p0dg0rc Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) justaboy ful dobro si to naredo! pa še lepo zgleda...svaka čast :OK: folk nej edn nujno odpiše!!!! :worship: Kero olje se natoči, k mi sveti lučka za olje?? :unsure: a je navadno motorno olje al je kej druzga?? pa kje se to natoči?? a se na levi strani, tm k daš masko dol?? :unsure: :unsure: čim prej mi odgovorte!! hvala za odgovore!! :worship: :worship: :blink: Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil p0dg0rc
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 folk nej edn nujno odpiše!!!! :worship: Kero olje se natoči, k mi sveti lučka za olje?? :unsure: a je navadno motorno olje al je kej druzga?? pa kje se to natoči?? a se na levi strani, tm k daš masko dol?? :unsure: :unsure: čim prej mi odgovorte!! hvala za odgovore!! :worship: :worship: o pa kakšno olje, ah kje pa, si ti za časom al´kaj: VODO daj notri, VODO :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
AJ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 folk nej edn nujno odpiše!!!! :worship: Kero olje se natoči, k mi sveti lučka za olje?? :unsure: a je navadno motorno olje al je kej druzga?? pa kje se to natoči?? a se na levi strani, tm k daš masko dol?? :unsure: :unsure: čim prej mi odgovorte!! hvala za odgovore!! :worship: :worship: To je olje za mešanco, kupi Motul 710 al pa Castrol TTS pa vlij v rezervoar pod zicem. In ko naslednič kupuješ motor, se prepričaj, da ga veš uporablat... jao jao :headbang:
JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 folk nej edn nujno odpiše!!!! :worship: Kero olje se natoči, k mi sveti lučka za olje?? :unsure: a je navadno motorno olje al je kej druzga?? pa kje se to natoči?? a se na levi strani, tm k daš masko dol?? :unsure: :unsure: čim prej mi odgovorte!! hvala za odgovore!! :worship: :worship: tako kot je ajazbe7 reko... res si preglej vsaj tele osnovne stvari, ker če ti tega zdele ne bi prašov pa kr en ole notr rukno bi se sam še par km pelov... pol pa generalno delov .) resno ne se hecat s tem .)
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 justaboy ful dobro si to naredo! pa še lepo zgleda...svaka čast :OK: hvala Fantje kaj je zdaj z crashpadi za RS-ko? za ta novo rsko se dajo dobit 115€ :blink: drugac pa mam ze skor narjen nacrt za homemade,...samo morem malo cene pogledat,ce se slucajno bol splaca jih kupit.....drugac pa bojo definitivno na moji rski.....iz lastnih izkusenj :P
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) glede kovčka: končno so se apriliaši vdali v usodo da ne morejo konkurirati mitotu in njegovi moči pa bojo raje iz dokaj športne rske naredli touring motorčič :P glede olja: takoj daj na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa prodaj ta motor ker ni to za tebe... Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Brodar
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 glede kovčka: končno so se apriliaši vdali v usodo da ne morejo konkurirati mitotu in njegovi moči pa bojo raje iz dokaj športne rske naredli touring motorčič :P glede olja: takoj daj na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa prodaj ta motor ker ni to za tebe... Veš de, dal je gor kovčk da bo lahk reku da je s kovčkom poknu mitota dol!!! :P
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 glede kovčka: končno so se apriliaši vdali v usodo da ne morejo konkurirati mitotu in njegovi moči pa bojo raje iz dokaj športne rske naredli touring motorčič :P glede olja: takoj daj na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa prodaj ta motor ker ni to za tebe... ne da bi se rad kregal....samo ni vse kdo koga poci na ravnem dol....gremo se rajsi v ovinke mert,...pa bomo vidli kdo je mocnejsi,...ker tam pa ni pomembn motor,ampak kolko ma kdo na pravem mest Veš de, dal je gor kovčk da bo lahk reku da je s kovčkom poknu mitota dol!!! :P v ovinki ga s kovckom al pa brez :P
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jaz se tak ne morm vmešavat ker sem brez motorja... Drugače bi pa šou probat ja :)
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A ma kdo kako idejo kok bi pr moji 98l spremenu mau zadn konc??Tist blatnik mi gre prow na kur**!! Sam ne vem če se ga splača kj odrezat al pa karkol!! Ker je bl tak moder pa bi mi lahk pomagu??? :OK:
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A ma kdo kako idejo kok bi pr moji 98l spremenu mau zadn konc??Tist blatnik mi gre prow na kur**!! Sam ne vem če se ga splača kj odrezat al pa karkol!! Ker je bl tak moder pa bi mi lahk pomagu??? :OK: vzames dol,...pogledas,prestudiras,naredis :D povsem enostavno :P
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 vzames dol,...pogledas,prestudiras,naredis :D povsem enostavno :P Grem kar u akcijo!! :D Zaželte mi srečo :)
Matex_46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ima mogoče kdo GP izpuh na RS-ki, ker me zanima, ce je kaksna razlika med Giannellije, arrow, Jolly? Kaksen je zvok, kaksna moc? :?
