sonda Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 če se ne motm jo je mel zato je tud do teh ugotovitev prišel :lol1: mogoče je pa bil eden tistih, ki se je nastavil na nevzdrževano ko je kupoval al pa je pri olju šparal potem pa itak vsi vemo kaj sledi :whistle:
JeRn3j Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 mogoče je pa bil eden tistih, ki se je nastavil na nevzdrževano ko je kupoval al pa je pri olju šparal potem pa itak vsi vemo kaj sledi :whistle: moja je bla odlično kupljena, odlično vzdrževana, brez (skoraj) problemov itd. pa vseeno je bla jajc... gledam na splošno.. od praktičnosti, do nabAvo delov, pokvarljivosti, malenkosti, odnosov prodajalcev ! uglavnm sranje, kawasaki :worship:
Grilzz Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 če se ne motm jo je mel zato je tud do teh ugotovitev prišel :lol1: Aj, ne ne. :rolleyes: Jaz sem bil pametnejši, sem kupil hondo. :D Imel jo je pa kolega s katerim sva skoraj istočasno kupila motorje (nove). Jaz sem mojo po dveh sezonah prodal s 16k km, on njegovo s 6k km. :naughty: Je treba še kaj pojasnit?
_LuX_ Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Ko vi pogledate kolk je ola v mašin, k jest skoz tisto šipco nč ne vidm, vid se sam ko je olje novo.
sonda Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 pije ga itak ne tak da če vsako leto menjaš ga nemore zmankat :hmm: razn če ti teče kje vn :yea1:
macak333 Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Matr, moja se pa zadnje čase tok čudn obnaša... štandgas ni niti 1k rpm, pa včasih mi na semaforju ugasne. Če se ne motim je to lahka vzrok slabe kompresije, zdej kaj temu sledi pa raj ne premišljujem. Drgač mislte da mal zvišam štandgas, kr prej je čist noramln laufala....
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Matr, moja se pa zadnje čase tok čudn obnaša... štandgas ni niti 1k rpm, pa včasih mi na semaforju ugasne. Če se ne motim je to lahka vzrok slabe kompresije, zdej kaj temu sledi pa raj ne premišljujem. Drgač mislte da mal zvišam štandgas, kr prej je čist noramln laufala.... povečej štandgas, pa boš poj vidu če ti bo še kj ugašal. mislm da ti nebi smel :)
macak333 Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 povečej štandgas, pa boš poj vidu če ti bo še kj ugašal. mislm da ti nebi smel :) Ja sej sm mislu, sam me pa to ful skrbi da ji je padu štandgas.... mah sej bo :whistle:
FlamE#7 Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 tut men se je to zgodil nc skrbet ti sam povisi standgas. je zlo vroce pa to.. aja dons sm zapazu 10 cez 20 na roski (skor pr kriziscu z karlovsko) tastaro rs125 pa je zavijala proti dolenki. kdo od kle? lp
FlamE#7 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 ok boys jst sm se odlocu da bom uzeu bridgestonke bt090 pac nevem kaj vi pravte? pirelli (une the hude) u usakem primeru nebom vzel. za tak segment okol 200E za ube kere so najbolse? lp Boh
Climber116 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 js mam tud qualifer, pa držijo do roba, edino mal morš gledat da jih ne pregreješ, če se kej o dirkališču voziš :whistle:
alenn46 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 ja, jaz sem tut zdej kupu dunlop qualifer. sicer še je nisem dal gor, ampak predhodnica sportmax se drži zlo dobr-pohvalno. pa cena tut zmerna. jaz sem dal za njo 92e, kaj pravte na ceno?se da dobit še kje cenje? zdej pa še eno, pač zadnjič sem pisu, da sem kupu aprilio 07 letnik itd. in zdaj jo mam v mb. da mi jo odprejo, pa pod garancijo mi bodo menjal števc, ker nekje uhaja voda not. zaj pa me zanima, kak dolgo hodijo deli iz italije, ker jaz že čakam 14 dni :headbang: ???lp alen
