Urban K. Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 (popravljeno) Jst sm oljno pumpo za šenkrat več naštelu pa je useen ribnu, glede supercorse pa: zakaj pa ne če jo dobim po zelo, zelo ugodni ceni, pa tud nism tok lesen da bi se vozu največ 2 cm do roba gume! Popravljeno Maj 1, 2007. Popravil Kermi1
reesko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Jst sm oljno pumpo za šenkrat več naštelu pa je useen ribnu, glede supercorse pa: zakaj pa ne če jo dobim po zelo, zelo ugodni ceni, pa tud nism tok lesen da bi se vozu največ 2 cm do roba gume! a pa jo boš ogreu sploh :naughty:
Urban K. Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 a pa jo boš ogreu sploh :naughty: Ta guma se hitro segreje na delovno temperaturo, preveri lastnosti gume, če ne verjameš! .)
reesko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Ta guma se hitro segreje na delovno temperaturo, preveri lastnosti gume, če ne verjameš! .) kul pol..če je to res jo pa vzami...sam mislm da jo TI res ne boš izkoristu..brez zamere
GrCaR Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Ta guma se hitro segreje na delovno temperaturo, preveri lastnosti gume, če ne verjameš! .) si prepričan da SUPERcorsa? Kolkr sm jst slišu, da se DIABLO cosrsa ogreje hitr, pa drži... supercorsa je pa bolj dirkalna guma, pa jo ti s 125ccm skor sigurn ne boš segreu.
mitiž46 Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Ta motor je 2006 letnik, tako nov motor še ne bi smel crkovat... Nekaj let stara rska pa res pomeni pravo šravfarijo... Upam da res, sam jst 2T aprilii ne zaupam pa tud če je frišna! Drgač pa obvezno met rezervno svečko zraven :D
Čamac Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Z rezervno svečko ponavadi ne rešiš problemov...
p0dg0rc Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 ...drgač pa obvezno met rezervno svečko zraven :D Ja to zmerm pride prav :) z NSR-ko sm bil lani na morju v Puli, pa mi je spodi med izletom po istri natančneje v Rovinju svečka vpizdla... :blink: Še sreča da mi je sosed dan pred odhodom dal neko razjebano za rezervo... :OK:
mitiž46 Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Ja to zmerm pride prav :) z NSR-ko sm bil lani na morju v Puli, pa mi je spodi med izletom po istri natančneje v Rovinju svečka vpizdla... :blink: Še sreča da mi je sosed dan pred odhodom dal neko razjebano za rezervo... :OK: Jst sm se pa pelu z aprilio 50 na izpitno vožnjo za 125 pa mi je most na svečki nardilo, pol sm mogu pa fotra klicat pa še zamudu sm na vožnjo :blush: Res je, da ne rešiš problemov, velikokrat pa prow pride, pa itak ne zavzame dost prostora, pod zadn zic rukneš pa je :)
JaRaNe Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 jst mam pa en problem, ubistvu dva: 1. Termometerju se kdaj kad odtrga in mi kaže precej narobi, recmo se vozim pa ima motor 75 stopin, potem pa kar naenkrat pade na 40-50 ali celo na cold, učasih pokaže potem nazaj pravo temperaturo, včasih pa ga morem še 1x prižgat da pokaže spet pravo. 2. Motor se mi vozi do 8k rpm čist normalno, ko pa pride nad te obrate se mašina seveda navije, vendar motor ne potegne, predvidevam da je spredn zobnik v zelo slabem stanju in ketna preskakuje ko se zobnik hitro vrti - ketno sem imel nekaj časa preveč odtegneno in mislim da ga je to zje.alo. Zanima me pa kolk stane novi sprednji zobnik al pa če ma kdo kakšen zobnik za prodat, lahko je malo rabljen, vendar ne preveč :)..... če pa mislite da je kaj druzga narobi pa kar na dan z besedo hvala
_Fingi_ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 jst mam pa en problem, ubistvu dva: ... 1. prever če je stik tiste sonde al kaj je to k mer temperaturo(vrjetn na cilindru) dobr 2. možno je da maš slabo sklopko in ti drsi...če bi ti ketna preskakovala bi verjetno fajn vibriralo :P
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 jst mam pa en problem, ubistvu dva: 1. Termometerju se kdaj kad odtrga in mi kaže precej narobi, recmo se vozim pa ima motor 75 stopin, potem pa kar naenkrat pade na 40-50 ali celo na cold, učasih pokaže potem nazaj pravo temperaturo, včasih pa ga morem še 1x prižgat da pokaže spet pravo. 2. Motor se mi vozi do 8k rpm čist normalno, ko pa pride nad te obrate se mašina seveda navije, vendar motor ne potegne, predvidevam da je spredn zobnik v zelo slabem stanju in ketna preskakuje ko se zobnik hitro vrti - ketno sem imel nekaj časa preveč odtegneno in mislim da ga je to zje.alo. Zanima me pa kolk stane novi sprednji zobnik al pa če ma kdo kakšen zobnik za prodat, lahko je malo rabljen, vendar ne preveč :)..... če pa mislite da je kaj druzga narobi pa kar na dan z besedo hvala sm vido da furaš aprilio...to glede termometra te naj ne skrbi...to je nekaka hiba RS-k in mislim da je ful malo RS-k če je sploh kaka ko jim termometer nonstop prav kaže :)
AJ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 To je tudi na moji RSki delalo, preveri kabl ko gre na tisto sondo na celindru, jaz sem tisto s kleščami malo skup stisno pa je blo nekej cejta dobro, pol pa počasi spet isto...
