Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

reesko legenda faf :worship: :worship:

flejmči...prijazen gostitelj na dnevu odprtih vrat :kva2:

Objavljeno

ti pa na prvenstvu nagih bab :D

:kva2: :kva2:

Objavljeno

originalniga noviga?

P.S: dans pridejo poskusne slike kovcka na rski :P :D

s teh slik zal ni nic,ker je prislo vmes zarad vremena,to da sem sobo strihal :D tak da slike bodo po vsej verjetnosti jutr ko grem po kovcek :OK:

je mel pa čas :D

cas je mogo met,ce jo je ze skipal

Objavljeno

za vse zdajsnje in pa vse bodoce lastnike novih rs(2006 ->)

ce je kdo zainterisiran za nakup crashpadov,da bi mogoc bli kaj cenej al pa da si vsaj postnino razdelimo

post-5325-1178309829_thumb.jpg

Objavljeno

jst sm in!!! :grim

dej mi mal povej kok je to pa to ane via PM

Objavljeno

za vse zdajsnje in pa vse bodoce lastnike novih rs(2006 ->)

ce je kdo zainterisiran za nakup crashpadov,da bi mogoc bli kaj cenej al pa da si vsaj postnino razdelimo

O.K. jz sm tud za, sam povej kolko €€€€€€. Pošl mi na PM, d se vse zmenmo. :OK:

Objavljeno

Lastniki tanovih RSk,a je kdo ugotovu čemu je namenjena una "štanga" pod zicom :hmm: :eek:

Objavljeno

Lastniki tanovih RSk,a je kdo ugotovu čemu je namenjena una "štanga" pod zicom :hmm: :eek:

dodatinm killogramom :OK: ... eh men marsikej ni jasn zakaj je kaj tako in ne drugače .)

Objavljeno (popravljeno)

Fantje kok pride now bt za rsko,dns mi reku serviser da je moj v bolj švohcanem stanju :cry:

Popravljeno . Popravil Maci
Objavljeno (popravljeno)

Fantje kok pride now bt za rsko,dns mi reku serviser da je moj v bolj švohcanem stanju :cry:

32 000 BSIT se mi zdi :) pa obvezno menjaj ležaje... in daj pohonat cilinder :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

dvigu tanka :P oz da tank stoji na miru da ga ne rabis drzat,ce mislis tisto "stango" ko je na vsaki strani malo ukrivljena

Objavljeno

dvigu tanka :P oz da tank stoji na miru da ga ne rabis drzat,ce mislis tisto "stango" ko je na vsaki strani malo ukrivljena

Ajaaaa :headbang: Ja to štango sem mislu ja,jaz pa gledam pa tišim v vse možne lukne.Sm že mislu, daj RSko treba navit tko kot v starih časih avte :P

Objavljeno

Ajaaaa :headbang: Ja to štango sem mislu ja,jaz pa gledam pa tišim v vse možne lukne.Sm že mislu, daj RSko treba navit tko kot v starih časih avte :P

se zgodi :D .....sej jaz tud nisn vedo :P ,pa mi je norc 16 povedo oz pokazo

Objavljeno

se zgodi :D .....sej jaz tud nisn vedo :P ,pa mi je norc 16 povedo oz pokazo

Hehe :D

Matex kdaj dobiš krivino :hmm: pa kašna je cena pri Vombiju?

Objavljeno

Hehe :D

Matex kdaj dobiš krivino :hmm: pa kašna je cena pri Vombiju?

kero krivino pa je naroco,....pa to brez lonca?

Objavljeno

kero krivino pa je naroco,....pa to brez lonca?

Pojma nimam,tud mene zanima.Samo nekje sem zasledil, da je Matex GP krivino naroču :hmm:

Objavljeno

:? O. GP krivino sm naroču, kr prek aprilije, sm vprašu, č se da to dobit pa so rekl, d ne bo problema. Zdej čakam, d vidm kko in kaj. Več sporočim kasneje, k dobim več info. :OK: edin kar me skrbi je to, d si rekl, d se ta zadeva nenoramlno dere, ampak res nenormalno glasno :?

Objavljeno

SEJ PROU!!!

boš glavni na vasi :D

sam da se dere k prasica :D

a za mitota tud obstaja to? :evilgrin:

Objavljeno

:? O. GP krivino sm naroču, kr prek aprilije, sm vprašu, č se da to dobit pa so rekl, d ne bo problema. Zdej čakam, d vidm kko in kaj. Več sporočim kasneje, k dobim več info. :OK: edin kar me skrbi je to, d si rekl, d se ta zadeva nenoramlno dere, ampak res nenormalno glasno :?

Kdaj pa računaš, da jo boš dobil :hmm: K boš montiral se morva dobit, da vidm kok se dere :P

Objavljeno

justaboy ma na msn-ju napisan da končuje nosilce kovčka :) upajmo da bo nalimu kako sliko da vidmo kak zgleda ta čuda :)

Objavljeno

justaboy ma na msn-ju napisan da končuje nosilce kovčka :) upajmo da bo nalimu kako sliko da vidmo kak zgleda ta čuda :)

evo jih,...kot je blo obljubljeno.....sem pa med montazo opazo da bo treba sredino nosilca malo ojacat

post-5325-1178391873_thumb.jpg

post-5325-1178391893_thumb.jpg

post-5325-1178391913_thumb.jpg

post-5325-1178391932_thumb.jpg

post-5325-1178391953_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!