Maci Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Evo mene iz turce krajse 5->brzina->11500@->150km/h šesta pa če bi bla al pa ne ni moči dost :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 aj to velik, al je mau.. za 22kw?:D
Climber116 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 kolk mas kao km na rski?....ker kroske ponavadi trokirajo pa nikamor ne grejo ko je bat hin :P 8000, pa glih 3dni jo mam..sam ne rečit da je bat hin :blink:
Climber116 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Sam v niskih obratih gre pa lepo, pa tu pa tam ga prime pa čiszt lepo gre. Je možno da rave kej jebe? Ker druga nisn šlatu...
norc 16 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 dizo spusti...ce bo bolse,...ce ne pa poglej kako dizo mas pa ce je vec ko 125 zamnjaj za manj....oz ce mas original auspuh zamenjaj bravo majster se vidi da ti jaz mofo šraufam. igla se ponavadi spusti ne diza. drugačepa gleh težko ti je to tak tu prek foruma rečt kaj je narobe treba zadevo v živo videt in sprobat. pa pol par stvari prestavit pa se vidi pol na konci učinek.
Aless Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 8000, pa glih 3dni jo mam..sam ne rečit da je bat hin :blink: ker letnik...za km dvomim da so realni....jaz mam 2006 letnik pa mam 7500 km....cist mozno da je bat bravo majster se vidi da ti jaz mofo šraufam. igla se ponavadi spusti ne diza. drugačepa gleh težko ti je to tak tu prek foruma rečt kaj je narobe treba zadevo v živo videt in sprobat. pa pol par stvari prestavit pa se vidi pol na konci učinek. zatipkal sem se ....ka si tak malenkostn :D
Climber116 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Letnik je 2004. Pa zadnje leto ni bil skoraj nič vožen... Jutri bom rave dol vzel, da vidim kaj bo...
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Fantje, a ma kdo kake dele? Kupil bi cel sprednji zavorni sistem (brembo, kajne?). Ima kdo?
Matex_46 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Fantje, a ma kdo kake dele? Kupil bi cel sprednji zavorni sistem (brembo, kajne?). Ima kdo? aprilia nima brembo
k0ci Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 aprilia ima AJP kolikor jaz vem, lahko ti pa dam cifro od enega ki prodaja dele od mitota, ta pa ima brembo :naughty:
NejcZ Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Če ima komplet, čeljust, pumpica, pa rezervoarček (vecke ne rabim, k bi itak dal pleteno k jo mam že zdej gor), pa da ni lih od mitota letnik 95.. :)
Climber116 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Jutri bom rave dol vzel, da vidim kaj bo... Evo pa sm zrihtu! Rave je bil kriv. Zdej sm pa s ploščico zapru, pa gre lepo, pa še vrti se zdej normaln.
norc 16 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Evo pa sm zrihtu! Rave je bil kriv. Zdej sm pa s ploščico zapru, pa gre lepo, pa še vrti se zdej normaln. preveri če je oljen aštimano na vče če ni bo slej ko prej ribnilo
Climber116 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Nisn tole najbol razumel..kaj nej preverim?
NejcZ Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Olje. Povečat moreš dotok olja..da ne zariba.
k0ci Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Če ima komplet, čeljust, pumpica, pa rezervoarček (vecke ne rabim, k bi itak dal pleteno k jo mam že zdej gor), pa da ni lih od mitota letnik 95.. :) čeljust sicer ne vem kaj boš nucal ker ima mito navadne bremze, ti na tomosu pa imaš radialne, je pa drgač od 97 letnika
R1FREAK Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Kaj staro ploščico si dal not, rave pa ven al kak?
womlan Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Evo pa sm zrihtu! Rave je bil kriv. Zdej sm pa s ploščico zapru, pa gre lepo, pa še vrti se zdej normaln. kwa si ti zdej z ravom naredil???dj mal opiš!!!
Fric Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 kwa si ti zdej z ravom naredil???dj mal opiš!!! rave fuknu vn uno luknjo pa zapru (ni dav blokade nazaj notri)
NejcZ Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 čeljust sicer ne vem kaj boš nucal ker ima mito navadne bremze, ti na tomosu pa imaš radialne, je pa drgač od 97 letnika Ja, pač bi naredil tak distančnik gor na te nosilce za radialno da bi pasalo gor. Ampak 10 let stare pa res nebi kupil.. tnx anyways.
Climber116 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Rave sm ven dal, pa zapru s ploščico tisto luknjo. Ka bi lahk blo pa narobe z rave ventilom? Semering je raztrgan noter..je to krivo? Pa kako more bit lopatica obrnjena?
Aless Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Rave sm ven dal, pa zapru s ploščico tisto luknjo. Ka bi lahk blo pa narobe z rave ventilom? Semering je raztrgan noter..je to krivo? Pa kako more bit lopatica obrnjena? lahko da ga sploh nisi mel prklopleniga....al nis imel vzadaj elektronike prikloplene al pa na desni strani od akumulatorja mozno da motorcek ni ibl prikloplen...in je pol rave deloval kot blokada
Climber116 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 bom pregledal če je vse vklopljeno, zdej me pa še zanima kako more tisti jeziček bit obrnjen, ki pride v "luknjo". Na eni strani je ravn, na drugi je pa rob pobran..kera pride na vrh?
Aless Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 bom pregledal če je vse vklopljeno, zdej me pa še zanima kako more tisti jeziček bit obrnjen, ki pride v "luknjo". Na eni strani je ravn, na drugi je pa rob pobran..kera pride na vrh? kolko se spomnim more ravna bit gor...
womlan Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) ej fantje a kdo kupi zadnjo gumo(150/70 17) za aprilio znamke continental road attack ?? za okoli 110 eur??? vozena je kasnih 15km!! Popravljeno September 1, 2007. Popravil womlan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se