JaRaNe Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 1. prever če je stik tiste sonde al kaj je to k mer temperaturo(vrjetn na cilindru) dobr 2. možno je da maš slabo sklopko in ti drsi...če bi ti ketna preskakovala bi verjetno fajn vibriralo :P mislim, da če bi skopka drsala bi se to dogajalo pod nizkimi ne pa pod visokimi obrati ozr. pod vsem obrati, nikakor pa ne samo pri visokih..... npr. če speljem bi mi drsala takoj pri nizkih ko spustim sklopko, vendar mi pod nizkimi obrati vedno gre tako kot mora.... ko pride tm nek na ene 8k rpm se pa samo še mašina navije, motor gre pa približno isto pri 7k rpm ali pa pri 10k rpm
_Fingi_ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 mislim, da če bi skopka drsala bi se to dogajalo pod nizkimi ne pa pod visokimi obrati ozr. pod vsem obrati, nikakor pa ne samo pri visokih..... npr. če speljem bi mi drsala takoj pri nizkih ko spustim sklopko, vendar mi pod nizkimi obrati vedno gre tako kot mora.... ko pride tm nek na ene 8k rpm se pa samo še mašina navije, motor gre pa približno isto pri 7k rpm ali pa pri 10k rpm hja, upoštevej da pri nizkih obratih nimaš praktično nič moči, pri 8k se pa občut vseh tistih 21kw .)
JeRn3j Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 mislim, da če bi skopka drsala bi se to dogajalo pod nizkimi ne pa pod visokimi obrati ozr. pod vsem obrati, nikakor pa ne samo pri visokih..... npr. če speljem bi mi drsala takoj pri nizkih ko spustim sklopko, vendar mi pod nizkimi obrati vedno gre tako kot mora.... ko pride tm nek na ene 8k rpm se pa samo še mašina navije, motor gre pa približno isto pri 7k rpm ali pa pri 10k rpm :grrr :grrr :grrr si se zmotu... glih pod nizkimi vredi dela... pod visokimi se pa sam vrti pa nikamor ne gre preverjeno ;) preveri tam ko se štela sklopka na balanci pa tist šravf gor mal bl notr daj ;)
JaRaNe Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 (popravljeno) :grrr :grrr :grrr si se zmotu... glih pod nizkimi vredi dela... pod visokimi se pa sam vrti pa nikamor ne gre preverjeno ;) preveri tam ko se štela sklopka na balanci pa tist šravf gor mal bl notr daj ;) ok, bom probu, pa pol poročam kuko se obnaša aja, sam učeri sem pa pol zategnu ketno, tko kt more bit pa je blo neki časa dobr, zj je pa spet isto po ene 20km prevožnih Popravljeno Maj 1, 2007. Popravil JaRaNe
JaRaNe Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 (popravljeno) :grrr :grrr :grrr si se zmotu... glih pod nizkimi vredi dela... pod visokimi se pa sam vrti pa nikamor ne gre preverjeno ;) preveri tam ko se štela sklopka na balanci pa tist šravf gor mal bl notr daj ;) evo sm zašravfu tist šravf do konca not pa ni nč drgač.... ubistvu pr men pri visokih obratih ne gre nikamor, gre tako kot pri 7k rpm al pa še lih za malenkost bolš, ni pa tko kt d bi sklopko stisnu in ne gre nikamor kolk pa bi stal recmo en tak popravil sklopke? rs 125, 99letnik sm pa vidu zjle na zadnjem zobniku, da so zobje čudno znucani..... kot da bi se nekaj zaletavalo v njih, mislem, nimajo enakomernih krivulj, konice so zakrivljene malo nazaj, sredina pa naprej + konice so precej tope Popravljeno Maj 1, 2007. Popravil JaRaNe
reesko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 menjaj zobnike in ketno...drgač pa šrauf "odšraufi" ne pa zašraufavat k jerči nima pojma :P
_Fingi_ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 evo sm zašravfu tist šravf do konca not pa ni nč drgač.... ubistvu pr men pri visokih obratih ne gre nikamor, gre tako kot pri 7k rpm al pa še lih za malenkost bolš, ni pa tko kt d bi sklopko stisnu in ne gre nikamor kolk pa bi stal recmo en tak popravil sklopke? rs 125, 99letnik jah, treba bo menat lamele po vsej vrjetnosti, niso zlo drage :D
reesko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 v italiji so za cagivo 30€...neki tazga..
