Matex_46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 evo jih,...kot je blo obljubljeno.....sem pa med montazo opazo da bo treba sredino nosilca malo ojacat OMG - greh :cry: po drugi strani, pa izgleda zelo uporabne, ker te nove RS-e nimajo nič prostora. @Roky: ko bom gor dajal te bom poklical, boš k men uletel
Matex_46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 da ne bote rekli da je neuporabn :D :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: zdaj pa izgleda mucho velik bolje :devil:
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 @Roky: ko bom gor dajal te bom poklical, boš k men uletel Suprca,sam poklič :OK:
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: zdaj pa izgleda mucho velik bolje :devil: hehe sem vedo da bo ta slika nardila drug vtis :D
mitiž46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Jst mam en problem. Hočem dvignt štengas pa vrtim un šrauf(velik temen plastičen na desni strani) pa se nč ne pozna. A je mogoče da je kriv rave ventil? K mislm da mi narobe dela. Takoj k užgem motor je odprt, pol pr enih 3000 rpm se zapre, pol se pa sploh več ne odpre in motor se ne zavrti več k 8000. A dela mogoče glih kontra? Pa nevem zakaj je una zajla od ventila kao za štelat, k itak ma zajla skoz isto dolžino, ti ubistvu s tem sam bolcen premikaš...
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Jst mam en problem. Hočem dvignt štengas pa vrtim un šrauf(velik temen plastičen na desni strani) pa se nč ne pozna. A je mogoče da je kriv rave ventil? K mislm da mi narobe dela. Takoj k užgem motor je odprt, pol pr enih 3000 rpm se zapre, pol se pa sploh več ne odpre in motor se ne zavrti več k 8000. A dela mogoče glih kontra? Pa nevem zakaj je una zajla od ventila kao za štelat, k itak ma zajla skoz isto dolžino, ti ubistvu s tem sam bolcen premikaš... ce ti ne gre vec kot 8k rpm,...bi mogo nastavit rave,vsaj po moje no.....jaz sem ga mel nastavlenga tak da je blo z matico vred na strani ko je motorcek ene 7mm sravfa
DIESEL Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 da ne bote rekli da je neuporabn :D tak je še bolš :P men se pa sploh ne zdi tak napačno .) pa še funkcijo ma .) moje mnenje je da sploh ni slabo .) :)
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 tak je še bolš :P men se pa sploh ne zdi tak napačno .) pa še funkcijo ma .) moje mnenje je da sploh ni slabo .) :) to je pa lepo slisat :P drugac sem pa jaz to naredo povsem iz razloga uporabnosti.....ker to da sem vedno mogo tank torbo gor pa dol vezat,pa nahrbtnik sabo nosit se mi je zdelo povsem brezveze....tak da s tem bo malo bols,....da pa spet zamenjam da je zic gor oz kontra pa traja kakih 5 min
DIESEL Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 men sploh ni napačna ko kam greš je super da nimaš neki vedno na hrbtu .) sam sopotnika pa menda ne morš met zraun če maš kufer gor :? velik bolš je pa če bo vedn polna laškega pira in domačih dobrot :P :D
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 men sploh ni napačna ko kam greš je super da nimaš neki vedno na hrbtu .) sam sopotnika pa menda ne morš met zraun če maš kufer gor :? velik bolš je pa če bo vedn polna laškega pira in domačih dobrot :P :D vozit res ne morem koga,...samo ce grem kdaj kam dlje itak ne vzamem koga sabo....ce se bo pa kera zenska najdla se boma pa ze stisnla :P al pa obm kufer dol fukno :D
mitiž46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ce ti ne gre vec kot 8k rpm,...bi mogo nastavit rave,vsaj po moje no.....jaz sem ga mel nastavlenga tak da je blo z matico vred na strani ko je motorcek ene 7mm sravfa Sam pomoje to nč ne spremeni, k rave sploh noče zajle notr potegnt(u tist solenoid). A drgač je prou da čist pr nizkih obratih odpre?
