Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
od frenda pa prodaja se zdj

pa daj jebote. na slo-skuter imaš enaki nick. potem na motosveti si odprlt temo da kupiš števec kjer si zapisal svojo telefonsko, ki je ista kot na oglasu. pa glede prevoženih daj te ki so na števcu krat 2

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno
pa daj jebote. na slo-skuter imaš enaki nick. potem na motosveti si odprlt temo da kupiš števec kjer si zapisal svojo telefonsko, ki je ista kot na oglasu. pa glede prevoženih daj te ki so na števcu krat 2

to mi je reku primoz k je hotu to zrihtat zase pa da nej mu zrihtam ce lahk kj od tega pa da dam oglas gor pa sm dau pol na slo-skuter.net,pa na bolho....in za oglas isto k mi je reku da more prodat pa da naj dam ksn oglas na net tak da wtf,......

Objavljeno
to mi je reku primoz k je hotu to zrihtat zase pa da nej mu zrihtam ce lahk kj od tega pa da dam oglas gor pa sm dau pol na slo-skuter.net,pa na bolho....in za oglas isto k mi je reku da more prodat pa da naj dam ksn oglas na net tak da wtf,......

gledko te je dubu ane..

drgac pa dela mi tktktk iz ketne vn..

itak dam zdj DID power gor k tale je ze dokonca nasponana pa visi stran k ščegi od kurbe :P

Objavljeno (popravljeno)
pa neposlušaj ga nisi opazil da se ti norca dela kak razlagaš.

mislim da je to zaradi gianelija tisti je tudi znal takšen zvok naredit. je pa lahko kaj čist drugega. vleži se pod motor in če prihaja to iz krivine ki je oid motorjem potem je od gianelija

ne delam se norca.. sam tist mi res ni blo jasn. pa smajlija sm dou zato zravn ker mi je blo smešn.. nism pa razumu tega tk tk tk...in še vedno ne, pa pumoje da tud nam.. :)

gledko te je dubu ane..

drgac pa dela mi tktktk iz ketne vn..

itak dam zdj DID power gor k tale je ze dokonca nasponana pa visi stran k ščegi od kurbe :P

@ norc napisu je da dela tk tk tk ko se motor premika iz garaže (ugasnn). Sej veš ko je v leru je ketna manj našponana, in ker ni dovolj nategnena se tisti členi po plehi drgnejo... če bi teku zravn bi biu ta tk tk tk velik hitrejši... pač ko pade iz enga člena na drugega se zopet tk nardi :D To je sigurn to to ker sm jst skos to ketno drku pa šponu ker ni blo €€€ za novo :D pa je isto delal :)

@ base... tle maš že kar nekkaj stroškov... obratomer, dihtunge, ketna (prej al slej) tko da računi vsaj še 250€ + če ne še več... jst bi malo premislu predn bi to kupu :) aja pa tisto k si pisu da je motor ogrevu pa je reku da se ne furat pred 60 :D dobr če tmu vrjamš da ga je skos ogrevu pa kul :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
kakšna je to "naštelana" ketna? Zategnjena misliš?

ti ne vem al si retardiran al ne (nejko/čamac kdorkoliže), se sploh ne ukvarjam več z vami ker itak samo provocirate...

Objavljeno
@ base... tle maš že kar nekkaj stroškov... obratomer, dihtunge, ketna (prej al slej) tko da računi vsaj še 250€ + če ne še več... jst bi malo premislu predn bi to kupu :) aja pa tisto k si pisu da je motor ogrevu pa je reku da se ne furat pred 60 :D dobr če tmu vrjamš da ga je skos ogrevu pa kul :D

Ja za tist je stroska okol 100 eur sam me zanima res kok pride popravilo oziroma nou obratomer ker 200 eur za obratomer je velik. Ker ce se da popraut je ql sam novga res nebi kupoval. :unsure:

Objavljeno
Ja za tist je stroska okol 100 eur sam me zanima res kok pride popravilo oziroma nou obratomer ker 200 eur za obratomer je velik. Ker ce se da popraut je ql sam novga res nebi kupoval. :unsure:

ne vem kdo ti bo to popravlu

na kakih avtocomercih ne verjamm... bodo rekl da je treba novga ker se njim neda jebat s tem

Objavljeno

Sej nevem kaj je narobe tko mau se maje pa neka lucka utripa pa tko kt mau pocn zgleda zdej res nevem kdo bi to zrihtu pomojm ksni stromarji ne k novga nebi kupvov.

