-baSe- Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 S to rumeno sm se pelu en krog gre zlo lepo una od baha mi je pa mau sumliva ker ma 2100 ugledov na avto net pa je kr se nuben ni kupu tko da nevem kero bi uzeu. Rumena je mau novejsa ma se dobre gume, je pa tm tm mau popraskana drgac zlo ql edin pouza,dihtunge za zadno bremzo pa obratomer je treba popraut.
_Fingi_ Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 ...Hvala :) Ni panike, če te kej zanima pa upraš... če hočeš lahko tud PM
womlan Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 S to rumeno sm se pelu en krog gre zlo lepo una od baha mi je pa mau sumliva ker ma 2100 ugledov na avto net pa je kr se nuben ni kupu tko da nevem kero bi uzeu. Rumena je mau novejsa ma se dobre gume, je pa tm tm mau popraskana drgac zlo ql edin pouza,dihtunge za zadno bremzo pa obratomer je treba popraut. dihtnge za zadnjo bremzo niso kj preveč pocen... jest sm pri 50ki rajš zamenjou celo čejlust ker bi me dihtunge predrage pršle ... lp
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 dihtnge za zadnjo bremzo niso kj preveč pocen... jest sm pri 50ki rajš zamenjou celo čejlust ker bi me dihtunge predrage pršle ... lp Ne ne dihtunge pr celjusti tm k ti prtisns na bremzo mankajo dihtunge da potisnejo olje gor. Pa se neki k se je motor premiku ugasnn[iz garaze pa to] je skos neki delal tk tk tk tk tk a je to normaln?
AJ Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 S to rumeno sm se pelu en krog gre zlo lepo una od baha mi je pa mau sumliva ker ma 2100 ugledov na avto net pa je kr se nuben ni kupu tko da nevem kero bi uzeu. Rumena je mau novejsa ma se dobre gume, je pa tm tm mau popraskana drgac zlo ql edin pouza,dihtunge za zadno bremzo pa obratomer je treba popraut. Plastike so že ble štrihane na tem motorju, če ga boš že vzel bar ceno zbij zaradi tega... ;)
FlamE#7 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Ne ne dihtunge pr celjusti tm k ti prtisns na bremzo mankajo dihtunge da potisnejo olje gor. Pa se neki k se je motor premiku ugasnn[iz garaze pa to] je skos neki delal tk tk tk tk tk a je to normaln? cist normalno men tut to dela
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 (popravljeno) Plastike so že ble štrihane na tem motorju, če ga boš že vzel bar ceno zbij zaradi tega... ;) Sej je use povedu kaj je blo pa kaj sej to me ne moti ker mi je itq prehodni motor in bi tudi jaz kdaj padel ko bi sel"do konca" bol me je zanimal ce kej veste kok stane popravil pouz+dihtunge+obratomer pa tist tk tk tk. Pa kako je s tehnicnim Popravljeno Junij 8, 2008. Popravil -baSe-
bugimen Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 polž=okol 50€ dihtunge=okol 15€ obratomer pa das komu zrihtat(stromarju)ce se da tist k se pa slis je pa po mojem mnenju ketna LP
norc 16 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 polž=okol 50€dihtunge=okol 15€ obratomer pa das komu zrihtat(stromarju)ce se da tist k se pa slis je pa po mojem mnenju ketna LP pa ni to tvoja rska
_LuX_ Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Sej je use povedu kaj je blo pa kaj sej to me ne moti ker mi je itq prehodni motor in bi tudi jaz kdaj padel ko bi sel"do konca" bol me je zanimal ce kej veste kok stane popravil pouz+dihtunge+obratomer pa tist tk tk tk. Pa kako je s tehnicnim dihtunge so okol 30€, če to mislš za bremz pumpo obratomer pride okol 250€
JeRn3j Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Ne ne dihtunge pr celjusti tm k ti prtisns na bremzo mankajo dihtunge da potisnejo olje gor. Pa se neki k se je motor premiku ugasnn[iz garaze pa to] je skos neki delal tk tk tk tk tk a je to normaln? ketna ni naštelana... pomojem
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 dihtunge so okol 30€, če to mislš za bremz pumpoobratomer pride okol 250€ Kaj obratomer 250 eur???? dobr ju3 bom sou u autocommerce use uprasat kok kej pride da nou blema. Mislm da obratomer loh stromar zrihta.
norc 16 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Kaj obratomer 250 eur???? dobr ju3 bom sou u autocommerce use uprasat kok kej pride da nou blema. Mislm da obratomer loh stromar zrihta. obratomerji zezajo radi na rskah. drugače pa se da zadi nekaj rihtat z zategovanjem dveh šraufekov(če skače kazalec gor in dol). drugače se pa splača prek ebaya kupit rabljene.