DIESEL Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 vozit res ne morem koga,...samo ce grem kdaj kam dlje itak ne vzamem koga sabo....ce se bo pa kera zenska najdla se boma pa ze stisnla :P al pa obm kufer dol fukno :D :OK: :)
NejcZ Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Niti ne izgleda tko zanič kot bi pričakoval.. :OK: Super si naredo :worship:
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 vozit res ne morem koga,...samo ce grem kdaj kam dlje itak ne vzamem koga sabo....ce se bo pa kera zenska najdla se boma pa ze stisnla :P al pa obm kufer dol fukno :D Daš še žensko v kufer :P Moje mnenje je sicer, da kovček na cestaka nekak ne paše ampak važno je, da je tebi kul pa, da je uporabno.Men je pa prov fajn, če mam ruzak sabo,še tank torbo si morm omislt k bo kombinezon, da nimaš vse po žepih. Matex a ceno za GP krivino mogoče veš :hmm:
Matex_46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Daš še žensko v kufer :P Moje mnenje je sicer, da kovček na cestaka nekak ne paše ampak važno je, da je tebi kul pa, da je uporabno.Men je pa prov fajn, če mam ruzak sabo,še tank torbo si morm omislt k bo kombinezon, da nimaš vse po žepih. Matex a ceno za GP krivino mogoče veš :hmm: Povem vse kasneje, zaenkrat nimam še nič konkretnih podatkov, ko izvem več, sporočim :OK:
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Sam pomoje to nč ne spremeni, k rave sploh noče zajle notr potegnt(u tist solenoid). A drgač je prou da čist pr nizkih obratih odpre? ja,..more ga odpret pri nizkih,..... Niti ne izgleda tko zanič kot bi pričakoval.. :OK: Super si naredo :worship: hvala Daš še žensko v kufer :P Moje mnenje je sicer, da kovček na cestaka nekak ne paše ampak važno je, da je tebi kul pa, da je uporabno.Men je pa prov fajn, če mam ruzak sabo,še tank torbo si morm omislt k bo kombinezon, da nimaš vse po žepih. Matex a ceno za GP krivino mogoče veš :hmm: pri tank torbi je problem da je tank plasticen,...in mors vedno tank torbo zavezat gor,..to me je tudi jezilo
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 evo tukaj pa se nekaj slik po prvem pranju rske seveda s kovckom :P click
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 evo tukaj pa se nekaj slik po prvem pranju rske seveda s kovckom :P click o.k. ne izgleda slabo. Poveš, kako si tablco´namontiral? si sam izdelal nosilc?
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 o.k. ne izgleda slabo. Poveš, kako si tablco´namontiral? si sam izdelal nosilc? sam sem naredo nosilc....nekaj cez 2 uri dela je blo s tem da sem pivo zravn mel :P
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 sam sem naredo nosilc....nekaj cez 2 uri dela je blo s tem da sem pivo zravn mel :P maš kak načrt, dej mi pošlš na PM, kk si ga naredu? :OK:
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 maš kak načrt, dej mi pošlš na PM, kk si ga naredu? :OK: vse samo iz glave.....ker nosilce sem ze vajen delat,..sem jih za tastaro naredo ene 4,....malo jih je blo treba zarad policajev zamenjat,....malo pa ker sem se navelical..... ....drugac pa vzami original nosilc dol pa bos vido da ni tezko....samo jaz sem prviga zaj....ker sem pozabo da malo sirine zgubim ko ga zvijem..... ....v glavi pa ze mam nacrt za crash pade,...samo kolko sem gledal pride skor cenej ce jih kupim :BUA:
FinK Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 folk nej edn nujno odpiše!!!! :worship: Kero olje se natoči, k mi sveti lučka za olje?? :unsure: a je navadno motorno olje al je kej druzga?? pa kje se to natoči?? a se na levi strani, tm k daš masko dol?? :unsure: :unsure: čim prej mi odgovorte!! hvala za odgovore!! :worship: :worship:
k0ci Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 čakaj s tem vprašanjem kero olje se toči se hecaš ne :?
Gixxer Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 čakaj s tem vprašanjem kero olje se toči se hecaš ne :? bojim se da ne :slap: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se