Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

to je pri vseh tak da če airbox odpreš da se kao končna zmajnša??

baje da... jebeš končno sound je tisto ko šteje pri dvo takter rajdah :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

baje da... jebeš končno sound je tisto ko šteje pri dvo takter rajdah :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

no pol pa zdaj vem zakaj gre moja honda majn kot prej :D sm mislo da so kaki drugi vzroki...ma ja več ko 140-150 da hitro pride tak nea rabiš po navadnih cestah...

Objavljeno

Evo ne bit jezni name k sm novo temo odpru sam če so 3 teme o hjosungih pol si pa tut tuono zasluž svojo temo....

ja no stvar k me zanima je kolk je teh motorjev poleg mojga še u slo?? K so bol redki....

Aya za une k ne poznate... tuono je bolj turing verzija bolj športnih modelov aprilie

Tuono 50/125 je rs-ka s spremenjenimi:

balanco...ma višjo kot rs

špegli k so na balanci - vem ni najlepš :BUA:

nima plastik ob strani...zto ma pa bug spoiler pa drsnike-serijsko..

zadni zic je mal drugačn..žensko mnenje baje bol udobn :blush: :blush:

delani so bli med letoma 2003-2004, obstajajo pa u treh barvah - srebrna, rdeča in črna

Objavljeno

črn je luškan :wub: :wub:

baje da se je s totim veliko bol udobno vozit kot pa z rs-ko..

bi ga mel, če nebi bil 2t :)

Objavljeno

črn je luškan :wub: :wub:

bi ga mel, če nebi bil 2t :)

za vozt je fajn, sploh če greš kam dl, konec sezone ga bom najvrjenteje prodaju, gremo na več, tko da prid ga probat, pa sej tut ni take razlike med sroški od 4t pa 2t edin olje pa to, zrd bata se ga pa itq na 12.000 mena tko da...pa če pazš na motor lepo dela :OK: :OK:

Objavljeno

ja veš kaj je še bolš pr temu...

k laži šravfaš , k ni treba dajat plastik vedno dol k morš kako pizdarijo popravt :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

no pol pa zdaj vem zakaj gre moja honda majn kot prej :D sm mislo da so kaki drugi vzroki...ma ja več ko 140-150 da hitro pride tak nea rabiš po navadnih cestah...

točno tak DuHEc... kaj pa rabiš 160 ++ k greš itak lahk sam po avtocest pa še to morš met srečo z avti :)

Objavljeno

ja veš kaj je še bolš pr temu...

k laži šravfaš , k ni treba dajat plastik vedno dol k morš kako pizdarijo popravt :lol1: :lol1: :lol1:

ej lih tko se je treba zajebawat pa tm k ma drsnik gor neke plastike in majo 1000000 unih inbus vijakov..inpol k mislš da si use najdu so še kr kje...sam jih je pa mal mn ja :grim :grim

Objavljeno
za vozt je fajn, sploh če greš kam dl

S frendom sma sla iz Smarja (pri jelsah) do medvod pa nazaj. on je bil na kawasakiju KMX, js na aprilii AF1, pa me je na zacetku spraseval ce bom zdrzal, kao cestak, roke, pa to. pol se je pa ze na sredini poti tja grede drzal za glavo k ga je vrat bolel zarad vetra. men je blo pa cist ql, zarad mene bi se lahk kr do morja zategnala. Pa mam 190 centi v visino, tak da za oklep se bolj bogo skrijem.

in se zdej ne zastopim zakaj pravte da so sportive utrudljive. :doze:

Objavljeno

S frendom sma sla iz Smarja (pri jelsah) do medvod pa nazaj. on je bil na kawasakiju KMX, js na aprilii AF1, pa me je na zacetku spraseval ce bom zdrzal, kao cestak, roke, pa to. pol se je pa ze na sredini poti tja grede drzal za glavo k ga je vrat bolel zarad vetra. men je blo pa cist ql, zarad mene bi se lahk kr do morja zategnala. Pa mam 190 centi v visino, tak da za oklep se bolj bogo skrijem.

ja newem moj fotr k ma vfr pa njegov kolega k je meu cbr rr sta šla newem nekam delč skor 800km u enem dnevu pa fotra ni 0 bolel un je pa skos pizdiu da se ne bo nikol več k do morja pelu :D :D :D :D

Objavljeno (popravljeno)

Zok a si dobil moj PM :hmm:

Sorry za off-topic :xx:

