Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kak kaj ti izgledaš. hahaha tvoj prvi post pa si jo že zaključo :D
Matex_46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ja jst mam GP(orginal od aprilije če to mislš). Cena je prbližno k Gianelli, sam nevem pa povedat glede zvoka pa moči k nevem kok je z Gianellijem. Je pa res, da nima motor nevem kakšnega glasa, na 50-ki sm mel Gianellija pa je kr pokal pa praskal notr, zdej ma pa GP normaln glas, sevede pa tud zapoje :OK: Me pa tud mene zanima če je kšna razlika tko da pište :P potem pravš, d ni kej preveč special, al kk?, k ta nov GP pride okol 300€..... mal dražji od Giannellija.....bi lahko, kdaj v Ljubljano prletu, d se dobimo pa mal nakažš, kk to zgleda.....ja pa mal povej - pospeški, moč, končna.....
tWistEr Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 hahaha tvoj prvi post pa si jo že zaključo :D sej nisem tak mislo :)
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Kaj pa performansi.Je kej razlike na pospeških in v končni? fantje zvok in take zadeve... bova probala jst pa matex :OK: glede pospeškov še nč ker bo matex zaenkrat RAVE ploščico še zablokerano pusto :P :D :slap:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 fantje zvok in take zadeve... bova probala jst pa matex :OK: glede pospeškov še nč ker bo matex zaenkrat RAVE ploščico še zablokerano pusto :P :D :slap: A pa to dobiš samo krivino?Dušilc pa ostane original,ker sm slišov, da tudi dušilc neki mori? :hmm:
Matex_46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A pa to dobiš samo krivino?Dušilc pa ostane original,ker sm slišov, da tudi dušilc neki mori? :hmm: Pride vse v kratkem. Ena fotka: I LOVE MY RS :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ti si na glavo padu :slap: sam drgač kapo dol super fotka :worship: :worship: :worship:
Matex_46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ti si na glavo padu :slap: sam drgač kapo dol super fotka :worship: :worship: :worship: Pozer, sej vem, sam sm se mogu enkrat fotkat :lol1: :naughty: , mam lepo ritko an (aja ups, t druge fotke niste dobil) :lol1:
rosse20 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pride vse v kratkem. Ena fotka: I LOVE MY RS :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: no ta slikca pa mi je všeč :OK:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pride vse v kratkem. Ena fotka: I LOVE MY RS :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Am nism mislu kaj ti dobiš ampak kaj se smatra pod to GP krivino,če jo kupiš a dobiš samo krivino a tud dušilc :hmm:
Matex_46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Am nism mislu kaj ti dobiš ampak kaj se smatra pod to GP krivino,če jo kupiš a dobiš samo krivino a tud dušilc :hmm: gp izpuh, komplet: dušilc in krivino baje :?
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 gp izpuh, komplet: dušilc in krivino baje :? pozabu si oment da dušilc ni enak original dušilcu 2006 ampak je tastare verzije :)
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 pozabu si oment da dušilc ni enak original dušilcu 2006 ampak je tastare verzije :) To je pol to,ane?
Matex_46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 To je pol to,ane? o....ja tako nekak, samo baje je narejen iz drugih lažjih materialov
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 o....ja tako nekak, samo baje je narejen iz drugih lažjih materialov Mene sam to pri teh izpuhih mot k so vsi tko mejhni pa okrogli.Tanov je res lep :wub:
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Mene sam to pri teh izpuhih mot k so vsi tko mejhni pa okrogli.Tanov je res lep :wub: Ja blagor vam ane...sj bom jz pogruntu nek hujšga da se bojo sam sline cedile :P
FlamE#7 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 fantje tole z super duper gp krivino bo treba še dobr raziskat ker men se tole zdi mal nateg.... odprt avspuh z tastarim dušilcem :? en uprašanje! a mislte, da bi šel tastar avspuh (<05) na tanovo (06>) pač glede nosilcev pa to... sej vem da pravjo da NE pa to sam jst rabm enga k je dejansko probu na tanovi gor dt tist avspuh.. ker res baje da nosilci niso spremenjeni velik in cilinder je itak isti tko da res me zanima kaj bi blo če bi probal... thnx za odgovore
JeRn3j Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 fantje tole z super duper gp krivino bo treba še dobr raziskat ker men se tole zdi mal nateg.... odprt avspuh z tastarim dušilcem :? en uprašanje! a mislte, da bi šel tastar avspuh (<05) na tanovo (06>) pač glede nosilcev pa to... sej vem da pravjo da NE pa to sam jst rabm enga k je dejansko probu na tanovi gor dt tist avspuh.. ker res baje da nosilci niso spremenjeni velik in cilinder je itak isti tko da res me zanima kaj bi blo če bi probal... thnx za odgovore kukr vem je justaboy hotu točn tole narest, pa ne gre tastara krivina na tanov dušilc... oboje morš met tastaro... topa gre ja :yes:
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 kukr vem je justaboy hotu točn tole narest, pa ne gre tastara krivina na tanov dušilc... oboje morš met tastaro... topa gre ja :yes: ja sam tastara krivina sploh paše na tanovo rsko??A ni na tanovi mau drugače?? :?
