reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 reesko legenda faf :worship: :worship: flejmči...prijazen gostitelj na dnevu odprtih vrat :kva2:
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ti pa na prvenstvu nagih bab :D :kva2: :kva2:
GHOST RIDER Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 lejte tega freaka ka je naredu z motorjem... pa kr tule klikn pa bo ofnal =)
Aless Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 originalniga noviga? P.S: dans pridejo poskusne slike kovcka na rski :P :D s teh slik zal ni nic,ker je prislo vmes zarad vremena,to da sem sobo strihal :D tak da slike bodo po vsej verjetnosti jutr ko grem po kovcek :OK: je mel pa čas :D cas je mogo met,ce jo je ze skipal
Aless Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 za vse zdajsnje in pa vse bodoce lastnike novih rs(2006 ->) ce je kdo zainterisiran za nakup crashpadov,da bi mogoc bli kaj cenej al pa da si vsaj postnino razdelimo
FlamE#7 Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 jst sm in!!! :grim dej mi mal povej kok je to pa to ane via PM
Matex_46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 za vse zdajsnje in pa vse bodoce lastnike novih rs(2006 ->) ce je kdo zainterisiran za nakup crashpadov,da bi mogoc bli kaj cenej al pa da si vsaj postnino razdelimo O.K. jz sm tud za, sam povej kolko €€€€€€. Pošl mi na PM, d se vse zmenmo. :OK:
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Lastniki tanovih RSk,a je kdo ugotovu čemu je namenjena una "štanga" pod zicom :hmm: :eek:
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Lastniki tanovih RSk,a je kdo ugotovu čemu je namenjena una "štanga" pod zicom :hmm: :eek: dodatinm killogramom :OK: ... eh men marsikej ni jasn zakaj je kaj tako in ne drugače .)
Maci Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) Fantje kok pride now bt za rsko,dns mi reku serviser da je moj v bolj švohcanem stanju :cry: Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil Maci
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) Fantje kok pride now bt za rsko,dns mi reku serviser da je moj v bolj švohcanem stanju :cry: 32 000 BSIT se mi zdi :) pa obvezno menjaj ležaje... in daj pohonat cilinder :) Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Lastniki tanovih RSk,a je kdo ugotovu čemu je namenjena una "štanga" pod zicom :hmm: :eek: dvigu tanka :P oz da tank stoji na miru da ga ne rabis drzat,ce mislis tisto "stango" ko je na vsaki strani malo ukrivljena
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 dvigu tanka :P oz da tank stoji na miru da ga ne rabis drzat,ce mislis tisto "stango" ko je na vsaki strani malo ukrivljena Ajaaaa :headbang: Ja to štango sem mislu ja,jaz pa gledam pa tišim v vse možne lukne.Sm že mislu, daj RSko treba navit tko kot v starih časih avte :P
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Ajaaaa :headbang: Ja to štango sem mislu ja,jaz pa gledam pa tišim v vse možne lukne.Sm že mislu, daj RSko treba navit tko kot v starih časih avte :P se zgodi :D .....sej jaz tud nisn vedo :P ,pa mi je norc 16 povedo oz pokazo
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 se zgodi :D .....sej jaz tud nisn vedo :P ,pa mi je norc 16 povedo oz pokazo Hehe :D Matex kdaj dobiš krivino :hmm: pa kašna je cena pri Vombiju?
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Hehe :D Matex kdaj dobiš krivino :hmm: pa kašna je cena pri Vombiju? kero krivino pa je naroco,....pa to brez lonca?
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 kero krivino pa je naroco,....pa to brez lonca? Pojma nimam,tud mene zanima.Samo nekje sem zasledil, da je Matex GP krivino naroču :hmm:
Matex_46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :? O. GP krivino sm naroču, kr prek aprilije, sm vprašu, č se da to dobit pa so rekl, d ne bo problema. Zdej čakam, d vidm kko in kaj. Več sporočim kasneje, k dobim več info. :OK: edin kar me skrbi je to, d si rekl, d se ta zadeva nenoramlno dere, ampak res nenormalno glasno :?
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 SEJ PROU!!! boš glavni na vasi :D sam da se dere k prasica :D a za mitota tud obstaja to? :evilgrin:
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :? O. GP krivino sm naroču, kr prek aprilije, sm vprašu, č se da to dobit pa so rekl, d ne bo problema. Zdej čakam, d vidm kko in kaj. Več sporočim kasneje, k dobim več info. :OK: edin kar me skrbi je to, d si rekl, d se ta zadeva nenoramlno dere, ampak res nenormalno glasno :? Kdaj pa računaš, da jo boš dobil :hmm: K boš montiral se morva dobit, da vidm kok se dere :P
DIESEL Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 justaboy ma na msn-ju napisan da končuje nosilce kovčka :) upajmo da bo nalimu kako sliko da vidmo kak zgleda ta čuda :)
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 justaboy ma na msn-ju napisan da končuje nosilce kovčka :) upajmo da bo nalimu kako sliko da vidmo kak zgleda ta čuda :) evo jih,...kot je blo obljubljeno.....sem pa med montazo opazo da bo treba sredino nosilca malo ojacat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se