_LuX_ Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) Ma glupe so zdej črpalke ratale. Učasih si dubu kjer čš motul in tts, zdej majo pa samo neko domače petrolovo sranje. Še mal pa boš kupu mercator mešalno olje za 2T :headbang: A mislš da ga še ni? :lol1: To je pol isto kt je en pr ns za mlek reku, da z dna kotla podrzajo pa merkator nalepko gor dajo in pol je tolk cnej :lol1: Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil mad driver
GiGi_1985 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Vprašanje......desni smerokaz mi dela normalno, levi pa skoz sveti, nič ne utripa!? :? :lol1: Kje naj sploh začnem gledat? neki ssm že kable gledu pa mi zgleda vse OK ? LP
GiGi_1985 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 žarnca ti je šla Sem prvo pomislil na to, pa ni, ker obedve svetijo. :whistle:
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Sem prvo pomislil na to, pa ni, ker obedve svetijo. :whistle: mas ziher vse zmigavce prkloplene.....ker na rski zelo cudno delajo zmigavci ce niso vsi prklopleni
BaHa Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jest ti lahko now polinijev 160kit za okol 200€ zrihtam... mhm a res ?? ... to se pa zanimivo slisi .... kasn pa je ta kt in to mislim mal opisi in ce ga lahko takoj dobis ??? ....
GiGi_1985 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 mas ziher vse zmigavce prkloplene.....ker na rski zelo cudno delajo zmigavci ce niso vsi prklopleni Ja zihr so vsi priklopljeni, sj desni delajo čist normaln, levi pa obadva skoz svetita. A ma to kje kak rele ali kaj podobnega ?
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Ja zihr so vsi priklopljeni, sj desni delajo čist normaln, levi pa obadva skoz svetita. A ma to kje kak rele ali kaj podobnega ? pod zadnim zicem na levi strani(v smeri motorja) ma rele....
agodno Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) mhm a res ?? ... to se pa zanimivo slisi .... kasn pa je ta kt in to mislim mal opisi in ce ga lahko takoj dobis ??? .... kit je nov tko da se ga splača js bi ga vzel pa sm mu že skup sestavlen.....kit lah dobim takoj, cena se pa giblje okoli 200 eur + poštnina lp Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil agodno
JeRn3j Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Ja zihr so vsi priklopljeni, sj desni delajo čist normaln, levi pa obadva skoz svetita. A ma to kje kak rele ali kaj podobnega ? tm pod zicom maš CDI pa en kup kablov (tud tisti za žmiguce) jst sm meu tam notr probleme... mal tisto use preglej pa bi moglo delat
GiGi_1985 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Hvala obema za odgovor, bom pogledu ka se da nardit. LP
womlan Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ja pa tiste nalepke ko jih je on nardeo so bletočn take da jih e prekopiru al so ble podobne kok je pa prbližna cena za bat drgač so iste sam tistih prelivou nemore narest!!
GiGi_1985 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Pozdrav, zanima me sledeče : Koliko stane rele za smerokaze (žmiguvce) in igla za fergazer? To dvoje še morem zrihtat pol bo pa motorček k nov! :naughty: LP
Aless Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Pozdrav, zanima me sledeče : Koliko stane rele za smerokaze (žmiguvce) in igla za fergazer? To dvoje še morem zrihtat pol bo pa motorček k nov! :naughty: LP rele je okol 10€ v louisu....igla pa ne vem....
JeRn3j Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Pozdrav, zanima me sledeče : Koliko stane rele za smerokaze (žmiguvce) in igla za fergazer? To dvoje še morem zrihtat pol bo pa motorček k nov! :naughty: LP wtf zakaj rabš iglo za fergazer ... a s tastaro pojedu :whistle:
GiGi_1985 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 wtf zakaj rabš iglo za fergazer ... a s tastaro pojedu :whistle: jah lakota je huda reč, hehe :) Emmm, igla je slaba oz.pokvarjena, zato mi ne zapira dovolj dotoka goriva in posledično mi bencin spušča! :rolleyes: Tko da morem to zrihtat. LP
Fric Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) hehe 211kmh itak klik mogoče pa res???? Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil Fric
FlamE#7 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 pravljice... to gre enih 190 po stevcu ce nc ne menas zravn... drgac pa ej fantje moj projekt se zakljucuje... sam tok- nenastimana gre tok k od jerriya (ce ne hitrej :winkiss: ) sam se slabo vrti k ga mori ko svinja ko rab bencin... ah ta fergazer :whistle:
FlamE#7 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne sej gre bol ane jerry... sam cist mejckn.. mislm da mava pr 100kmh za 2-3 motorje razlike... ce zadanm tisti milimeter ko motor vlece... :unsure:
Fric Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 flame kaj si zdej ti menju že si dau corso gor?? in kolk ti kej leti???
Urban K. Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 jah lakota je huda reč, hehe :) Emmm, igla je slaba oz.pokvarjena, zato mi ne zapira dovolj dotoka goriva in posledično mi bencin spušča! :rolleyes: Tko da morem to zrihtat. LP Jst jo mam če rabš.
JeRn3j Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne sej gre bol ane jerry... sam cist mejckn.. mislm da mava pr 100kmh za 2-3 motorje razlike... ce zadanm tisti milimeter ko motor vlece... :unsure: kdaj gremo na pico raj povej :naughty: B)
FlamE#7 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 u soboto, legenda a je kul? dobim "placo" :whistle: :worship: :worship: :worship:
JeRn3j Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) u soboto, legenda a je kul? dobim "placo" :whistle: :worship: :worship: :worship: kr bomba mi reč B) gremo bl proti večeru da bom meu za večerjo eno pico B) Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil JeRn3j
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se