Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 S frendom sma sla iz Smarja (pri jelsah) do medvod pa nazaj. on je bil na kawasakiju KMX, js na aprilii AF1, pa me je na zacetku spraseval ce bom zdrzal, kao cestak, roke, pa to. pol se je pa ze na sredini poti tja grede drzal za glavo k ga je vrat bolel zarad vetra. men je blo pa cist ql, zarad mene bi se lahk kr do morja zategnala. Pa mam 190 centi v visino, tak da za oklep se bolj bogo skrijem. in se zdej ne zastopim zakaj pravte da so sportive utrudljive. :doze: Na sportivah mene edin roke bolijo če me!!!Tko da men je čis useen :D Drugače je pa kr vredu zadevca ta tuono sam spredna maska se mi ne dopade! Če bo mogoče iz tanove rske tuono bo znal bit lep! :grim :grim
skyline_m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 to je pri vseh tak da če airbox odpreš da se kao končna zmajnša?? ne da airbox odpreš ampak da vzameš uni dve gumici pr aprili vn k sta na airboxu poj gre mn
Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ni problema... sam dobr morš naštelat fugazer :) sploh ti maš tastaro verzijo rotax 123... tak da maš sigurno večjo dizo v originalu kot rotax 122 ko ma 115 dizo original :) :grrr :grrr nimam jz 123 mam kr rotax 122...mam jz svežo mašinco iz garaže...sj zto pa pravm da bo pihal...k je skor komplet športna :OK: :kva2: mam pa tut tastaro 123 doma u delavnici...Grčar jo je vidu :D
kukec1 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 za jollya k sem jas kupovau.. so mi rekli da corso čist bv dat gor če ni kita na motorju... za SP model nwm, jaz mam standard, pa je čist ql zvok........pa še cca. 150€ je cenejši...maš pa še naizbiro dušilec carbon al pa navadn alu je pa mislim da ene 50€ razlike c ceni...
Roky Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 za jollya k sem jas kupovau.. so mi rekli da corso čist bv dat gor če ni kita na motorju... za SP model nwm, jaz mam standard, pa je čist ql zvok........pa še cca. 150€ je cenejši...maš pa še naizbiro dušilec carbon al pa navadn alu je pa mislim da ene 50€ razlike c ceni... A je jolly moto posebej za tanovo RSko? :hmm: Gianelli ma že neki časa izpuh za tanovo,za ostale proizvajalce pa nism dobu informacij :(
mitiž46 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Poprawte ma če se motm: Oljna pumpa nima nobene kontramatice ki bi preprečla da se šfauf od zajle sam ne šfaufa. Una manjša matica(2mm debeline) je tudi za štelat(vseeno je al šfaufaš šrauf al pa to matico). Meni se je tista tamala matica odšfaufala in sm jo kr enkrat zagledu sred šfaufa, to pa zato, ker sm šrauf mal notr zašraufou in s tem je matica zgubila stik z uno gumo k je na ohšju oljne pumpe. Če bi se matica držala une gume se to ne bi zgodilo. Pa še to: Ko med vožnjo dam gas, tud če sam mal, se zasliš poleg zvoka iz auspuha neko sikanje. A je to slišat zrak ki ga sesa zračni filtr?
GHOST RIDER Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 evo zej sm koncn zrihtu tistu fucking ploscico :blush: pa sm se pelu 170 sam to je kr neki zej... med 6-8k obrati je motor "mrtu", koda je s5 CDI zablokiran :closedeyes: tak da bom js kr lepo dau nazaj ploscico ker po mestu se recimo sploh ne da pelat... kdaj se pa tep ofne J3rn3j??
