Dolenc™ Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Sej mal se je, ce racunas da pride reg. mal visje k lani pa letos ni nalepke, k je bla ene 2k ;)
JaRaNe Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 mislem tole kupt, kuko se vam zdi, je vredna svojega denarja http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=34790#
norc 16 Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 mislem tole kupt, kuko se vam zdi, je vredna svojega denarja http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=34790# ← tak ti bom reko treba videt pol pa govorit ziher bi se ti spusto na 300k samo pazi kolko kw ma , ker ce ma vec kot 11 pol si v dreki ,ker malo kera ima saj kaj se teh letnikov tice pod 1999 ker te majo ponavadi 18kw zaj ce si pa si sel nared homologacijo pa ma 11kw. vprasaj pa napisi
Dolenc™ Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Zdravo! Imam problem. Ko v prestavi pridem do obratov, v katerih začne vlečt, mi kar naenkrat nabije obrate do 14000rpm, kot da bi držal sklopko. Tako se moram voziti po polžje, da držim samo 1/5 plina, da ne začne nabijat obratov. Seveda sumim, da sklopka drsi. A se da to kako drugače poštimat ali treba kaj novega kupit?? Koliko pa stane in a se slučajno dobi kaj, ki ni original Aprilia? :) Hvala, LP ← Probej se mal s sklopko igrat. Tm pr ročici maš tak srebrn šravf pa ga zateguj, odteguj. Lahko da je pri tebi drugačne barve :)
JaRaNe Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 tak ti bom reko treba videt pol pa govorit ziher bi se ti spusto na 300k samo pazi kolko kw ma , ker ce ma vec kot 11 pol si v dreki ,ker malo kera ima saj kaj se teh letnikov tice pod 1999 ker te majo ponavadi 18kw zaj ce si pa si sel nared homologacijo pa ma 11kw. vprasaj pa napisi ← tipo je reku d jo je pred enmu mesecam registriru, za KW pa nism nč prašu
_miha_ Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 danes je foter peljal na reg. (ker še nimam izpita) pa pravi da je tak okoli 50k .. sam če zavaruješ voznika je treba doplačat baje 60k (zavarovalnica marbior) ..
JMatic Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 ja, to je AO+ to mam tut jest... draga stvar ampak se splaca ...
mi Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 ja jst sm dal tm okol 36k za registracijo brez a+!! kaj pa dobiš pod a+?
TiCkO Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 AO+ je zavarovanje tebe, pač se te vrže dobiš keš :) ampak s tem stane reg. okol 100k :D
TiCkO Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Povejte mi kolk ma premer original bat, se pravi prvi bat na aprilii RS 125, chesterfield replica. Mam namen menjat bat, pa me zanima kak premer itd. Pa kakšen bat se splača kupit, če je več vrst seveda? :?
RSmaniac Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Ene par strani nazaj je blo lihk napisan o batih prox al neki tazga drugač je pa najbolš če daš notr originalen aprilijin bat.
RSmaniac Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Aja vem da je blo o tem že velik govora sam a je kdo že dragu kdaj z kšnim mitotom pa kakšen je biu rezultat, k me res zanima k bomo zdj kmal naredl primerjavo mito,rs,nsr pa bomo posnel. Povejte kako ste kdaj dregal z rskami pa uspešnost?!
M|t3k Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Upam, da bosta oba talenta znala šaltat, še bol pa spelat. Posnamite, pa poročaj :D
Mte :) Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 :OK: :OK: :OK: se tud ksne stave sprejemajo? kasna je pa kvota med RS pa mito? al pa med mito pa NSR? :lol1:
JaRaNe Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 zanima me če lahko na aprilio RS 125 namontira nosilec za kovček, kje bi ga dobil, in koliko stane, doma imam GIVI 46l
Zok Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 Povejte mi kolk ma premer original bat, se pravi prvi bat na aprilii RS 125, chesterfield replica. Mam namen menjat bat, pa me zanima kak premer itd. Pa kakšen bat se splača kupit, če je več vrst seveda? :? ← kupi original, 53,98 ali 53,99 mm. ce je pa ze veckrat bil menjan, pa 54.00 mm. kovcka js neb devu gor. zgleda grdo, poslabsa vozne lastnosti, pa ce te vsuje te tak lepo za seboj potegne... ...je pa uporaben, to pa res. se pa da vse nardit.
RSmaniac Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 Nč ni kvot to bo tko primerjava. Pa usi znamo šaltat se pa že en cajt vozmo tko da. Sam itaq mam jst velko prednost z rsko zarad polini kita pa gianellija. A pol ni noben še nč tekmoval z nsr ali mito?
RSmaniac Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 Glede kovčka zadi pa nebi lihk reku da se da k aprilia ma zadi zlo čudn, ubistvu ni sploh narejen za to. Pa še grdo bi zgledal če že greš na morje al pa km dlje si kup uno torbo za na kestl.
JaRaNe Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 a bi še kdo kj vedu glede nosilca za kovček za RS-ko
RSmaniac Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Dokaz da je od rske števc natančn, use filmčke k sm jih gledu se jim števc pr 170 ustav.
RHonda Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Ja za drag race bi lahko bla neka pravila, če se dirka z 125, pol naj bi meli motorji največ 125 cc. Čeprav ne rečem... sam imam 60 kg in 35+ konjičev pa proti enmu z 90 kg in 40 konji...
_miha_ Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Mene zanima če ma keri od vas barvno osvetljeno tablico?Jaz sem najprej mal pogledal na netu pa se mi zdi da je nek Poljak dal sam verčko plavo not pa je baje bla plava tablica .. sem probo pa nix .. potem sem tuhtal, tuhtal in woala naenkrat opazim pred sabo plavo škatlico za CD prozorno .. pa grem po spajkalnik pa lepo venzažgem en komad .. lepo zbrusim itd itd z plavim alkoholim flomastrom še mal pobarvam plastiko pa žarnico .. pa po nekaj urah dela mam kar plavo tablico :OK: .. slike še pridejo .. lp
JMatic Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 ce se tablica boljse vidi je ze legalno :> ce se ne bi, bi bil problem heh
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se