Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

od prevca brt (2.)

fajn to fajn, kdaj boš pa ti kej kupu??

Objavljeno

Iz kje si iz blok??A to bloke k so tam kjer ti dajo drek v roke?? :P :?

JA, k pa greš ti pa še drek uzamejo :OK:

tist ni GP avspuh 100%!

navadn odprt en ga je nategnu ko vola... :P

Kuk pa veš? U čem je razlika sploh?

Objavljeno

ja lej prepričan sm! zato ker ma 1.slepo cev, 2. ker je sam 300€ (kar je res premal ce bi biu res GP) 3.ker ma alu dusilec (GP bi MORAL imeti karbonskega..) 4.zato ker se vrti sam 11k obratov mogoce mal vec sam to ni nobeno vrtenje ce se z giannelijem priblizujejo do 13k... pa se bi se kej najd... :BUA:

pa itak je jasno da gre samo odprt avspuh tm 165-170 po stevcu tok k gre tep tko da.. :(

Objavljeno

ja lej prepričan sm! zato ker ma 1.slepo cev, 2. ker je sam 300€ (kar je res premal ce bi biu res GP) 3.ker ma alu dusilec (GP bi MORAL imeti karbonskega..) 4.zato ker se vrti sam 11k obratov mogoce mal vec sam to ni nobeno vrtenje ce se z giannelijem priblizujejo do 13k... pa se bi se kej najd... :BUA:

pa itak je jasno da gre samo odprt avspuh tm 165-170 po stevcu tok k gre tep tko da.. :(

Ja sej jst sm mislu da je kao ta GP pač odprt od Aprilie, nism vedu da je to prow neki specialn karbonski auspuh. Mi je blo res čudno da je bolš od Gianellija. Kolk pa je drgač cena tega prow GP? A ma kdo kšn link?

Objavljeno

Aja, kakšno slepo cev ti mislš? Jst nimam nobene slepe cevi. Drgač pa glede obratov bi mogu RAVE naštelat, ker tud original odprt auspuh se more bolj vrtet pomoje.

Objavljeno

fajn to fajn, kdaj boš pa ti kej kupu??

k bo dnar al pa k bojo ta stari za :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

Objavljeno

ej fantje

a ma rs ka filter za benz??? am kje ga pa ma??

drgač pa nimam pojma če ma rs ka to

ne se smejat... pač sm to idejo dobu :P me še od včer drži

grem spat papa :whistle: :winkiss:

Objavljeno

ej fantje

jst sm si ga kupu za 2€ na skutrkitu...prerežeš cevko pa ga daš umes in to je to ;)

Objavljeno (popravljeno)

ej fantje

ja u originalu ga ni drgač je pa tko k je reesko reku, pride te 3-5E, cevko med tankom in fergijem prerežeš ga daš umes (filter mislm) in je.. :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno

ej jernej a maš ti čelado k je enaka barvi rs- ke k zmer k grem z trolo iz šole letiš mim....po dunajski..

Objavljeno

Aja, kakšno slepo cev ti mislš? Jst nimam nobene slepe cevi. Drgač pa glede obratov bi mogu RAVE naštelat, ker tud original odprt auspuh se more bolj vrtet pomoje.

ja uno k tm dol pride... no nasteli, pa ce se ti ne vrdi do 14 ( :devil: ) pol ni GP :P hec :evilgrin:

Objavljeno

ej jernej a maš ti čelado k je enaka barvi rs- ke k zmer k grem z trolo iz šole letiš mim....po dunajski..

jp to je jerči .)

Objavljeno

ej fantje

em drgac za benz mas ti dva filtra eden je takoj v rezervarju tm na pipci oz. sta dva (en za rezervo pa en za ON) drugega mas pa v fergazerju tm k pride šlauhc notr :OK:

Objavljeno

jp to je jerči .)

