Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Torej, jst mam krivino in dušilc GP za okol 300€(tastar letnik ker ma tastar dušilc) in paše(res je da je slepa cevka pa un nosilc je blo treba mal zvit k se krivina pršraufa odspodi), sam jst sm mislu da je kar se tiče razlik mišleno da je GP slabš kukr Gianelli. Sam bi vam pa težko kej povedu k sm naredu z motorjem 1km in to nasploh prvič z odprto RS-ko, je pa šou motor mal na zadnega k sm ga u drugo prešaltou(nahitr iz 11000rpm), sam glede glasa pa ni nč posebnga, bolj kot kšna kroska(globok zvok), Gianellija sm pa meu na 50-ki, pa precej bolj na glas zaprdi :P Nism pa še slišu Gianellija na 125-ki. Drgač pa k se bom kej več vozu vam bom povedu kako je glede končne, sam si morm najprej čelado nabawt(s padeno si ne upam pelat).

Aja, pa drgač mam tud letnik 2006. Pa še neki me zanima. Jst nism nč pumpe za olje pojaču k se pokadi če nabijem obrate na mestu z segretim motorjem. A je dost ola? Sej svečko bom pa pogledu pol k bom kej prevozu.

olje daj obvezno na vec,pa svecko zamenjaj z ngk brg10eg(mislim da je taka oznaka)....pa cevke na airboxu mors eno odpret ker je zadelana,pa CDI mors odpret.....

....drugac pa ti jaz prodajam celado visokokakovostnega razreda Nolan X-Lite X-902,...M velikosti,crne barve,staro leto dni.....prodajam ker kupujem Shoei X-Spirit.....najvisje ka se da dobti :D

Objavljeno

a veste bi kaj je auspuh?..

auspuh je jolly k ga je meu flejmči na rs50ki ;) tist je pa sekal k pizda :D

Objavljeno (popravljeno)

olje daj obvezno na vec,pa svecko zamenjaj z ngk brg10eg(mislim da je taka oznaka)....pa cevke na airboxu mors eno odpret ker je zadelana,pa CDI mors odpret.....

....drugac pa ti jaz prodajam celado visokokakovostnega razreda Nolan X-Lite X-902,...M velikosti,crne barve,staro leto dni.....prodajam ker kupujem Shoei X-Spirit.....najvisje ka se da dobti :D

No pol bom pa odšraufu tist šrauf vn za enih 8mm(poprawte me če se motm). Sam mi je bedno k morm plastiko dol jemat, drgač pa kar se tiče drugih blokad sm tud use zamenu tko k more bit.

Čelade pa ne bom kupu k ne maram črne pa tud nolana ne :(

Ti pa kupi X-Spirit u norick barvah!!!

Popravljeno . Popravil mitiž46
Objavljeno

No pol bom pa odšraufu tist šrauf vn za enih 8mm(poprawte me če se motm). Sam mi je bedno k morm plastiko dol jemat, drgač pa kar se tiče drugih blokad sm tud use zamenu tko k more bit.

Čelade pa ne bom kupu k ne maram črne pa tud nolana ne :(

Ti pa kupi X-Spirit u norick barvah!!!

tako bom kupo

post-5325-1178639657_thumb.jpg

Objavljeno

tako bom kupo

Lepa je :OK:

Objavljeno

pa CDI mors odpret.....

Sej CDI ti na prvem servisu zrihtajo,če mislš un jumper preščipnt

Objavljeno

ej ti kva si ga pa dons tok žgau čez centr..me tud pozdravu nisi :P

tole z Gp krivino tud men mal smrdi ..ker tok dobra pa za isti dnar k jolly moto, đianeli pa ostala sranja..toj mal sumliv :D

jao baraba nism te vidu.. a si biu na motorju?

oprosti sam se mi je res toook mudil na voznjo pa to....

aja pa jollymoto je drazji k ta kvazi GP krivina (glej dol) za ene 150-200€... corsa ane... :BUA:

a veste vi kaj je auspuh?..

auspuh je jolly k ga je meu flejmči na rs50ki ;) tist je pa sekal k pizda :D

joj ne spominji me k so me parkrat kr mal ušesa bolela pa pol glava od tistga... :slap: :evilgrin:

Torej, jst mam krivino in dušilc GP za okol 300€(tastar letnik ker ma tastar dušilc) in paše(res je da je slepa cevka pa un nosilc je blo treba mal zvit k se krivina pršraufa odspodi), sam jst sm mislu da je kar se tiče razlik mišleno da je GP slabš kukr Gianelli.

in paše(res je da je slepa cevka pa un nosilc je blo treba mal zvit k se krivina pršraufa odspodi)

ok fantje... tole je en hud nesporazum... KAKO ZA VRAGA IMA LAHKO GP KRIVINA SLEPO CEVKO??? to je tist k del plinov odpele gor nekam za neko bolso normo ce jst prov razumm (ce ne se na mestu skesam... :cry: ) ampak ce ma je pa tale GP sam odprta krivina in to je to... Ker jolly nima nc slepe cevke pa prov tko corso uporabljajo nekateri low budget firme v 125ccGP za aprilio ane... tko da vem da se corsa (jolly) uporabla mnozicno v teh italijanskih prvenstvih pa ene 2 al 3 ekipe v gp ga majo k so bl broke :P

cena je pa okol 200€

lp :hmm:

Objavljeno

ne vem kak si šteu brez ali z matico :hmm:

drgač pa brez matice je tam ene 10mm vredi

z matico pa 12 -13 mm

bolš mal preveč kot mal premal .)

dejte te slepe cevke mal poslikat

usi govorite o tem men se pa sanja ne kak to zgleda :hmm:

Objavljeno

Sej CDI ti na prvem servisu zrihtajo,če mislš un jumper preščipnt

kolko vem ti ga ne....