Čamac Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 (popravljeno) cist normalno men tut to dela kako glasno pa? ketna ni naštelana... pomojem kakšna je to "naštelana" ketna? Zategnjena misliš? Popravljeno Junij 8, 2008. Popravil Čamac
Schmid87 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 obratomerji zezajo radi na rskah. recimo meni.. in to zelo :D
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Ne tist je zgledu kt malo pocena plastika v obratomeru pa se je kazalec malo premikal sem ter tja ni pa kazal konkretnih obratov. Glede glasnosti pa tako kot ce ti delas na normalni jakosti tk tk tk tko prblizn. Zdej res nebi vedu kok je ta obratomer al je treba ceuga kupt al lah popravs.
Schmid87 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Ne tist je zgledu kt malo pocena plastika v obratomeru pa se je kazalec malo premikal sem ter tja ni pa kazal konkretnih obratov. Glede glasnosti pa tako kot ce ti delas na normalni jakosti tk tk tk tko prblizn. Zdej res nebi vedu kok je ta obratomer al je treba ceuga kupt al lah popravs. ? :D
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 ? :D Ja k izgovarjas tk tk tk tk tk tk tk tko normalno tko prblizn se je slisal
bugimen Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 pa ni to tvoja rska od frenda pa prodaja se zdj
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 od frenda pa prodaja se zdj Kej ves kako je kej pelu kr jo mislm kupt skor 80 posto
norc 16 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 (popravljeno) Ja k izgovarjas tk tk tk tk tk tk tk tko normalno tko prblizn se je slisal pa neposlušaj ga nisi opazil da se ti norca dela kak razlagaš. mislim da je to zaradi gianelija tisti je tudi znal takšen zvok naredit. je pa lahko kaj čist drugega. vleži se pod motor in če prihaja to iz krivine ki je oid motorjem potem je od gianelija Popravljeno Junij 8, 2008. Popravil norc 16
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 pa neposlušaj ga nisi opazil da se ti norca dela kak razlagaš. mislim da je to zaradi gianelija tisti je tudi znal takšen zvok naredit. je pa lahko kaj čist drugega. vleži se pod motor in če prihaja to iz krivine ki je oid motorjem potem je od gianelija Dobro saj jo bom najbrz uzeu itq bo sla na servis da mi tist poslihtajo ane. Sam me pa res zanima kok pride obratomer oziroma popravilo.
bugimen Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Kej ves kako je kej pelu kr jo mislm kupt skor 80 posto mau prevec je merku motor za moje pojme predn se je su pelat je segreu do 60C predn je sploh kj gasa dau,pa tud k smo sli enkrat na per je tud najprej zagreu pol pa sele pelat se,drgac pa niti ni tok tiscu pa polagu,pa mat pa fotr mu najedata da more prodat zato tud prodaja.....
-baSe- Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 mau prevec je merku motor za moje pojme predn se je su pelat je segreu do 60C predn je sploh kj gasa dau,pa tud k smo sli enkrat na per je tud najprej zagreu pol pa sele pelat se,drgac pa niti ni tok tiscu pa polagu,pa mat pa fotr mu najedata da more prodat zato tud prodaja..... Ja sej je use povedu sej ga bom uzeu pomojm. K mi je dou za en krog ga je naprej przgou pa pocaku da je prsu na 60 tko da vem ja. Edin pac to kok stroskov je s obratomerom ker pouz pa tiste dihtunge vem da niso velik :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 pa neposlušaj ga nisi opazil da se ti norca dela kak razlagaš. ne delam se norca.. sam tist mi res ni blo jasn. pa smajlija sm dou zato zravn ker mi je blo smešn.. nism pa razumu tega tk tk tk...in še vedno ne, pa pumoje da tud nam.. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se