Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Novi tuono,lep ni kaj .[attachmentid=97109]

sej ne vem, a mi je lep, al mi ni.

No, lep mi 100% je, samo preveč stvari ma prevzetih od rs-ke za moj okus. No, vsaj spredn konc so popravl :OK:

Objavljeno

eh ja, ko boste prišli do 13500 v šesti se pa oglaste :P (stock motor, seveda)

mito ima drugacne prenose in se zato dlje zvrti.....

Objavljeno

Ja men se je zaprta bolj vrtela, zdej pa tud če na mestu nabijem dobi 11000 pol pa počas tuli naprej. Al mam pa mogoče rave razštelan, sam pol najbrž tud šlo nebi. Dizo mam pa 120 pa cevke obe odprte. Sicer pa glih prow da se ne vrti več, usaj nebo zaribou(recimo) :P

PS: Še vedno ne vem kaj je tisto sikanje k se sliš k dam gas...

Objavljeno

Ja men se je zaprta bolj vrtela, zdej pa tud če na mestu nabijem dobi 11000 pol pa počas tuli naprej. Al mam pa mogoče rave razštelan, sam pol najbrž tud šlo nebi. Dizo mam pa 120 pa cevke obe odprte. Sicer pa glih prow da se ne vrti več, usaj nebo zaribou(recimo) :P

PS: Še vedno ne vem kaj je tisto sikanje k se sliš k dam gas...

definitivno imaš rave razfukan. fukniven rave in daj ploščico samo gor. in sprobaj če se bo dlje vrtelo ti je to dokaz da rave-a nimaš vredu naštimanega

Objavljeno

definitivno imaš rave razfukan. fukniven rave in daj ploščico samo gor. in sprobaj če se bo dlje vrtelo ti je to dokaz da rave-a nimaš vredu naštimanega

Bom naštelu. Sam povejte mi kok se rave naštima. Men se zdi da tko da k je jedro čist notr more bit zajla do konca potegnena in ne gre več potegnt.(oz. ko je zajla do konca potegnena, se pravi je loputa do konca odprta more bit tista podloška na jedru čist do ohišja ventila al pa 0,5mm odmaknjena).

Pa zanima me kam daš uno palčko za rezervar podložit. K sm probu utaknt med uni dve lukni k pride rezervar odspredi pršfaufan pa je bla palčka predouga oz. so ble cevke prekratke, ker so ble že čist našponane pa nism mogu palčke umes utaknt.

Objavljeno

Bom naštelu. Sam povejte mi kok se rave naštima. Men se zdi da tko da k je jedro čist notr more bit zajla do konca potegnena in ne gre več potegnt.(oz. ko je zajla do konca potegnena, se pravi je loputa do konca odprta more bit tista podloška na jedru čist do ohišja ventila al pa 0,5mm odmaknjena).

Pa zanima me kam daš uno palčko za rezervar podložit. K sm probu utaknt med uni dve lukni k pride rezervar odspredi pršfaufan pa je bla palčka predouga oz. so ble cevke prekratke, ker so ble že čist našponane pa nism mogu palčke umes utaknt.

ce hoces na malo lazji nacin nastelat vzam desno plastiko dol(norc 16 bo reko da ni treba)....pol pa sem jaz mel tak da je bla matica in del srava ene 7mm vse skup not proti motorcku,pa je lepo rave delo

poglej ce se ti niso cevke kje "zataknle" in zato nisi mogo tanka dot visoko dvignt

Objavljeno

eh ja, ko boste prišli do 13500 v šesti se pa oglaste :P (stock motor, seveda)

.) .)

Objavljeno

Ey a moja aprilka ma tut kako antivibracijsko gred??Kr men tm okol 12k hoče use razpast tok ga trese, ali pač ga sam preveč tiščim u obrate??? :?

Objavljeno

Ey a moja aprilka ma tut kako antivibracijsko gred??Kr men tm okol 12k hoče use razpast tok ga trese, ali pač ga sam preveč tiščim u obrate??? :?

ja če ti trese že pr nizkih obratih pol maš to razštelan..če ti pa samo pr visokih pol to ni nč kej tazga :)

Objavljeno

ja če ti trese že pr nizkih obratih pol maš to razštelan..če ti pa samo pr visokih pol to ni nč kej tazga :)

ne pr nizkih se mi zdi da je dokej vredu...sm že pozabu no... :cry:

Objavljeno

ce hoces na malo lazji nacin nastelat vzam desno plastiko dol(norc 16 bo reko da ni treba)....pol pa sem jaz mel tak da je bla matica in del srava ene 7mm vse skup not proti motorcku,pa je lepo rave delo

poglej ce se ti niso cevke kje "zataknle" in zato nisi mogo tanka dot visoko dvignt

