Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

raceland ste najeli?

kolk pa je blo za placat,ker tista proga ni za motorje,......

ja sj drgac lahk najames sam progo al pa gokarde sam ce je vec k 10 folka se da najet progo za ceu dan pa pride 20 eurov na osebo tko da ce bi su se na msn tipkamo

Objavljeno

evo rska dobla nou batek(koncno)... :D

takle je pa prejsn zgledu :huh:

post-6595-1177847383_thumb.jpg

post-6595-1177847414_thumb.jpg

Objavljeno

prevc si prejsnega stisku :D

Objavljeno

ja pa vsi k bi sli prosm ce mi do vecera dons poveste da bom vedu tnx

Objavljeno

GHOSTRIDER a imaš ti tanovga Gianellija gor?Kje si ga dobu in kakšna je cena?Lahko tudi na PM,tnx

Objavljeno

ja pa vsi k bi sli prosm ce mi do vecera dons poveste da bom vedu tnx

jaz bi prso,samo sem v mbju,tako da ne bo nic....oz ne vem kdaj pridem domov

Objavljeno

tale je pa fuul lep v primerjavi z mojmu :blush: :D :D

Objavljeno

jaz bi prso,samo sem v mbju,tako da ne bo nic....oz ne vem kdaj pridem domov

aha ja ok no sj cene se pa se kej tipkamo, ce bi su pa kdo vozt nej pa pise

ajde

Objavljeno

Hm tole je pa fajn stiskal kakšn je biv pa cilindr?A si dav kej pohonat predn si skp dav?

Objavljeno

Da dam jz moj prejšn bat gor...tvoj je še now prot mojm!! :lol1:

Objavljeno

vrzte svoje oci na slike,...pa povejte kak se vam zdi

post-5325-1177931956_thumb.jpg

post-5325-1177931983_thumb.jpg

post-5325-1177932008_thumb.jpg

post-5325-1177932046_thumb.jpg

post-5325-1177932071_thumb.jpg

Objavljeno

Bomba je :OK: Dokler ni kovčka... Ej kam ga sploh misliš pričvrstit? Kje pride nosilec?

Objavljeno

Bomba je :OK: Dokler ni kovčka... Ej kam ga sploh misliš pričvrstit? Kje pride nosilec?

za vse nevedne tomaze si bom ta vikend,ce bo cas od kolega sposodil kovcek in nosilec,da boste vidli kak zgleda,.....

....pride pa namesto zadnega zica.....in nosilec in kovcek bosta gor samo takrat ko bom so na kako dalso furo 400+ km...ala na morje,kako srecanje,.....vglavnem tam ko je treba met kaj za preoblect pa za spit zravn :D

Objavljeno

Rit je bomba.. samo mogoče kak drug stil žmigavcev.. :)

Objavljeno

za vse nevedne tomaze si bom ta vikend,ce bo cas od kolega sposodil kovcek in nosilec,da boste vidli kak zgleda,.....

....pride pa namesto zadnega zica.....in nosilec in kovcek bosta gor samo takrat ko bom so na kako dalso furo 400+ km...ala na morje,kako srecanje,.....vglavnem tam ko je treba met kaj za preoblect pa za spit zravn :D

Jst se nebi upow 400 km z rs-ko pelat, sploh pa ne poleti po avtocesti :grrr

Objavljeno

Ta motor je 2006 letnik, tako nov motor še ne bi smel crkovat... Nekaj let stara rska pa res pomeni pravo šravfarijo...

Objavljeno (popravljeno)

Ta motor je 2006 letnik, tako nov motor še ne bi smel crkovat... Nekaj let stara rska pa res pomeni pravo šravfarijo...

ah kje boste vidl k bo moja sestavlena nau nit enkrat crklna... :P

Do zdej še ni je pa treba zamenat stvari da nau...:D

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

Rit je bomba.. samo mogoče kak drug stil žmigavcev.. :)

ni blo druge......te so edini ka so mi nasploh bli vsec glede na to ka sem hoto naredit iz zadka

valda da gre.....jaz sem lani z svojo bil v crikvenici na morju,je blo tist dan blizi 500 km,s tem da je bil gor polini ko je pol cez par km crkno,...pa domov sem se prpelo z gas zajlo,ki jo je drzala samo ena nitka se :P

verjem da je sravfanja,...sploh ker jo mam jaz,pa vedno hocem neke spremenit.....aja pa ce kdo ni opazo je tud nalepka na tanku nova :D :P

by justaboy(sem spet pozabo pogledat kdo je prijavlen)

Objavljeno (popravljeno)

No jst sm pa dones zvedu kaj je z mojo aprilio, baje da je zaribala ojnica, bat pa cilinder sta pa še kot nova, baje da je zato zaribala ker je una blokada na cilindru razpršila olje da je ta pršu do ojnice, tko k sm jo pa vn dau je šou pa olje direkt v auspuh, pa še preveč zraka je blo! Dau bom še rave ventil, pa ta k mi zdej šraufa motor je res car in mi bo motor zrihtu tko kt treba da ne bo spet zaribala. K bo pa fertik bom dau pa še nove gume (Pilot Power al pa Dragon Supercorsa Pro)!

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno

No jst sm pa dones zvedu kaj je z mojo aprilio, baje da je zaribala ojnica, bat pa cilinder sta pa še kot nova, baje da je zato zaribala ker je una blokada na cilindru razpršila olje da je ta pršu do ojnice, tko k sm jo pa vn dau je šou pa olje direkt v auspuh, pa še preveč zraka je blo! Dau bom še rave ventil, pa ta k mi zdej šraufa motor je res car in mi bo motor zrihtu tko kt treba da ne bo spet zaribala. K bo pa fertik bom dau pa še nove gume (Pilot Power al pa Dragon Supercorsa Pro)!

bed ne,........drugac pa pilot power se bi reko za na 125ko.....samo kaj bos pa delal na 125ki s supercorso mi pa tudi ni jasno :slap:

spet by justaboy

Objavljeno

ok kako ti je to ratal ne vem... da si ole razpršil po ojnici ne vem :).... a si ti blokado ven dajov pr pržganem motorju al kaj si delov?? glede lufta... tud dize nisi menov kar je OBVEZNO... vsaj 120 notr ker original 115 je premala .)

glede gum pa :grrr ne bi jst tega uzeu :grrr

Objavljeno

bed ne,........drugac pa pilot power se bi reko za na 125ko.....samo kaj bos pa delal na 125ki s supercorso mi pa tudi ni jasno :slap:

spet by justaboy

ma če misl da bo poletu čez ovink :lol1: :lol1:

Objavljeno

ok kako ti je to ratal ne vem... da si ole razpršil po ojnici ne vem :).... a si ti blokado ven dajov pr pržganem motorju al kaj si delov?? glede lufta... tud dize nisi menov kar je OBVEZNO... vsaj 120 notr ker original 115 je premala .)

glede gum pa :grrr ne bi jst tega uzeu :grrr

tud z 115 se da vozit....in ni tak obvezno menjat.....bol je pomembno ce je dal oljno pumpo na vec ko je blokade ven dajal,pa ce je luft nastavo

ma če misl da bo poletu čez ovink :lol1: :lol1:

:lol1:

Objavljeno

ja kva pol...men ful olja žre.a to je loh tud narobe?

(pa men ni škoda olja...ga rajš mam več pa da dela)

Objavljeno

če narediš minimalno 400km z litrom olja polj je vredu mešanica

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!