Aless Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 fantje tole z super duper gp krivino bo treba še dobr raziskat ker men se tole zdi mal nateg.... odprt avspuh z tastarim dušilcem :? en uprašanje! a mislte, da bi šel tastar avspuh (<05) na tanovo (06>) pač glede nosilcev pa to... sej vem da pravjo da NE pa to sam jst rabm enga k je dejansko probu na tanovi gor dt tist avspuh.. ker res baje da nosilci niso spremenjeni velik in cilinder je itak isti tko da res me zanima kaj bi blo če bi probal... thnx za odgovore krivina gre normalno gor,...edino pac slepa cevka ostane prosta.....drugac pa na mojo arrow krivino ni sel original dusilc od tanove,tako da dusilc mam od 95 letnika kukr vem je justaboy hotu točn tole narest, pa ne gre tastara krivina na tanov dušilc... oboje morš met tastaro... topa gre ja :yes: lahko da na kero drugo krivino pase,ker jaz sem mel tam ko je dusilc gor pritrjen,je blo neke svasano ja sam tastara krivina sploh paše na tanovo rsko??A ni na tanovi mau drugače?? :? pase
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) fantje tole z super duper gp krivino bo treba še dobr raziskat ker men se tole zdi mal nateg.... odprt avspuh z tastarim dušilcem :? en uprašanje! a mislte, da bi šel tastar avspuh (<05) na tanovo (06>) pač glede nosilcev pa to... sej vem da pravjo da NE pa to sam jst rabm enga k je dejansko probu na tanovi gor dt tist avspuh.. ker res baje da nosilci niso spremenjeni velik in cilinder je itak isti tko da res me zanima kaj bi blo če bi probal... thnx za odgovore ej ti kva si ga pa dons tok žgau čez centr..me tud pozdravu nisi :P tole z Gp krivino tud men mal smrdi ..ker tok dobra pa za isti dnar k jolly moto, đianeli pa ostala sranja..toj mal sumliv :D Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil reesko
Andro90 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ej risko a si se ti mogoče prejdle mem tobačne pelu z mitotom
Matex_46 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ej ti kva si ga pa dons tok žgau čez centr..me tud pozdravu nisi :P tole z Gp krivino tud men mal smrdi ..ker tok dobra pa za isti dnar k jolly moto, đianeli pa ostala sranja..toj mal sumliv :D o..... ja no, men se tud neki hecn zdi kaj je zdej? se prav potem bi šou Jolly komot na letnik 2006, če bi komplet vzeu? :?
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ej risko a si se ti mogoče prejdle mem tobačne pelu z mitotom jp..kje s me pa vidu? :D sm se počas pelu a :P neki me spet štrom jebe sm neki drku umes :P o..... ja no, men se tud neki hecn zdi kaj je zdej? se prav potem bi šou Jolly komot na letnik 2006, če bi komplet vzeu? :? pomoje :D
mitiž46 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Torej, jst mam krivino in dušilc GP za okol 300€(tastar letnik ker ma tastar dušilc) in paše(res je da je slepa cevka pa un nosilc je blo treba mal zvit k se krivina pršraufa odspodi), sam jst sm mislu da je kar se tiče razlik mišleno da je GP slabš kukr Gianelli. Sam bi vam pa težko kej povedu k sm naredu z motorjem 1km in to nasploh prvič z odprto RS-ko, je pa šou motor mal na zadnega k sm ga u drugo prešaltou(nahitr iz 11000rpm), sam glede glasa pa ni nč posebnga, bolj kot kšna kroska(globok zvok), Gianellija sm pa meu na 50-ki, pa precej bolj na glas zaprdi :P Nism pa še slišu Gianellija na 125-ki. Drgač pa k se bom kej več vozu vam bom povedu kako je glede končne, sam si morm najprej čelado nabawt(s padeno si ne upam pelat). Aja, pa drgač mam tud letnik 2006. Pa še neki me zanima. Jst nism nč pumpe za olje pojaču k se pokadi če nabijem obrate na mestu z segretim motorjem. A je dost ola? Sej svečko bom pa pogledu pol k bom kej prevozu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se