Objavljeno
Sej nevem kaj je narobe tko mau se maje pa neka lucka utripa pa tko kt mau pocn zgleda zdej res nevem kdo bi to zrihtu pomojm ksni stromarji ne k novga nebi kupvov.

heh ja

ni to nobene elektronke notr če jst prov vem. Je samo polž kot so ti rekl in ne vem čist točn kako deluje ker nism nikol mel probleme s tem samo na električarje pa pozabi :D (to ti lahk 100% potrdim) tista lučka k utripa pa utripa ker je olja nekje na meji med srednje/malo ... pač kje je olje pa kje je senzor :D

jst bi rajši od bahata uzeu unga ker ma tud điannelli krivino pa komplet novo mašino... gume menjaš pa to to... no ja nevem nared kakor hočš :D

Objavljeno
heh ja

ni to nobene elektronke notr če jst prov vem. Je samo polž kot so ti rekl in ne vem čist točn kako deluje ker nism nikol mel probleme s tem samo na električarje pa pozabi :D (to ti lahk 100% potrdim) tista lučka k utripa pa utripa ker je olja nekje na meji med srednje/malo ... pač kje je olje pa kje je senzor :D

jst bi rajši od bahata uzeu unga ker ma tud điannelli krivino pa komplet novo mašino... gume menjaš pa to to... no ja nevem nared kakor hočš :D

ja raj se upras kaj je delu z motorjem k je cist ceu prestrihan,pa da ma pr 13k km novo masino.....

Objavljeno

evo...če pa meni zdaj zariba mašina pol pa kr kurc

V tanku za olje mam TTS v kesl za benz pa še tankam na 10l, 1dl Motula 800 (ko so mi napačnega poslali pa ga bom kr porabo zj tk zravn) .)

Objavljeno (popravljeno)
ja raj se upras kaj je delu z motorjem k je cist ceu prestrihan,pa da ma pr 13k km novo masino.....

ti pametni ne govor neki kar ne veš

on je že kar konkretno cajta nazaj pogrnu pa plastike podrsu pa jih je cele kitu/barvu.

To je blo takrat ko sm jst komi rsko dobu torej recimo ene 2,5 leta nazaj, ker še na grčarjev (ex. motosvetovc) piknik ni pršu z motojem ker ni meu nalepk pa ga je blo sram... uglavnmmotor je ceu preštrihu spedenu, pol je pa revež odletu na ridah pa še jst sm ga posnel tkrat, je biu posnetk tukej objavln ampak ne vem kje je zdej... uglavnmspet nič razn prask... zarad tega ker je odletu (zadno gumo mu je spustl, in se ni nikamor zadel le pol metra po asfaltu se je zafuru, je zgeda nekak ole vn steku in se je furu domov mu je pr postojni rska zagrabla (zaribala na ornk baje). Ker je odribanje drago, je model našu za manj denarja kolkor pride bat pa cilinder komplet mašino jo kupu in zadevo porihtu... tako da ja plastike so cele prebarvane, ker je cele na novo porihtu ane... najbrž nebo samo en flek umes pobarvu da bodo vse lisaste?!

majo pa zdej na desnemboku malenkostno prasko, pa zadi na rit je par prask... vsaj tako je bilo takrat

tko da drugič rajš prašej kajje blo predn spet ene take inteligentne ven mečeš...