norc 16 Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 (popravljeno) jst mam pa en problem, ubistvu dva: 1. Termometerju se kdaj kad odtrga in mi kaže precej narobi, recmo se vozim pa ima motor 75 stopin, potem pa kar naenkrat pade na 40-50 ali celo na cold, učasih pokaže potem nazaj pravo temperaturo, včasih pa ga morem še 1x prižgat da pokaže spet pravo. 2. Motor se mi vozi do 8k rpm čist normalno, ko pa pride nad te obrate se mašina seveda navije, vendar motor ne potegne, predvidevam da je spredn zobnik v zelo slabem stanju in ketna preskakuje ko se zobnik hitro vrti - ketno sem imel nekaj časa preveč odtegneno in mislim da ga je to zje.alo. Zanima me pa kolk stane novi sprednji zobnik al pa če ma kdo kakšen zobnik za prodat, lahko je malo rabljen, vendar ne preveč :)..... če pa mislite da je kaj druzga narobi pa kar na dan z besedo hvala 1. je na cilindru en kabl,stisni skup 2. menjaj lamele sm vido da furaš aprilio...to glede termometra te naj ne skrbi...to je nekaka hiba RS-k in mislim da je ful malo RS-k če je sploh kaka ko jim termometer nonstop prav kaže :) ni hiba,ampak se od treslajev vsake tolko tisto zj.... in nima vredi stika evo sm zašravfu tist šravf do konca not pa ni nč drgač.... ubistvu pr men pri visokih obratih ne gre nikamor, gre tako kot pri 7k rpm al pa še lih za malenkost bolš, ni pa tko kt d bi sklopko stisnu in ne gre nikamor kolk pa bi stal recmo en tak popravil sklopke? rs 125, 99letnik sm pa vidu zjle na zadnjem zobniku, da so zobje čudno znucani..... kot da bi se nekaj zaletavalo v njih, mislem, nimajo enakomernih krivulj, konice so zakrivljene malo nazaj, sredina pa naprej + konice so precej tope mene je z delom pri poznanem mehaniku prislo bivsih 21k,....s tem da sem za lamele dal 18k na aprilii v mbju by justaboy Popravljeno Maj 1, 2007. Popravil norc 16
reesko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 18k za lamele??? :blink: ej justaboy a ti nimaš svojga juzrnejma ? :P
norc 16 Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 18k za lamele??? :blink: ej justaboy a ti nimaš svojga juzrnejma ? :P len je in se mu neda iz mojega izpisat in pod svojega vpisat
JeRn3j Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 menjaj zobnike in ketno...drgač pa šrauf "odšraufi" ne pa zašraufavat k jerči nima pojma :P ko se je men tole zgodl sm mogu dat šravf do konca notr da sm lohk do doma pršu ... ko so ble nove lamele gor je blo pa tok trdo da šravf sploh notr nismo mogl zašravfat niti za mm... še zdaj ga nimam sploh notr danega .) mene je z delom pri poznanem mehaniku prislo bivsih 21k,....s tem da sem za lamele dal 18k na aprilii v mbju by justaboy jst sm dou za 1no 7€ jih je pa 7 (se mi zdi ) sam brez vmesnih členov ... uno je pa še 3€ 1 .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se