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A ma kdo idejo kwa nj zj s tem nardim??? :?
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ima mogoče kdo GP izpuh na RS-ki, ker me zanima, ce je kaksna razlika med Giannellije, arrow, Jolly? Kaksen je zvok, kaksna moc? :? lej...bolši je DEFINITIVNO...za ta dnar je to to :D
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Kdo vse bi bil zainterisiran za nakup crash padov za 2006 rsko? Ker jaz jih bom po vsej verjetnosti kupo v trgovini.....postnina bi se delila ce bi nas blo vec,...je pa okol 35€,...posilka bi pa hodla od 8 do 10 dni.....
rosse20 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 evo jih,...kot je blo obljubljeno.....sem pa med montazo opazo da bo treba sredino nosilca malo ojacat tak lep motor :OK: pa tako grd izgled s kufrom :slap:
Matex_46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Kdo vse bi bil zainterisiran za nakup crash padov za 2006 rsko? Ker jaz jih bom po vsej verjetnosti kupo v trgovini.....postnina bi se delila ce bi nas blo vec,...je pa okol 35€,...posilka bi pa hodla od 8 do 10 dni..... Poleg mene še baje Gregc :winkiss:
tWistEr Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 tak lep motor :OK: pa tako grd izgled s kufrom :slap: kak kaj ti izgledaš.
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Ima mogoče kdo GP izpuh na RS-ki, ker me zanima, ce je kaksna razlika med Giannellije, arrow, Jolly? Kaksen je zvok, kaksna moc? :? A si se že kej pozanimov glede cene :hmm: tak lep motor :OK: pa tako grd izgled s kufrom :slap: OK Rozi,tole si pa mal grdo rekla,vsak ma svoj okus, če pa ima stvar praktičen namen pa ne vidim razloga zakaj ga nebi montirov, on že ve zakaj ga ma, upam, da mu s takim postom neboš volje uzela, ker je fejst desc :huh: Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Roky
Gregc Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Poleg mene še baje Gregc :winkiss: Hm 110 ojrov :doze: , malce veliko... moram še premislit. Kdo pa to prodaja sploh?
rosse20 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A si se že kej pozanimov glede cene :hmm: OK Rozi,tole si pa mal grdo rekla,vsak ma svoj okus, če pa ima stvar praktičen namen pa ne vidim razloga zakaj ga nebi montirov, on že ve zakaj ga ma, upam, da mu s takim postom neboš volje uzela, ker je fejst desc :huh: ma ne... ni bil to namen... mogoče sem mal narobe napisala, samo sem misla, da meni ni všeč. jst sem tut hotla kufer na tzr-ko montirat, pa je ravno iz zgoraj napisanega razloga nisem. drugače pa nimam nič proti, če je to naredil. jaz sem takrat drugače rešila problem. ne rečem pa, da ni praktično, ker po moje je ful.
mitiž46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ima mogoče kdo GP izpuh na RS-ki, ker me zanima, ce je kaksna razlika med Giannellije, arrow, Jolly? Kaksen je zvok, kaksna moc? :? Ja jst mam GP(orginal od aprilije če to mislš). Cena je prbližno k Gianelli, sam nevem pa povedat glede zvoka pa moči k nevem kok je z Gianellijem. Je pa res, da nima motor nevem kakšnega glasa, na 50-ki sm mel Gianellija pa je kr pokal pa praskal notr, zdej ma pa GP normaln glas, sevede pa tud zapoje :OK: Me pa tud mene zanima če je kšna razlika tko da pište :P
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ja jst mam GP(orginal od aprilije če to mislš). Cena je prbližno k Gianelli, sam nevem pa povedat glede zvoka pa moči k nevem kok je z Gianellijem. Je pa res, da nima motor nevem kakšnega glasa, na 50-ki sm mel Gianellija pa je kr pokal pa praskal notr, zdej ma pa GP normaln glas, sevede pa tud zapoje :OK: Me pa tud mene zanima če je kšna razlika tko da pište :P Kaj pa performansi.Je kej razlike na pospeških in v končni?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se