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Edin nevem kko to da ga se ni prodou k ma ze 2000 ogledov na avto netu pa ga se nuben ni kupu :rolleyes:

Objavljeno
Edin nevem kko to da ga se ni prodou k ma ze 2000 ogledov na avto netu pa ga se nuben ni kupu :rolleyes:

sami podobno misleči posebneži to gledajo...

Objavljeno

Sory ga bom itq najbrz sou pogledat u vipavo. Drgac pa ju3 ko grem po kombinezon bom uprašal kolko pride polz+dihtunge+obratomer na aprili ce pride ceneje okoli 200 eur se mi splaca ker morm pri bahovem kupiti nove gume tako da sem na istem.

Objavljeno
Sory ga bom itq najbrz sou pogledat u vipavo. Drgac pa ju3 ko grem po kombinezon bom uprašal kolko pride polz+dihtunge+obratomer na aprili ce pride ceneje okoli 200 eur se mi splaca ker morm pri bahovem kupiti nove gume tako da sem na istem.

Ko je men obratomer šou se je govoril v približno 60k sit:) --> 240E tko, da ...

(nevem točno, kolk, ker men je use pod garancijo šlo)

....neboš cenej pršou, glede gum je pa tko, da se ti itq splača povsod nove kupt, k neveš kaj dobiš....

Objavljeno

Dejte povedat do koliko ga prbližn segrejete predn začnete motor mal stiskat? Pa na kolk obratov furate ko je še mrzu. Jst običajno počakam da se na 50 stopinj da se segreje in pol med vožnjo ko se še segreje začnem mal stiskat

Objavljeno
ti ne vem al si retardiran al ne (nejko/čamac kdorkoliže), se sploh ne ukvarjam več z vami ker itak samo provocirate...

resno te vprašam pa povej če si mislil našpanano ketno, ker naštelana ketna je zelo težko, naštelana pomeni nastavljena kolikor jaz vem...

pa preveč žalitev ti uporabljaš v odgovorih mojim postom :) To se naj kr lepo neha :winkiss:

Objavljeno

A se da kej popraut obratomer al ne al je nujno treba novga. Je prodajalc reku da bo unga k ga je meu prej prasu kaj je delu da je crknu pa bom pol mau vec vedu :naughty:

Objavljeno
Dejte povedat do koliko ga prbližn segrejete predn začnete motor mal stiskat? Pa na kolk obratov furate ko je še mrzu. Jst običajno počakam da se na 50 stopinj da se segreje in pol med vožnjo ko se še segreje začnem mal stiskat

ja a maš nov motor a ne

drgač pa je najbolj da ga ogreješ na delovno temperaturo to je okol 60-70 stopinj celzija

pol pa če maš novga ga je najbolj mal uvajat rečmo do 6k obratov drgač pa okol 8k obratov tolk da se mal bolj ogreje pol pa normalno voziš

kr sem povedal je seveda dobro da naredš saj tako pršparaš motor največ pa ga uničeš če ga imaš u garaž in mrzlega vn zapeleš (seveda če imaš podkleten garažo) saj tako mi je rekel en prijatelj (ki servisira predvsem 2t motorje za tekmovanje) če ga porineš vn mu prišparaš baje okol 1k kilometrov v motorjevi življenski dobi

Objavljeno

A lahko tole šeenkrat razložiš, k ga vn prpeleš pa da 1k km prhranš? Nism čist razumel se mi zdi :whistle:

Objavljeno

mislim da gre tu nekaj okoli vlage v zraku

Objavljeno (popravljeno)
A lahko tole šeenkrat razložiš, k ga vn prpeleš pa da 1k km prhranš? Nism čist razumel se mi zdi :whistle:

vrjetno je mislo, če maš podkleteno garažo v kateri je tudi poletni 10 stopinj in ko ga ven postaviš da se bi šel kr furat brez da ga ogreješ :hmm:

mmmmmmmm...no nevem .) dvoumno je napisano

Popravljeno . Popravil sonda
Objavljeno

hm... jest sm svojo aprilio zmerj tišou nad 70 stopinj...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!