-baSe- Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) dejte mi prosm povedat ce se mi splaca kupt to rsko http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1915702# hvala vam Oziroma mi povejte kero bi vi kupili do 2000 eur nujno hvala Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil -baSe-
Stroj Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 dejte mi prosm povedat ce se mi splaca kupt to rsko http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1915702# hvala vamOziroma mi povejte kero bi vi kupili do 2000 eur nujno hvala Ja, splača se ti ga kupt.
FlamE#7 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 ej boys a to so te GUME!!! to bi se dal kupt ja... pa tele ane GUMA SPREDNJA!!! hvala
FlamE#7 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 aja pa ta tedn grem na valarcke. graph pride seveda... ... bom bridko razočaran :cry:
Jerry_exc Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 aja pa ta tedn grem na valarcke. graph pride seveda... ... bom bridko razočaran :cry: vprašanje če ne... ker zna dost manj pokazat kot misliš da je ;) sploh zato ker se na gumi mer :whistle:
k0ci Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 ej boys a to so te GUME!!! to bi se dal kupt ja... pa tele ane GUMA SPREDNJA!!! hvala točno tele ja, ti povem da ne boš razočaran
macak333 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Dans sm mislu naštelat štand gas ker mi motor dela na premalih obratih in je šraufek bil do konca zategnjen-wtf :headbang: . Zdej kaj bi lahka še bil razlog da dela na tok malih obratih? Drgač svečo sm menu pred kratkim tko da nevrjamem da je to problem. A je možn da je ferg uničen, ker ko sm šarauf odšaraufu se obrati niso lih spustili. Pmagite!!! :rolleyes:
_LuX_ Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 ja fergi ni uničen, verjetno je šrauf uničen al pa se je kje kaj zataknilo, odpri pa poglej
macak333 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Uff, dobr, niam kej. Upam da bo v soboto grdo vreme- :evilgrin: da bom lahka odšraufu. Hvala :P
-baSe- Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Mam eno uprašanje še. Ko peljete motor na tehnični in imate gor gianellia in je motor odblokiran. Ali kaj tezijo za teh 11kW kaj se da nardit kaj use pregledajo. :worship: :worship: :worship:
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Mam eno uprašanje še. Ko peljete motor na tehnični in imate gor gianellia in je motor odblokiran. Ali kaj tezijo za teh 11kW kaj se da nardit kaj use pregledajo. :worship: :worship: :worship: ne ;) itq ti sam bremze preveri pa pogleda če ti luči delajo... no pa ja cifro na šasiji preveri... tu pa tam kdo gnjavi če maš tablco preveč vkrivljeno gor... al pa če maš kake lepotne popravke...sam to mislim da skor nikjer nea, vsaj tu ne ko sm js hodo :)
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 dejte mi prosm povedat ce se mi splaca kupt to rsko http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1915702# hvala vamOziroma mi povejte kero bi vi kupili do 2000 eur nujno hvala kolk js vem je toto rsko mel edn iz foruma, sam nism 100%
kukec1 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) kdo trka, na na na, na na moja vrata? .. aja.. to bi mogo bit od baha motor ja... če se še ni 134× vmes prodal... Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil kukec1
-baSe- Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) Ni še prodan sam sm dons sou pa sporbu in bom najbrz tudi kupu tega http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2084367 se bom do vecera odlocu. Ne zanimal me je sam zato k je motor odprt pa ma sportn auspuh ce mas to ksne komplikacije na tehnicnem al pa s policijo ane. Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil -baSe-
mitiž46 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Dans sm mislu naštelat štand gas ker mi motor dela na premalih obratih in je šraufek bil do konca zategnjen-wtf :headbang: . Zdej kaj bi lahka še bil razlog da dela na tok malih obratih? Drgač svečo sm menu pred kratkim tko da nevrjamem da je to problem. A je možn da je ferg uničen, ker ko sm šarauf odšaraufu se obrati niso lih spustili. Pmagite!!! :rolleyes: Pri meni je bla zajla za gas zataknjena in je vse skup zalivalo, delovalo je pa kot da je prenizek štandgas. Če si štelal se ni pa nič poznalo...
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 BaHa ma tole. ja sj sm mislo na njega :) ampak ker nism vedo če že ni prodal rajš nism nič napisal :D
norc 16 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) Ni še prodan sam sm dons sou pa sporbu in bom najbrz tudi kupu tega http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2084367 se bom do vecera odlocu. Ne zanimal me je sam zato k je motor odprt pa ma sportn auspuh ce mas to ksne komplikacije na tehnicnem al pa s policijo ane. od te imam par slikic od prejšnega lastnika. v precej "lepšem " stanji ko so zdaj Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil norc 16
norc 16 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Dans sm mislu naštelat štand gas ker mi motor dela na premalih obratih in je šraufek bil do konca zategnjen-wtf :headbang: . Zdej kaj bi lahka še bil razlog da dela na tok malih obratih? Drgač svečo sm menu pred kratkim tko da nevrjamem da je to problem. A je možn da je ferg uničen, ker ko sm šarauf odšaraufu se obrati niso lih spustili. Pmagite!!! :rolleyes: odšraufaj ven šraufek za štangas na polovico. in zgoraj na fergiju kjer pride zajla noter je en taki šrauf z katerim lahko zajlo bolj nategneš oz. odtegneš in tam na stavi da bo zajla za malenksot bolj nategnjena(tak da bo motor lepo laufal). to je ena možnost druga pa iglo dvigni za eno zarezo
macak333 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Hvala za odgovore, sam ko sm gledu sm vidu un batek ka je da ima tm kjer pride šrauf tak utor...zgleda da ga je tok zabijal al pa to tko mora biti. Aja pa ker je to šaraufe za štelati zajlo? evo slike če vam kej pomaga. KLIK Drgač zajla ni zataknjena ker je batek čist pr dnu.
JeRn3j Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Ni še prodan sam sm dons sou pa sporbu in bom najbrz tudi kupu tega http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2084367 se bom do vecera odlocu. Ne zanimal me je sam zato k je motor odprt pa ma sportn auspuh ce mas to ksne komplikacije na tehnicnem al pa s policijo ane. komplikacij ni če ti po pravic povem, če bi jst še enkrat kupoval bi kupu odprto, ker je pol preveč dnara pa živcov vseodpret.... zaprta je pa hitr premal pa še rumena je grda :SS bolšod bahčija res :)
JeRn3j Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) Hvala za odgovore, sam ko sm gledu sm vidu un batek ka je da ima tm kjer pride šrauf tak utor...zgleda da ga je tok zabijal al pa to tko mora biti.Aja pa ker je to šaraufe za štelati zajlo? evo slike če vam kej pomaga. KLIK Drgač zajla ni zataknjena ker je batek čist pr dnu. če ne boš uspel porihtat pošlji PM al pa dodaj na msn...pa se zmenmo pa uletim enkrat okol k si glih iz lj pa bova zrihtala :) Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil JeRn3j
bugimen Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 od te imam par slikic od prejšnega lastnika. v precej "lepšem " stanji ko so zdaj to pa ni od tega motorja k je cist drugac popraskan pa polomlen.....
macak333 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 če ne boš uspel porihtat pošlji PM al pa dodaj na msn...pa se zmenmo pa uletim enkrat okol k si glih iz lj pa bova zrihtala :) Ej ful si faca res, če mi res nau ratal bi pa blo fajn da uletiš. :worship: 3 Hvala :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se