_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 joj no...ne bit tak malenkostnti pa slovenscine ne :P slovenščina bo čez 50 let itak mrtev jezik, govori ga še samo kakšen milijon ljudi, angleščino pa pravzaprav pol sveta, tak da :D ...drugač pa tisto je bil tipkovniški škrat :D
norc 16 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 slovenščina bo čez 50 let itak mrtev jezik, govori ga še samo kakšen milijon ljudi, angleščino pa pravzaprav pol sveta, tak da :D ...drugač pa tisto je bil tipkovniški škrat :D kaj pa jaz bom zdaj če slovenščina izumira. neznam slovensko še manj pa angleško
RSka Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ja pa sej pr justaboyu je biu tut sam škrat :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 kaj pa jaz bom zdaj če slovenščina izumira. neznam slovensko še manj pa angleško nevem stari, samo metek še ti ostane...hehe hec .) ja pa sej pr justaboyu je biu tut sam škrat :whistle: ma ja valda, đasti je parkrat že pošteno kiksno v angleščini tu na forumu....mam jaz vse zabeleženo :D
Aless Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 nevem stari, samo metek še ti ostane...hehe hec .)ma ja valda, đasti je parkrat že pošteno kiksno v angleščini tu na forumu....mam jaz vse zabeleženo :D se zgodi :P.....tezko je pisat ko se zbudis al pa predn gres po zuru spat....tisto ka je pa med dnevom se pa ne steje...oz je tiskarski skrat :P :D
rogovila Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 sej sej to je hudo ja.a kle mate usi-no velik rs 125 aprilie.jest jo mam tut tko da men je res dober motor kva pa vi kej mislete o teh motorji? :rolleyes: lp
Aless Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 sej sej to je hudo ja.a kle mate usi-no velik rs 125 aprilie.jest jo mam tut tko da men je res dober motor kva pa vi kej mislete o teh motorji? :rolleyes: lp dobrodosel na forumu.... ker si glih vprasal glede motorja...ti jaz rajsi ne bom odgovoril svojega misljenja :P....ce zelis vedet zakaj,ti bojo drugi povedali :P :D
reesko Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 slovenščina bo čez 50 let itak mrtev jezik, govori ga še samo kakšen milijon ljudi, angleščino pa pravzaprav pol sveta, tak da :D ...drugač pa tisto je bil tipkovniški škrat :D s tem se pa ne strinjam. sej sej to je hudo ja.a kle mate usi-no velik rs 125 aprilie.jest jo mam tut tko da men je res dober motor kva pa vi kej mislete o teh motorji? :rolleyes: lp o teh motorjih si mislomo zelo veliko. dobrega in slabega. justaboy pac ni imel srece. in ce z temi motorji nimas srece, si v r*ti (da nebo se ban reeskota kocl :worship: legenda, ti bi mogu jet za sodnika u haagu bi pol vidu kok casa bi se dihu z tole pravicnostjo) FlamE#7
Aless Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 @Flame ka si pa delo da si dobo toplice v banovcih :D
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 :topic: ej flame, a ni 14dni že mem? :topic:
mitiž46 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 sej sej to je hudo ja.a kle mate usi-no velik rs 125 aprilie.jest jo mam tut tko da men je res dober motor kva pa vi kej mislete o teh motorji? :rolleyes: lp K boš motor pral mal poglej, če so še usi šraufi po luknah. Ker pri novi Aprilii jih je treba zategnit, drugače boš žmigouce zgubu, namesto gasa boš celo ročko z bremzo ured vrtel, pa ko ti bo nehalo temperaturo motorja kazat uprašej kaj je treba nardit... Toliko za začetek o RS125 :lol:
rogovila Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 ne ne sej jest mam 99 letnik pa je kr uredu ohranjena sam mau je po bokih(maskah) poprasakna tko de je kr uredu se :whistle: .pa prasov bi cekdo ve za koga de jih prodaja te stranske maske za rs-sko pa da je se kolikor tok solidna cena? lp
Maci Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) ne ne sej jest mam 99 letnik pa je kr uredu ohranjena sam mau je po bokih(maskah) poprasakna tko de je kr uredu se :whistle: .pa prasov bi cekdo ve za koga de jih prodaja te stranske maske za rs-sko pa da je se kolikor tok solidna cena? lp ma to sam pobrusi pa na nowo pofarbej pa bo ko novo :trance_33_sleep: Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil Maci
rogovila Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 ne ne sej jest mam sam popraskane mau nalepke tko da bi rabu sam nalepke :rolleyes:
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Dons sva se s Fingijam izživlala mal na moji RSki pa sva v airboxu zamašila tisto mejhno luknco (sekundarno vpihovanje zraka al kako se temu reče :) ) pa me zanima, če je tole normalna barva za svečko? :hmm:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Ma, mešanica je definitivno prerevna. Čudno se mi pa zdi, da je pol svečke čist bele, pol svečke pa nekak čudno črne... (pač tisti notranji del) Aja, še to, tisti k ste to, cevko iz auspuha v airbox zapiral, kero cev ste pa zamašil? Ne vem, a se splača kr direkt iz auspuha zamašit, pa tiste 2 cevke gumjaste + pumpco stran dt al kaj... midva sva kr to, iz airboxa zaprla, da ne more ulečt zraka...
JeRn3j Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 ni prerevna bo kr u redu :)... malenkost več bencina dejta oz. malenkost zaprita zrak... drgač pa bo :)
Stroj Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 ni prerevna bo kr u redu :)... malenkost več bencina dejta oz. malenkost zaprita zrak... drgač pa bo :) Dei dei kolesar :P :D
JeRn3j Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Dei dei kolesar :P :D dej ti companjeros lover :D ... kva smo ga mi učer zažural u baksusu :whistle:
Stroj Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 dej ti companjeros lover :D ... kva smo ga mi učer zažural u baksusu :whistle: Dej model mi smo šli še na meto pa u baylija :P Zdej se za nasledn tedn ve kaj pa kako......pa da nekdo ne zgubi vsega dnarja :whistle:
reesko Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 dej ti companjeros lover :D ... kva smo ga mi učer zažural u baksusu :whistle: pa enga blond smo mel s sabo k ni upu do bejbe :P hahaha :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 pa enga blond smo mel s sabo k ni upu do bejbe :P hahaha :evilgrin: sam un je pa moron.... pička mu ne da pa ne da :P un pa še zmer rine :)
reesko Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 sam un je pa moron.... pička mu ne da pa ne da :P un pa še zmer rine :) sej se bo umiriu ;) je jezn zdej :P
Roky Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Dons smo jo še naštelal ampak sm opazu en problem.V drugi al pa tretji prestavi mi v mal višjih obratih (okol 9000) kr ene trikrat cukne poj je pa dobr.K da bi npr. bencina zmankal sam potem gre normalno naprej...Ma še kdo tako težavo :hmm:
norc 16 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Dons smo jo še naštelal ampak sm opazu en problem.V drugi al pa tretji prestavi mi v mal višjih obratih (okol 9000) kr ene trikrat cukne poj je pa dobr.K da bi npr. bencina zmankal sam potem gre normalno naprej...Ma še kdo tako težavo :hmm: em glej po 2km ti svečka nikol nebo povedla če imaš narobe mešanso zraka in bencina. to se po kakih 200-500km pokaže. če ti malo cukne to pomeni spusti iglo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se