Climber116 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Na gumi manjka še cca 2mm, se lepo vidi... Bom dau slike, s telefonom je ferend sliku..se lepo vidi kak gre po kolenu :winkiss: . Zdej enkrat bomo enga zram pelal, ko se ukvarja s fotografiranjem..upam da že ta vikend če bo lep vreme :evilgrin:
Matex_46 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Na gumi manjka še cca 2mm, se lepo vidi... Bom dau slike, s telefonom je ferend sliku..se lepo vidi kak gre po kolenu :winkiss: . Zdej enkrat bomo enga zram pelal, ko se ukvarja s fotografiranjem..upam da že ta vikend če bo lep vreme :evilgrin: Hard racing :grrr Problem je potem, ko te vaški racer čez ovnike na APN-u dol poč´ :grim .
tomazin Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Hard racing :grrr Problem je potem, ko te vaški racer čez ovnike na APN-u dol poč´ :grim . z APN ne, s tomosom sm pa :naughty:
Climber116 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 (popravljeno) no no :rolleyes: Prvič priznam da si se bolš pelu, pa un tud s husqvarno ko nima na supermotu niti mm več placa na gumah..pa ko mu včasih stopalko zagrabi tak ga nagne čez ovinek :worship: Sam odkar pa s ščitniki (drsniki) vozim..pa tud njega ni nikjer več :winkiss: Popravljeno September 21, 2007. Popravil MmAaTtIiCc
Aless Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 malo :topic: @Jernej....se ti ne zdi da malo pretiravas s ceno rske?....zanima me pac....glede na to da se za 1000€ vec dobi 4 leta novejso rsko.... :P... pa ne bit zdaj jezn
JeRn3j Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 malo :topic: @Jernej....se ti ne zdi da malo pretiravas s ceno rske?....zanima me pac....glede na to da se za 1000€ vec dobi 4 leta novejso rsko.... :P... pa ne bit zdaj jezn je malo navita se strinjam... sj jo za resnga kupca za 200€ spustim :whistle: kj dost več pa ne :whistle:
Urban K. Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Hard racing :grrr Problem je potem, ko te vaški racer čez ovnike na APN-u dol poč´ :grim . Greš jutr kej proti morju, pa še mal na Črni Kal? Če greš greva lahko skupi, pa se na Planini dobiva.
Fric Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Greš jutr kej proti morju, pa še mal na Črni Kal? Če greš greva lahko skupi, pa se na Planini dobiva. kermi a si za turco?
k0ci Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 pridte jutr na mobija, jst bom dol, vrjetn še zadnjič letos z motorjem
Aless Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 pridte jutr na mobija, jst bom dol, vrjetn še zadnjič letos z motorjem jaz bom tud doli,pa norc 16 pa se en sosolc....pridemo okol 12-12.30
RSka Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 norci :D no upam da boste v kšno grmovje zleteli in ne v drevje :D btw men je dns na 50ki zgleda da počla posoda za olje za mešanico!?!? :unsure: :unsure: pod sedežem, po blatniku zadi, po nihajki, povsod olje in mlaka na tleh! :trance_33_sleep: men gre to sranje počas že na k
Fric Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 pridte jutr na mobija, jst bom dol, vrjetn še zadnjič letos z motorjem u nedeljo mogoče pridem dol z ridaši (dex tanjuška condor..)
Gregc Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 malo :topic: @Jernej....se ti ne zdi da malo pretiravas s ceno rske?....zanima me pac....glede na to da se za 1000€ vec dobi 4 leta novejso rsko.... :P... pa ne bit zdaj jezn Saj ma kar prav. Kar naj navija ceno, saj jo pošteno plačal. Če pa komu kaj ne paše, pa naj gre novo kupit!!!
JeRn3j Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Saj ma kar prav. Kar naj navija ceno, saj jo pošteno plačal. Če pa komu kaj ne paše, pa naj gre novo kupit!!! world my man :worship: tud motor je vredn tega dnarja.... sam nažalost to drugi kupci ne vedo :closedeyes: še enkrat... cena JE navita... sm reku da jo spustim... za resne kupce... LP :winkiss:
Matex_46 Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Greš jutr kej proti morju, pa še mal na Črni Kal? Če greš greva lahko skupi, pa se na Planini dobiva. Jutri nimam tolko časa, sem pa zato v nedeljo frej. Dej me dodej na MSN, da ne bova v tej temi smetila. Drugač pa Jernejeva RS-ka je vredna tega denarja.
Schmid87 Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 pridte jutr na mobija, jst bom dol, vrjetn še zadnjič letos z motorjem žal pridemo nekateri v nedeljo :whistle:
k0ci Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 sem si premislil, tudi jaz pridem jutri....na pisto je namreč na vse ovinke nekdo zlil olje, tako da če bi kdo rad vozil speedway style :naughty:
norc 16 Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 sem si premislil, tudi jaz pridem jutri....na pisto je namreč na vse ovinke nekdo zlil olje, tako da če bi kdo rad vozil speedway style :naughty: dvomi mda bo že za ju3 proga perajt. samo en ovinek ni polit
Fric Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 pa spet nebo nč z mobijem (mogoče pa pridemo sam pogledat)
Aless Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 pa spet nebo nč z mobijem (mogoče pa pridemo sam pogledat) sej jutr bo cistilna akcija....pa ze dans so se pol vozli.... drugac pa bols da se ta debata preseli v 125ke javte se...
ZHAN46 Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 mene pa zanima kok vas je kai priš servis na 12000 km če ga je kdo opravljal kr ga mam jst zdai namen pa ne vem kok kai stane
Schmid87 Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 povejte kje lohk dobim na hitrco (beri: ta tedn) zajlo za števc :D ne da se mi z vombergrjam ukvarjat :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 povejte kje lohk dobim na hitrco (beri: ta tedn) zajlo za števc :D ne da se mi z vombergrjam ukvarjat :winkiss: jest ti lahko dam številko od tipa k je iz škofje loke, pa ma v Ljubljani trgovino k se z zajlami ukvarja, pa ti lahko to za mal dnarja nrdi...(men je naredu novo zajlo za sklopko za 15€) bi te kliknu na msnju pa mi ne dela :headbang:
Schmid87 Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 jest ti lahko dam številko od tipa k je iz škofje loke, pa ma v Ljubljani trgovino k se z zajlami ukvarja, pa ti lahko to za mal dnarja nrdi...(men je naredu novo zajlo za sklopko za 15€)bi te kliknu na msnju pa mi ne dela :headbang: eh sj bom kr tko od kšnga serviserja nabavu, d bo "oriđinali" :D hehe.. vomberger pa itak pou kurca ni vredn :winkiss: en vem da je že v tej temi napisou da jo je dobu še isti tedn :whistle: pa za zmerno ceno :) k zdj se pa že pumoje 2mesca furam brez števcov :D obrati ne delajo zarad akumulatorja, hitrost pa zarad zajle.. :D počas sm se naveličou tega :P
Aless Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 povejte kje lohk dobim na hitrco (beri: ta tedn) zajlo za števc :D ne da se mi z vombergrjam ukvarjat :winkiss: aprilia LJ ali MB
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se