Jerry_exc Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 uf 14 dni ni še nobena čakalna doba... dele se loh čaka zlo dovg alpa pridejo v parih dneh... je cist odvisn... ker gre vse skos 100 posrednikov in se loh zavleče sploh za dele k niso v spredu vsakdanje prodaje (recmo števc) :whistle:
k0ci Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 ok boys jst sm se odlocu da bom uzeu bridgestonke bt090 pac nevem kaj vi pravte?pirelli (une the hude) u usakem primeru nebom vzel. za tak segment okol 200E za ube kere so najbolse? lp Boh jst sm mel na mitotu pilot power, to je pa res limalo na cesto :worship: in ob hitri vožnji na robu so se kar konkretno svaljkale
macak333 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Dejte mi neki pomagat, kere barve trakec bi najbl pasal na fektni od moje rs-drgač je letnik 99-modro rdeče barve. Pa kje se jih da sploh dobit? Hvala :rolleyes:
Gizmo_ Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 zdej pa še eno, pač zadnjič sem pisu, da sem kupu aprilio 07 letnik itd. in zdaj jo mam v mb. da mi jo odprejo, pa pod garancijo mi bodo menjal števc, ker nekje uhaja voda not. zaj pa me zanima, kak dolgo hodijo deli iz italije, ker jaz že čakam 14 dni :headbang: ???lp alen Jst sm analogn obratomer čaku, lansko leto marca, mi je šou dubu sm ga pa oktobra :) garancija more bit pa opravljena v 45 dneh... tko da enjoi, razn če boš se s takim števcom vozu, pa čaki da ga dobijo, nato pa pelji zamenjat... aja, na avtocommercu so znani po tem, da rske kdaj zaribajo, po tem ko jo odprejo :) poznam primer,.. tko da poglej, če so ti mešanco pojačal :)
Gizmo_ Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Dejte mi neki pomagat, kere barve trakec bi najbl pasal na fektni od moje rs-drgač je letnik 99-modro rdeče barve. Pa kje se jih da sploh dobit?Hvala :rolleyes: TC motoshop - 15E, rgač pa če dobiš kkšn tanek izolir trak, bi znav še bolš držat :)
coldy Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 ja, jaz sem tut zdej kupu dunlop qualifer. sicer še je nisem dal gor, ampak predhodnica sportmax se drži zlo dobr-pohvalno. pa cena tut zmerna. jaz sem dal za njo 92e, kaj pravte na ceno?se da dobit še kje cenje? zdej pa še eno, pač zadnjič sem pisu, da sem kupu aprilio 07 letnik itd. in zdaj jo mam v mb. da mi jo odprejo, pa pod garancijo mi bodo menjal števc, ker nekje uhaja voda not. zaj pa me zanima, kak dolgo hodijo deli iz italije, ker jaz že čakam 14 dni :headbang: ???lp alen pri kermu mas servis ?? jst sm mel na mitotu pilot power, to je pa res limalo na cesto :worship: in ob hitri vožnji na robu so se kar konkretno svaljkale jaz mam tud pilotke na nrski pa limajo TC motoshop - 15E, rgač pa če dobiš kkšn tanek izolir trak, bi znav še bolš držat :) v tcju sem naročo žmigavce, po enem mescu ne duha ne sluha o njih :lol: :lol: :lol:
Schmid87 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 jst sm mel na mitotu pilot power, to je pa res limalo na cesto :worship: in ob hitri vožnji na robu so se kar konkretno svaljkale tudi jaz predlagam pilot power.
macak333 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) TC motoshop - 15E, rgač pa če dobiš kkšn tanek izolir trak, bi znav še bolš držat :) Hvala :D Kaj pa misliš katere barve, tko saj na oko je pa tak model KLIK Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil macak333
alenn46 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 pri kermu mas servis ?? pri aprilia maribor(boštja)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se