mitiž46 Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 ja če je več zraka pomen da je bl revna mešanca..in laufa bl na suho...tko da je treba pol še na fergiju naštelat.. :D Kaj pa je treba naštelat? Jst bi sam mal oljno pumpo pojaču, pa diza bo tud najbrž zadost velka(120, 128). Kar se pa tiče fergija bi pa tko naštelu(šrauf za zrak) da bi dobr laufal. A mam prow al je še kej druzga kar je treba na fergiju naštelat?
D_u_H_e_C Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Kaj pa je treba naštelat? Jst bi sam mal oljno pumpo pojaču, pa diza bo tud najbrž zadost velka(120, 128). Kar se pa tiče fergija bi pa tko naštelu(šrauf za zrak) da bi dobr laufal. A mam prow al je še kej druzga kar je treba na fergiju naštelat? ja sam če boš kr na slepo šrauf za luft šraufal je lahk pizdarija...prvo zategni šrauf do kraja...pol ga odšraufaj za 2.5 obrata...pol pa po občutku...pa po par km kontroliraj svečko :)
Aless Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 em malo pojačaj kot od tablice to mi ti reces,ko si glih proti napacni postavitvi tablce mam jst doma 145 :naughty: jaz sem mel doma 165 dizo.....pa mi jo je norc 16 nekje potepo :P
FinK Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 mam aprilio rs 125 letnik 99! :) jest bom kupu gianelli avspuh, pa me zanima kako je z to elektrosnko blokado? :blink: :blink: ? kje sploh je?? :hmm: :hmm: a je pod zadnmu sedežom?? kk se jo odblokira?? pa kaj se mi splača nardit da bi pridubu pospešek, k končno se da hitr pridobit :OK: !! hvala za odgovore!! :worship:
reesko Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 mam aprilio rs 125 letnik 99! :) jest bom kupu gianelli avspuh, pa me zanima kako je z to elektrosnko blokado? :blink: :blink: ? kje sploh je?? :hmm: :hmm: a je pod zadnmu sedežom?? kk se jo odblokira?? pa kaj se mi splača nardit da bi pridubu pospešek, k končno se da hitr pridobit :OK: !! hvala za odgovore!! :worship: preber si v temi mal o cdiju kako se ga preščipne...upiš levo spodi "CDI" pa dej išči v temi pa je to to... aja..pa dobrodošel
FinK Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 preber si v temi mal o cdiju kako se ga preščipne...upiš levo spodi "CDI" pa dej išči v temi pa je to to... aja..pa dobrodošel Ful ti hvala!! :worship: :worship: :worship: :worship: bom že dans najbrš to naredu!! :OK: :OK: pa tnx za dobrodošlico!!
JMatic Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 http://www.navero.co.uk/rs125zone/rs125.htm
FinK Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 am... mam eno vprašanje! zanima me kje vse so trgovine k bi prodajal avspuhe gianelli al pa kšn drug za aprilio rs 125, trgovine morajo biti v ljubljani ali okolici ljubljane! pa če kšn prodaja gianelli nov al pa rablen nej pove!! :)
reesko Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 am... mam eno vprašanje! zanima me kje vse so trgovine k bi prodajal avspuhe gianelli al pa kšn drug za aprilio rs 125, trgovine morajo biti v ljubljani ali okolici ljubljane! pa če kšn prodaja gianelli nov al pa rablen nej pove!! :) na aprilii majo..autocommerce pa tko mal poglej.. :D
Ven0m Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 mhm .... na desni strani karburatorja .... Hehe se mi je zdel pa raje prašam :P Kwa je ti baraba kdaj boš prnesu mašino? :P
Aless Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 na aprilii se spet zacnejo modifikacije :D in sicer pride namesto zadnjega sedeza,moznost montaze kovcka :OK: vizualno po vsej verjetnosti ne bo zgledlo najbolse,bo pa seveda prakticno (za sixpacke) :P
Čamac Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) Neee :( Najlepšo RS-ko maš nea je zaj sfukaj z nekimi kovčki... :BUA: Noben cestak ni zato, da je praktičen. Popravljeno April 28, 2007. Popravil Brodar
Spider™ Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Res, ne morš ji tega nardit :BUA:
AJ Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 kufra jaz tudi ne bi dal na RSko... no da še malo pospamam; še vedno mam doma par stvari za lastnike RSk: čist nove lamele, 80€: števec, malo razbita šipica spredaj, deluje še vedno normalno (pride prav :P ), 25€: originalen avspuh brez blokad, 50€: za cene se še da kej zmenit, PM al pa msn... LP
Gregc Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Res, ne morš ji tega nardit :BUA: Ji, mater, kot da je oseba...