.....

takoj ko pride krivina iz cilindra gre ena cevka v en filter,od tam pa pol nazaj v airbox

Objavljeno

kolko vem ti ga ne....

Men je reku, da mi bo na prvem servisu vzel vn,pa mislim, da je Matexu tud :hmm:

Objavljeno

Men je reku, da mi bo na prvem servisu vzel vn,pa mislim, da je Matexu tud :hmm:

tako je na rednem servisu naj bi to nardil :)

Objavljeno

gor sm se zmotu... jolly corsa je okol 500€ soryyy :BUA:

Objavljeno

ne, če pa bo vse po sreči (knock knock) pa naj bi bila doma prvega.... .)

Objavljeno

jao baraba nism te vidu.. a si biu na motorju?

oprosti sam se mi je res toook mudil na voznjo pa to....

ma ja lih po celovški si se pelu prot centru jst sm se pa na tivolski na semaforju čaku..pizda sm crkavu od smeha k si biu tok sklonjen...lih da nis poletu :P

ne, če pa bo vse po sreči (knock knock) pa naj bi bila doma prvega.... .)

komi čakam da vidm ta jajca :P

Objavljeno

o folk.. da vam je... ma...!!! jest vas nism sprašvov,ker olje se tanka v tist k je pod sedežom, ampak kero olje se toči v mašino (če veste kje je to)!! :) :) k ne vem a se toči navadno olje al imajo motorji kšn posebn olje!! pa ne se delat pametne, k še prov prebrat ne znate! :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

v servisnem priročniku bi moralo pisati :grim

Objavljeno (popravljeno)

o folk.. da vam je... ma...!!! jest vas nism sprašvov,ker olje se tanka v tist k je pod sedežom, ampak kero olje se toči v mašino (če veste kje je to)!! :) :) k ne vem a se toči navadno olje al imajo motorji kšn posebn olje!! pa ne se delat pametne, k še prov prebrat ne znate! :headbang: :headbang: :headbang:

ti si napisal v prejsni objavi da ti sveti lucka za olje.....lucka je samo za tisto olje pod sedezom....ce ne znas prav napisat,mi ne mormo prav prebrat,...ce pa mas 2006 letnik rsko je pa druga pesem,...tam pa sveti tudi lucka ko je nivo olja v masini premajhen,ko je vode premalo in pa ko je olja za mesanco premalo....tako da bols da drugic bol razlocno napises za kaj se gre.....

drugac pa se toci v masino "Motul Trainsoil" al nekak tak se napise je pa 10W40 al 30 neke takiga,...stane pa okol 10€

pa za to olje mors vzet levo plastiko dol ja

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

service manual preber pa ne jokej...

Objavljeno

S takim odnosom ti sigurno nebomo pomagali :angry: Lahko bi bolj natančno napisov kaj hočš,ne pa, da so poj drugi krivi :headbang:

Objavljeno

tako kot je justaboy reko... lučka za ole svet, ko maš premal ola za mešanco

ti dam nasvet.... (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) pa prodej dokler moto še dela .)

Objavljeno

celo znanost delate iz telih 'slepih cevk'. Če mene prašate je to speljno v airbox zato da le ta vleče več zraka (plini v auspuhu naredijo dodaten 'srk', ki sesa več zraka v airbox) in posledično mašina dobi več zraka.

Objavljeno

celo znanost delate iz telih 'slepih cevk'. Če mene prašate je to speljno v airbox zato da le ta vleče več zraka (plini v auspuhu naredijo dodaten 'srk', ki sesa več zraka v airbox) in posledično mašina dobi več zraka.

:kva2: :kva2:

mašina rab zrk za mešanco zato, ker je v zraku kisik, da pol lohk zgori notr :) k pa zgori, pa v auspuhu ni nč več tega kisika, k bi ga rabu za eksplozijo :) mal logično pomisl predn kej tacga napišeš :P

Objavljeno

pomoje pa je to da vleče svež zrak noter (ker plini hitro potujejo skozi izpuh nastane na delu slepe cevi podtlak, in svež zrak srka v izpuh ki se potem pomeša z COjem, da potem dobimo čistejše izpušne pline

Objavljeno

ne vem kak si šteu brez ali z matico :hmm:

drgač pa brez matice je tam ene 10mm vredi

z matico pa 12 -13 mm

bolš mal preveč kot mal premal .)

Ja prej je blo enih 2mm brez matice. Pa sm odšraufou za 8mm(se praw na 10 brez matice) sam pol sm pa za kšn milimeter notr dau k je preveč kadilo(sej vem da more kadit sam je biu kr oblak :blink:)

S slepo cevko je pa tko: cevka pride prkloplena na auspuh takoj pri cilindru in vodi v airbox(govorim o zaprti izvedbi 11kw in zaprtem auspuhu). Ko pa zamenaš auspuh je problem ker odprt auspuh nima priklopa za to cevko, zato pol postane slepa(jst sm jo zamašu pa nekam prvezu). Drgač pa če neveš kira cevka to je poglej kam grejo kej cevke z airboxa. Pa pomoje je ta cevka bolj zarad kšnih okoljevarstvenih standardov kukr pa da

bi zarad tega bolj šlo. Ne morm pa za zihr reč...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!