:winkiss: ni pa nujno, da sm jst, ker je en mulo isto z tole rs ko v ljubljani :)

mene prepoznate po zaščitnem znaku

Tablca murska sobota (lendava) v ljubljani :P

em drgac za benz mas ti dva filtra eden je takoj v rezervarju tm na pipci oz. sta dva (en za rezervo pa en za ON) drugega mas pa v fergazerju tm k pride šlauhc notr :OK:

tale ta drugi bi biu kr zanimiv... ne sm razmišlu da bi tole mal spucov, ker se mi zdi da tko na štangasu ko počas gas obračaš, kot da bi ga mal dušil... tud ko je polno ogret... tak občutk mam da bo crknu na momente :)

Objavljeno

:winkiss: ni pa nujno, da sm jst, ker je en mulo isto z tole rs ko v ljubljani :)

mene prepoznate po zaščitnem znaku

tebe prepoznamo po pedrskih ušesih :D

Objavljeno

a kdo ve kak more bit obrnena uno poloscica k js sm pozabu :blink:

Objavljeno

tale ta drugi bi biu kr zanimiv... ne sm razmišlu da bi tole mal spucov, ker se mi zdi da tko na štangasu ko počas gas obračaš, kot da bi ga mal dušil... tud ko je polno ogret... tak občutk mam da bo crknu na momente :)

mi2 s fantom sva ravno ta vikend imela probleme s 4-kolesnikom ravno zaradi filtra za bencin. namreč... ko sva se peljala v hrib pod malo nižjimi obrati je začel cukat in ugašvat. potem sva ga gledla gledla gledla...gledla... in nič ugotovila. na koncu je filter dol vzel in zvezal direkt in zdej dela tako kot mora.

nama ga je dušilo samo na nizkih obratih in to v hrib. po ravnini ali navzdol ni bilo problema.

problem je bil, ker je bil filter zabit. zato pazite, kakšnega kupite!

Objavljeno

pri kok km/h ma rs 125 blokado pa kje jo ma?

kok gre brez blkade?

Objavljeno

kok gre brez blkade?

To so najbol osnovne stvari, ki so napisane na vsaki drugi strani.Maximalna hitrost z blokado je ~140km/h,ima pa blokado pri 5000 - 6000rpm,kjer ga malo zamori.Odprta gre po justaboyevih podatkiv 170km/h+,seveda govorim za 2006+ letnik.Blokada je na CDI enoti,katalizator v resonančnem loncu in pa "podložka" na izpušnem.

Objavljeno

To so najbol osnovne stvari, ki so napisane na vsaki drugi strani.Maximalna hitrost z blokado je ~140km/h,ima pa blokado pri 5000 - 6000rpm,kjer ga malo zamori.Odprta gre po justaboyevih podatkiv 170km/h+,seveda govorim za 2006+ letnik.Blokada je na CDI enoti,katalizator v resonančnem loncu in pa "podložka" na izpušnem.

kje pa bi mi to loh odblokeral pa kolk košta

Objavljeno

kje pa bi mi to loh odblokeral pa kolk košta

al das odblokirat na uradnem servisu, najboljsa varianta pa je, da nekoga lepo prosis in ti odblokira za kak liter :P

Objavljeno

al das odblokirat na uradnem servisu, najboljsa varianta pa je, da nekoga lepo prosis in ti odblokira za kak liter :P

Seveda s tem zgubiš garancijo sam useglih bolš k da unim na servisu trikrat tolk plačaš.

Pa mene še neki zanima, me je spet neki strah da ne bo suprdupr Aprilia kej spregla: Ko dam gas, ni važn al čist mal al do konca, se zasliš u mašini neko drsanje(cssss, podobno kot pri nekaterih motorjih diski ko rineš motor). To drsanje je ful glasnejše u tisti prestavi k v njej največ časa vozm(npr. 3. prestava, pol pa k en cajt vozm u 4. mi pa četrta začne to delat pa 3. ne več). Pa zdi se mi da to začne delat po daljši vožnji. A je to normalno? Kaj bi to blo?

Objavljeno (popravljeno)

kok gre brez blkade?

jst ti to za male pare zrihtam če si kje bliz lj doma :P

Seveda s tem zgubiš garancijo sam useglih bolš k da unim na servisu trikrat tolk plačaš.

al pa če se kaj pokvar , daš tisto pizdarijo od blokade nazaj notr... pa neseš na servis, pa ti uni lohka pofafajo rit, ko jim ti rečeš da nisi dou blokad nikol ven, ker to ne bodo mogli pogruntat ;)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

jst ti to za male pare zrihtam če si kje bliz lj doma :P

al pa če se kaj pokvar , daš tisto pizdarijo od blokade nazaj notr... pa neseš na servis, pa ti uni lohka pofafajo rit, ko jim ti rečeš da nisi dou blokad nikol ven, ker to ne bodo mogli pogruntat ;)

Ja edino to, sam mal je problem za CDI pa cevko od airboxa zaflikat...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!