Ma ja sej jst mam tud neki tacga naštelanga. Pa delovni hod piše u knjižci da more bit 7,5-8,5mm in pr men je tud tm nekje. Tko da mogl bi bit prow, pa tud motor fajn vleče. Mam pa odpor do odšraufavanja plastike, zato rajš pustim tko k je, pa itak mam servis hmal pa nej se oni zajebavajo(motor je biu paden in je hudič plastiko nazaj dajat k powsod mal striže in se zna zgodit da ne bom mogu nazaj dat). Sm pa oljno pumpo naštelu brez da bi plastiko dol jemau :D Pa cevke od rezervarja se niso zataklne ampak so enostavno prekratke. Nočm jih pa dol snemat k bo zihr mal bencin prteku, kljub temu da rezervar deluje na podtlak :(

A drgač zna norc16 tud RAVE naštelat s plastiko gor? K to se mi zdi nemogoče, razn če maš u prstih tolk moči da lohk šrauf za štelat zajlo vrtiš...

Objavljeno

A drgač zna norc16 tud RAVE naštelat s plastiko gor? K to se mi zdi nemogoče, razn če maš u prstih tolk moči da lohk šrauf za štelat zajlo vrtiš...

glej enostavno odpreš gor tank ven zmečeš akomulator ono plastiko ko drži akomulator. pol pavzameš dva desetk ključa in lepo štelaš več kot dovolj prostora.

drugače pa to z 7-8.5mm to je lari fari. še pomojem pri novem motorju se neda pri enem in drugem enako naštimat. tak da rave se naštima zgolj po občutku in teoriji. bolj ko so rabljeni težje jih je nastavit. ker motorček na določeni pozi izgublja moč. plus sedišča od zajl se obrabijo. mogoče zajla malo raztegne,...

če si kje v mb doma povej pa ti nastavim za pijačko

Objavljeno

glej enostavno odpreš gor tank ven zmečeš akomulator ono plastiko ko drži akomulator. pol pavzameš dva desetk ključa in lepo štelaš več kot dovolj prostora.

drugače pa to z 7-8.5mm to je lari fari. še pomojem pri novem motorju se neda pri enem in drugem enako naštimat. tak da rave se naštima zgolj po občutku in teoriji. bolj ko so rabljeni težje jih je nastavit. ker motorček na določeni pozi izgublja moč. plus sedišča od zajl se obrabijo. mogoče zajla malo raztegne,...

Sem 200km iz Maribora. Drgač pa to z akumulatorjem pa možno, sm tud že jst mal razmišlu, sam seveda morš

uporabit palčko za rezervar :grim

Objavljeno

...........

iz blok je ,...kar predvidevam da ni blizi.....pa lepse se slisi ce napises pijaco ne pijacko :P

Objavljeno

Sem 200km iz Maribora. Drgač pa to z akumulatorjem pa možno, sm tud že jst mal razmišlu, sam seveda morš

Iz kje si iz blok??A to bloke k so tam kjer ti dajo drek v roke?? :P :?

Objavljeno

sm tud že jst mal razmišlu, sam seveda morš

jaz te palčke nisem mel, pa pomoje je tudi več placa če kesl kar nazaj na sedež od sopotnika nasloniš al pa ga čist dol daš. Samo prej ko sem to delal sem vedno gledal da sem mel bolj malo bencina not :P

Objavljeno

jaz te palčke nisem mel, pa pomoje je tudi več placa če kesl kar nazaj na sedež od sopotnika nasloniš al pa ga čist dol daš. Samo prej ko sem to delal sem vedno gledal da sem mel bolj malo bencina not :P

mislim da ponavadi cevke ne dosezejo,...razen ce jo iz pipce dol das....

jaz sem pa vedno mel tako sreco da ko sem kaj tank dvigovat mogo je bil poln......norc 16 je tak? :P

Objavljeno

a si ga meu v sredo (al pa v četrtk) pred Gim Vič parkiranga ane :naughty:

Objavljeno

tist ni GP avspuh 100%!

navadn odprt en ga je nategnu ko vola... :P

Objavljeno

jaz sem pa vedno mel tako sreco da ko sem kaj tank dvigovat mogo je bil poln......norc 16 je tak? :P

jaz imam vedno tako srečo da je poln ko se spravim šraufat. pa je bilo kaki motor. čeprav imam 90% časa prazen tank ampak glih takrat je poln

Objavljeno

tuono je res ful dosti bolj udoben kot rs. sem imel možnost pelat oba. sploh tuono je za sopotnika hvaležnejši. samo ševseeno sem pristaš cestaka

Objavljeno

Men je tudi zelo všeč :OK:

Objavljeno

a si ga meu v sredo (al pa v četrtk) pred Gim Vič parkiranga ane :naughty:

biu biu parkeran, k ga je blo treba po šoli na servis redn pelat... ker letnik si ti, če si na viču??

Objavljeno

biu biu parkeran, k ga je blo treba po šoli na servis redn pelat... ker letnik si ti, če si na viču??

od prevca brt (2.)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!