je 125 diza + gianeli najbolsa resitev :)

Objavljeno

A je kej bolj nevarno za zaribat če vzameš cevke z airboxa?

Vem da se je o tem že pisal sam je precej strani nazaj...

Pa še to: Kam pride pršraufan elektronski rave ventil(un del k je na eni strani zajla na drugi pa žičke)?

Objavljeno

A je kej bolj nevarno za zaribat če vzameš cevke z airboxa?

Vem da se je o tem že pisal sam je precej strani nazaj...

Pa še to: Kam pride pršraufan elektronski rave ventil(un del k je na eni strani zajla na drugi pa žičke)?

ja če je več zraka pomen da je bl revna mešanca..in laufa bl na suho...tko da je treba pol še na fergiju naštelat.. :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!