Roky Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 na aprilii se spet zacnejo modifikacije :D in sicer pride namesto zadnjega sedeza,moznost montaze kovcka :OK: vizualno po vsej verjetnosti ne bo zgledlo najbolse,bo pa seveda prakticno (za sixpacke) :P Mislm, da je tank torba velik bolš pa bolj uporabna :hmm:
Spider™ Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Ji, mater, kot da je oseba... Pa da, kaj ti maš motor kot eno stvar ki stoji tam v garaži.
Aless Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Neee :( Najlepšo RS-ko maš nea je zaj sfukaj z nekimi kovčki... :BUA: Noben cestak ni zato, da je praktičen. moj pac bo :D Res, ne morš ji tega nardit :BUA: lahko lahko :P Mislm, da je tank torba velik bolš pa bolj uporabna :hmm: sej tank torba je vredi pa vse,...samo vsak ti jo lahko sp..di...pa se zaklent ne mors Pa da, kaj ti maš motor kot eno stvar ki stoji tam v garaži. motor je za uporabo in za vozit,zato ga obm jaz tudi naredo bol prakticnega
_Nejkooo_ Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 hahah... jebali te kovčki sej niaš ybr, razn če boš nitro mel not shranjen tak ko cavalier :D :D :lol1: :lol1: :lol1:
Aless Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 hahah... jebali te kovčki sej niaš ybr, razn če boš nitro mel not shranjen tak ko cavalier :D :D :lol1: :lol1: :lol1: kak ves....zdaj si pa izdal skrivnost :P :D : : : : : : : : :...........samo nitro bo za moje grlo,ne za motor :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 kak ves....zdaj si pa izdal skrivnost :P :D : : : : : : : : :...........samo nitro bo za moje grlo,ne za motor :P hehe, no če boš pa taki nitro not mel, se ti pa z veseljem kdaj pridružim .) :D :D
Aless Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 hehe, no če boš pa taki nitro not mel, se ti pa z veseljem kdaj pridružim .) :D :D bo notri brez skrbi,seveda ce se bo slo kam,kjer se bo prespalo,....drugac pa..spodni del nosilca je narejen,zdaj je treba kupit samo se kovcek in pa seveda plosco,ker brez plosce ne morem dokoncat nosilca.....seveda pridejo slikce ko bo vse to narejeno.... ....na koncu boste se srecni kovcka na rski,na kakem pikniku al pa dalsem potovanju :P
skyline_m Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 zanima me ce bi sel kdo v torek 1.5.2007 v Krško vozit, z nekaj frendi smo najeli progo vendar nas je se mal premal zto ce bi kdo sou nej mi pise na msn godejsa@siol.net, dgrac je pa od 9-16 pa 20 eurov ajde
Aless Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 zanima me ce bi sel kdo v torek 1.5.2007 v Krško vozit, z nekaj frendi smo najeli progo vendar nas je se mal premal zto ce bi kdo sou nej mi pise na msn godejsa@siol.net, dgrac je pa od 9-16 pa 20 eurov ajde raceland ste najeli? kolk pa je blo za placat,ker tista proga ni za motorje,......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se