Drugač je pa Tuono srčkana zadevica,sem videl tvojo,Gizmo,na Grobniku ;)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

točno tak DuHEc... kaj pa rabiš 160 ++ k greš itak lahk sam po avtocest pa še to morš met srečo z avti :)

sam res... jst sm se pa kr odloču da kupm športn filtr en kvalitetn pa ko jebe boga... bom pa mal več u uno mešanco namaku :P ne kr vem da ni isti zvok k ze kle na mojmu k sm meu športn pa odprt filtr original je bil drugačn zvok.. ni nevem kaj sam za rečt pa je :P

pa zdele enkrat bom šu zaarat jollymotota tko da če bi kdorkoli še kaj naročil iz trsta k grem tja nej PM da se nebomo 3x lovil.

ciao :P

Objavljeno

sam res... jst sm se pa kr odloču da kupm športn filtr en kvalitetn pa ko jebe boga... bom pa mal več u uno mešanco namaku :P ne kr vem da ni isti zvok k ze kle na mojmu k sm meu športn pa odprt filtr original je bil drugačn zvok.. ni nevem kaj sam za rečt pa je :P

pa zdele enkrat bom šu zaarat jollymotota tko da če bi kdorkoli še kaj naročil iz trsta k grem tja nej PM da se nebomo 3x lovil.

ciao :P

Kašna slika Jollya?Pa cena :hmm:

Objavljeno

evo jih! tazgorn je korsa :OK:

cena? okol 500€

Ni slike :?

Objavljeno

je sam je tm pod pripeta nevem se zakaj cakte

Objavljeno

je sam je tm pod pripeta nevem se zakaj cakte

Čak a to je sam krivina 500€ :blink: A dušilc nej bi pa org. ostal a dobiš "odprtga" zravn :hmm:

Objavljeno

nene dobiš zravn karbon seveda... tm na sliki so sam primerjave med krivinami...

ja ej fantje jst res nevem ker filtr nej kupm?

a nej tega?

al pa te LINK

post-9373-1178837150.jpg

Objavljeno

Žičnati filtri niso prav hvaljeni :nono: Pa zakaj bi na RSko dajal sploh drug filter?Prvo jo domov prpel ne, da boš preden boš dobu motor 100 stvari zaaraov :slap: Zablokirana ma men prov fajn tih glas,ker sem naveličan tistga prdenja iz Leovincija.Ko bomo pa blokade vn pobiral bom pa še vidu ker izpuh bom nabavu,vrjetn tistga k je najbolši ane,sam k je težko zvedt kater je to :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

enim pa fajn laufa....da za eno fuc**ng krivino,ki se na original cilindru ne bo kaj vlko poznala drugac kot pa arrow/gianeli dajo 500€

...sicer pa je njihov dnar ne moj :P

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

enim pa fajn laufa....da za eno fuc**ng krivino,ki se na original cilindru ne bo kaj vlko poznala drugac kot pa arrow/gianeli dajo 500€

...sicer pa je njihov dnar ne moj :P

Cena je res pretirana ampak jest bi jo kupil s tem razlogom, da imam original zaprto lepo doma, če bom kdaj prodajov pa to :)Če pa kdo ve za kakšnega res lepo ohranjenga Gianellija par kar PM :)

Objavljeno

jah tok slabo mi pa spet ne gre... ja sej pomoje bom kupu unga penastega za aprilio sam tist mors mal bl uzdržvt... ja kaj bi čaku da motor domov prpelem če se pa na use stvari tok čaka?? :blink: itak pa je mopy ze zaaran lepo in me caka 1k evrov pa tut nebom stran vrgu ane .)

Objavljeno

jah tok slabo mi pa spet ne gre... ja sej pomoje bom kupu unga penastega za aprilio sam tist mors mal bl uzdržvt... ja kaj bi čaku da motor domov prpelem če se pa na use stvari tok čaka?? :blink: itak pa je mopy ze zaaran lepo in me caka 1k evrov pa tut nebom stran vrgu ane .)

Sploh ne razumem zakaj si ga zaarov in te čaka tam?Zakaj ga ne uzdigneš?A nimaš še dnarja? :hmm:

Objavljeno

ma ne zarad enga neumnga dogovora z starši... jbg. enga so drgač že prodal tadruzga k ga še majo u škatlci lepo je pa moj :P

Objavljeno

Jz če bi že menu filtr bi si nabavu unga k je oblečen u kak kao karbon al pa krom full lepš zgleda pa še bolš je pomojm zarad smeti pa vsega!! :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!