Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ja če je več zraka pomen da je bl revna mešanca..in laufa bl na suho...tko da je treba pol še na fergiju naštelat.. :D

Kaj pa je treba naštelat? Jst bi sam mal oljno pumpo pojaču, pa diza bo tud najbrž zadost velka(120, 128). Kar se pa tiče fergija bi pa tko naštelu(šrauf za zrak) da bi dobr laufal. A mam prow al je še kej druzga kar je treba na fergiju naštelat?

Objavljeno

Kaj pa je treba naštelat? Jst bi sam mal oljno pumpo pojaču, pa diza bo tud najbrž zadost velka(120, 128). Kar se pa tiče fergija bi pa tko naštelu(šrauf za zrak) da bi dobr laufal. A mam prow al je še kej druzga kar je treba na fergiju naštelat?

ja sam če boš kr na slepo šrauf za luft šraufal je lahk pizdarija...prvo zategni šrauf do kraja...pol ga odšraufaj za 2.5 obrata...pol pa po občutku...pa po par km kontroliraj svečko :)

Objavljeno

em malo pojačaj kot od tablice

to mi ti reces,ko si glih proti napacni postavitvi tablce

mam jst doma 145 :naughty:

jaz sem mel doma 165 dizo.....pa mi jo je norc 16 nekje potepo :P

Objavljeno

mam aprilio rs 125 letnik 99! :) jest bom kupu gianelli avspuh, pa me zanima kako je z to elektrosnko blokado? :blink: :blink: ? kje sploh je?? :hmm: :hmm: a je pod zadnmu sedežom?? kk se jo odblokira?? pa kaj se mi splača nardit da bi pridubu pospešek, k končno se da hitr pridobit :OK: !! hvala za odgovore!! :worship:

post-15406-1177703523.jpg

Objavljeno

mam aprilio rs 125 letnik 99! :) jest bom kupu gianelli avspuh, pa me zanima kako je z to elektrosnko blokado? :blink: :blink: ? kje sploh je?? :hmm: :hmm: a je pod zadnmu sedežom?? kk se jo odblokira?? pa kaj se mi splača nardit da bi pridubu pospešek, k končno se da hitr pridobit :OK: !! hvala za odgovore!! :worship:

preber si v temi mal o cdiju kako se ga preščipne...upiš levo spodi "CDI" pa dej išči v temi pa je to to...

aja..pa dobrodošel

Objavljeno

preber si v temi mal o cdiju kako se ga preščipne...upiš levo spodi "CDI" pa dej išči v temi pa je to to...

aja..pa dobrodošel

Ful ti hvala!! :worship: :worship: :worship: :worship: bom že dans najbrš to naredu!! :OK: :OK: pa tnx za dobrodošlico!!

Objavljeno

am... mam eno vprašanje! zanima me kje vse so trgovine k bi prodajal avspuhe gianelli al pa kšn drug za aprilio rs 125, trgovine morajo biti v ljubljani ali okolici ljubljane! pa če kšn prodaja gianelli nov al pa rablen nej pove!! :)

Objavljeno

am... mam eno vprašanje! zanima me kje vse so trgovine k bi prodajal avspuhe gianelli al pa kšn drug za aprilio rs 125, trgovine morajo biti v ljubljani ali okolici ljubljane! pa če kšn prodaja gianelli nov al pa rablen nej pove!! :)

na aprilii majo..autocommerce pa tko mal poglej.. :D

Objavljeno

mhm .... na desni strani karburatorja ....

Hehe se mi je zdel pa raje prašam :P

Kwa je ti baraba kdaj boš prnesu mašino? :P

Objavljeno

na aprilii se spet zacnejo modifikacije :D

in sicer pride namesto zadnjega sedeza,moznost montaze kovcka :OK:

vizualno po vsej verjetnosti ne bo zgledlo najbolse,bo pa seveda prakticno (za sixpacke) :P

Objavljeno (popravljeno)

Neee :( Najlepšo RS-ko maš nea je zaj sfukaj z nekimi kovčki... :BUA: Noben cestak ni zato, da je praktičen.

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

kufra jaz tudi ne bi dal na RSko...

no da še malo pospamam; še vedno mam doma par stvari za lastnike RSk:

čist nove lamele, 80€:

IPB Slika

števec, malo razbita šipica spredaj, deluje še vedno normalno (pride prav :P ), 25€:

IPB Slika

originalen avspuh brez blokad, 50€:

IPB Slika IPB Slika

za cene se še da kej zmenit, PM al pa msn...

LP

Objavljeno

na aprilii se spet zacnejo modifikacije :D

in sicer pride namesto zadnjega sedeza,moznost montaze kovcka :OK:

vizualno po vsej verjetnosti ne bo zgledlo najbolse,bo pa seveda prakticno (za sixpacke) :P

Mislm, da je tank torba velik bolš pa bolj uporabna :hmm:

Objavljeno

Ji, mater, kot da je oseba...

Pa da, kaj ti maš motor kot eno stvar ki stoji tam v garaži.

Objavljeno

Neee :( Najlepšo RS-ko maš nea je zaj sfukaj z nekimi kovčki... :BUA: Noben cestak ni zato, da je praktičen.

moj pac bo :D

Res, ne morš ji tega nardit :BUA:

lahko lahko :P

Mislm, da je tank torba velik bolš pa bolj uporabna :hmm:

sej tank torba je vredi pa vse,...samo vsak ti jo lahko sp..di...pa se zaklent ne mors

Pa da, kaj ti maš motor kot eno stvar ki stoji tam v garaži.

motor je za uporabo in za vozit,zato ga obm jaz tudi naredo bol prakticnega

Objavljeno

hahah... jebali te kovčki sej niaš ybr, razn če boš nitro mel not shranjen tak ko cavalier :D :D :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

hahah... jebali te kovčki sej niaš ybr, razn če boš nitro mel not shranjen tak ko cavalier :D :D :lol1: :lol1: :lol1:

kak ves....zdaj si pa izdal skrivnost :P :D

:

:

:

:

:

:

:

:

:...........samo nitro bo za moje grlo,ne za motor :P

Objavljeno

kak ves....zdaj si pa izdal skrivnost :P :D

:

:

:

:

:

:

:

:

:...........samo nitro bo za moje grlo,ne za motor :P

hehe, no če boš pa taki nitro not mel, se ti pa z veseljem kdaj pridružim .) :D :D

Objavljeno

hehe, no če boš pa taki nitro not mel, se ti pa z veseljem kdaj pridružim .) :D :D

bo notri brez skrbi,seveda ce se bo slo kam,kjer se bo prespalo,....drugac pa..spodni del nosilca je narejen,zdaj je treba kupit samo se kovcek in pa seveda plosco,ker brez plosce ne morem dokoncat nosilca.....seveda pridejo slikce ko bo vse to narejeno....

....na koncu boste se srecni kovcka na rski,na kakem pikniku al pa dalsem potovanju :P

Objavljeno

zanima me ce bi sel kdo v torek 1.5.2007 v Krško vozit, z nekaj frendi smo najeli progo vendar nas je se mal premal zto ce bi kdo sou nej mi pise na msn godejsa@siol.net, dgrac je pa od 9-16 pa 20 eurov

ajde

Objavljeno

zanima me ce bi sel kdo v torek 1.5.2007 v Krško vozit, z nekaj frendi smo najeli progo vendar nas je se mal premal zto ce bi kdo sou nej mi pise na msn godejsa@siol.net, dgrac je pa od 9-16 pa 20 eurov

ajde

raceland ste najeli?

kolk pa je blo za placat,ker tista proga ni za motorje,......

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!