Aless Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 evo zej sm koncn zrihtu tistu fucking ploscico :blush: pa sm se pelu 170 sam to je kr neki zej... med 6-8k obrati je motor "mrtu", koda je s5 CDI zablokiran :closedeyes: tak da bom js kr lepo dau nazaj ploscico ker po mestu se recimo sploh ne da pelat... kdaj se pa tep ofne J3rn3j?? to je normalno......kupi rave pa ne bo tega :P
JeRn3j Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 evo zej sm koncn zrihtu tistu fucking ploscico :blush: pa sm se pelu 170 sam to je kr neki zej... med 6-8k obrati je motor "mrtu", koda je s5 CDI zablokiran :closedeyes: tak da bom js kr lepo dau nazaj ploscico ker po mestu se recimo sploh ne da pelat... kdaj se pa tep ofne J3rn3j?? točno enako kot pri men... to je čist normalno.... eh sej se boš navadu... men je šlo tud na kurac prvih 200km pol pa k pogruntaš use zadeve je prov fajn... počasn štart trokeranje.... pol pa wooooooooooom pa pogled useh ujameš B)
Matex_46 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 točno enako kot pri men... to je čist normalno.... eh sej se boš navadu... men je šlo tud na kurac prvih 200km pol pa k pogruntaš use zadeve je prov fajn... počasn štart trokeranje.... pol pa wooooooooooom pa pogled useh ujameš B) :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
GHOST RIDER Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 to je normalno......kupi rave pa ne bo tega :P hehe nekdo bi pa rad neki prodau :P točno enako kot pri men... to je čist normalno.... eh sej se boš navadu... men je šlo tud na kurac prvih 200km pol pa k pogruntaš use zadeve je prov fajn... počasn štart trokeranje.... pol pa wooooooooooom pa pogled useh ujameš B) eh ni to ql... sploh ce hoces koga prehitet pa pades u nizje obrate je lahk celo nevarn... jooooo ze ze tretjic u treh dneh bo treba to fucking ploscico sraufat :SS
JMatic Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 hehe nekdo bi pa rad neki prodau :P eh ni to ql... sploh ce hoces koga prehitet pa pades u nizje obrate je lahk celo nevarn... jooooo ze ze tretjic u treh dneh bo treba to fucking ploscico sraufat :SS sej ne...das dve prestave dol pa obrati poskocijo :>
reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 točno enako kot pri men... to je čist normalno.... eh sej se boš navadu... men je šlo tud na kurac prvih 200km pol pa k pogruntaš use zadeve je prov fajn... počasn štart trokeranje.... pol pa wooooooooooom pa pogled useh ujameš B) recimo da je tko..bomo mal pogledal skoz prste :P
JeRn3j Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 recimo da je tko..bomo mal pogledal skoz prste :P za tvojim pinkijem mogoče ne gledajo... ampak za mojim pa gledajo... pa če verjamš al pa ne.. .) se dere ko svina... pa še zlo unikat zvok je .) če pa tvojga pinkija ne gledajo je pa tvoj problem .)
reesko Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 za tvojim pinkijem mogoče ne gledajo... ampak za mojim pa gledajo... pa če verjamš al pa ne.. .) se dere ko svina... pa še zlo unikat zvok je .) če pa tvojga pinkija ne gledajo je pa tvoj problem .) čist obolu :lol1:
FlamE#7 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 A je jolly moto posebej za tanovo RSko? :hmm: Gianelli ma že neki časa izpuh za tanovo,za ostale proizvajalce pa nism dobu informacij :( pa sej nosilci pa cly je isto ubistvu je use isto baje da pride gor... arrow ma tut ze "tanovga" sam to ubistvu sam ist fusilc mal bl futuristečnega nrdijo... bmk kako zgleda sam ta je ok drgac pa korsa je cist kul ce je u navezi z bolsim lamelnim ventilom pa sevede vecjim fergazrom pa filtrom pa te stvari.. tut na original cly! usaj pr RS je to.. pomoje da bi mogu na mitotu se tistga enormnega 32ko zamenat z vecjim pa to... :winkiss: recimo da je tko..bomo mal pogledal skoz prste :P :lol1: kr odpru kr odpru :lol1: to je to za ta dnar ne :OK:
mitiž46 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Aja, glede GP auspuha. Men se motor vrti sam 11000 al pa mal več tko da ta auspuh zgleda za obrate glih ni. Je pa res, da 11000 v 6. prestavi zlahka doseže :OK:
JeRn3j Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Aja, glede GP auspuha. Men se motor vrti sam 11000 al pa mal več tko da ta auspuh zgleda za obrate glih ni. Je pa res, da 11000 v 6. prestavi zlahka doseže :OK: pol je to kr kul... končna je pol tud 170+ :hmm:
Matex_46 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Aja, glede GP auspuha. Men se motor vrti sam 11000 al pa mal več tko da ta auspuh zgleda za obrate glih ni. Je pa res, da 11000 v 6. prestavi zlahka doseže :OK: :hmm: do kok se pa ostalim zvrti, k majo komplet odprte (pa krivino and $shit ala Giannelli, Arrow, Jolly)?
BikeRBoY Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Če z orginal odprtim izpuhom doseže 12000 obratov zakaj te z GP samo 11000?
JeRn3j Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ja men pride do 12 000 brez problema... kerj več pa nism probavu sam bi zihr šlo no... vem da norc_16 se je vrtela do konca :ninja: :yes: B)
Aless Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 pol je to kr kul... končna je pol tud 170+ :hmm: ne vem za ker letnik se gre....vendar je meni original odprta sla oz gre 172 na 11500 obratih....zvrti se pa tud do 12 pa tam en cajt stoji dok hitrost narasca :OK: samo ciste koncne pa se nisem sprobal :hmm: do kok se pa ostalim zvrti, k majo komplet odprte (pa krivino and $shit ala Giannelli, Arrow, Jolly)? po vsej verjetnosti gre do 12500,kot naj bi po "izracunu" se rs125 zvrtela....samo pri novi je problem da se obratomer pri 12000 konca :P
mir Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Novi tuono,lep ni kaj .[attachmentid=97109]
k0ci Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 eh ja, ko boste prišli do 13500 v šesti se pa oglaste :P (stock motor, seveda)
GHOST RIDER Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) ja veš kaj je še bolš pr temu... k laži šravfaš , k ni treba dajat plastik vedno dol k morš kako pizdarijo popravt :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: Novi tuono,lep ni kaj .[attachmentid=97109] tole so pa res dobr naredl... tak mešanček je :P Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil GHOST RIDER
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se