Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
hm... jest sm svojo aprilio zmerj tišou nad 70 stopinj...

men se sploh nkol ni tok segrela pumoje.. :)

Objavljeno (popravljeno)
Dejte povedat do koliko ga prbližn segrejete predn začnete motor mal stiskat? Pa na kolk obratov furate ko je še mrzu. Jst običajno počakam da se na 50 stopinj da se segreje in pol med vožnjo ko se še segreje začnem mal stiskat

jst ga segrejem na tri črtice k ga ožemam. k pa še ni nobene črtice se pa furam do 4k ker se mi pač neda čakat pr meru ker se mi ponavad do koca vasi že ogreje po vaše na okol 30-40 stopinj...

vrjetno je mislo, če maš podkleteno garažo v kateri je tudi poletni 10 stopinj in ko ga ven postaviš da se bi šel kr furat brez da ga ogreješ :hmm:

mmmmmmmm...no nevem .) dvoumno je napisano

pomoje da je mislu da maš garažo pod nivojem ceste pa da ga rineš gor namesto da ga mrzuga teraš :D

fantje. neki morm povedat čez tole prilio. MATER MA DOLGI HOD MENJALNIKA!!! tm pri jebenih top speedih šaltam v šesto pa je še pof********* ler umes mater me živčnga nrdi plus tega da se že tm iz tretje dol v drugo kr neki ropota notr. tok hud ler je in pol morm na trdo (na btk) dol prbit da sploh gre u drugo. Uglavnm k najbl skurbana trojka na končni v rudniku. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno

ja mrzuga motorja ne smeš iz podkletene garaže mrzua vn zapelat bolj da ga porineš ker drgač gre hitr sklopka oz. motor tako mi je rekel. razumete?

ker ga spraviš v prevelke obrate in to ni dobro za mrzel motor.

Objavljeno
pomoje da je mislu da maš garažo pod nivojem ceste pa da ga rineš gor namesto da ga mrzuga teraš :D

fantje. neki morm povedat čez tole prilio. MATER MA DOLGI HOD MENJALNIKA!!! tm pri jebenih top speedih šaltam v šesto pa je še pof********* ler umes mater me živčnga nrdi plus tega da se že tm iz tretje dol v drugo kr neki ropota notr. tok hud ler je in pol morm na trdo (na btk) dol prbit da sploh gre u drugo. Uglavnm k najbl skurbana trojka na končni v rudniku. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jebiga flemči to je čist naravno

ko prešaltaš na japonca vidš kaj je kvaliteta... aprilia vs. kawasaki

ko alfa in omega :worship:

Objavljeno

alo, pizda so me razkuril na aprilji v mariboru. 16 dni že čakam na nov števc, pa še ga vedno ni :headbang: dobim ga sicer pod grancijo, ampak italija pa tut ni tko daleč, da števec v max. enem tednu nebi mogu priti do nas! :headbang: kakšne mate vi iskušnje?še bom dolgo čakaal? :(

problem je v tem, da sem brez motorja, ker še mi bodo ga odlokiral, in so rekli da ko bo števec pršo, pol bodo vse skup nardl :cry: !lp alen

Objavljeno

jst sm za krivino čakal...

čak kolko že ja slabe pol leta :)

Objavljeno
ja a maš nov motor a ne

drgač pa je najbolj da ga ogreješ na delovno temperaturo to je okol 60-70 stopinj celzija

pol pa če maš novga ga je najbolj mal uvajat rečmo do 6k obratov drgač pa okol 8k obratov tolk da se mal bolj ogreje pol pa normalno voziš

kr sem povedal je seveda dobro da naredš saj tako pršparaš motor največ pa ga uničeš če ga imaš u garaž in mrzlega vn zapeleš (seveda če imaš podkleten garažo) saj tako mi je rekel en prijatelj (ki servisira predvsem 2t motorje za tekmovanje) če ga porineš vn mu prišparaš baje okol 1k kilometrov v motorjevi življenski dobi

Ne, motor ni nov, drgač pa ko doseže nekje nad 60 stopinj ga začnem mal pritiskat. Drgač pa ko ga furam in ni še segret rečmo nekje 50 stopinj ga do 6k rpm max.

Objavljeno (popravljeno)
alo, pizda so me razkuril na aprilji v mariboru. 16 dni že čakam na nov števc, pa še ga vedno ni :headbang: dobim ga sicer pod grancijo, ampak italija pa tut ni tko daleč, da števec v max. enem tednu nebi mogu priti do nas! :headbang: kakšne mate vi iskušnje?še bom dolgo čakaal? :(

problem je v tem, da sem brez motorja, ker še mi bodo ga odlokiral, in so rekli da ko bo števec pršo, pol bodo vse skup nardl :cry: !lp alen

v začetku avgusta crknilo nekaj na kuplungi konec septembra dobil nazaj motor(delo pod garancijo)

drugače pa nasploh v slo niso nekaj hitri.recimo za suzukija so mi rekli 3-4 tedne da dobim določene dele. V austriji naročil ob 3 popoldan. drugi dan ob 9 so me klicali da je prispelo. temu se reče brzina

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

Flame, probaj šaltat iz 5. v 6. brez kuplunge pa čim bolj hitro, samo malo gas spusti in rukni. Pri meni je bil ta problem pri 50-ki, ko sem se matral da sem ga dal v 6. Sem mogu prou na silo rinit stopalko gor in sem prou čutu gdaj je z lera skoču u 6. Pol sem pa brez kuplunge samo malo piknu gor pa je takoj preskočilo. Aprilia pač...

Objavljeno
jst ga segrejem na tri črtice k ga ožemam. k pa še ni nobene črtice se pa furam do 4k ker se mi pač neda čakat pr meru ker se mi ponavad do koca vasi že ogreje po vaše na okol 30-40 stopinj...

za par mm spremeni naklon menjalne ročice in nebi smelo biti več teh tako motečih problemov

Objavljeno
za par mm spremeni naklon menjalne ročice in nebi smelo biti več teh tako motečih problemov

tud to je res ja :)

ena izmed rešitev :)

Objavljeno

dons biu u aprili in sm dubu izracun da bi meu dodatnega stroska s to aprilio za okol 400 eur tko da najbrz od baha uzeu pomojm bom sou pogledat:D Drago je to drago. Sm pa dubu dobr kombinezon dainese za male pare.

Objavljeno
dons biu u aprili in sm dubu izracun da bi meu dodatnega stroska s to aprilio za okol 400 eur tko da najbrz od baha uzeu pomojm bom sou pogledat:D Drago je to drago. Sm pa dubu dobr kombinezon dainese za male pare.

Blagor teb jst pa k debiln iščem, pa najdem neki brezveze. Pa če neki najdem me nekdo prehiti :headbang:

Objavljeno

ko alfa in mitchubishi

Objavljeno
Blagor teb jst pa k debiln iščem, pa najdem neki brezveze. Pa če neki najdem me nekdo prehiti :headbang:

Ja jst sm vidu ugodno pod akcijo pa mi prau mudel da mi da se 10 posto in sm cez vikend razmislu u pondelk rezerviru in dons prsou iskt.

Objavljeno

to je pač 125 vs. 600.. in je logično da bo razlika občutna :) pri 600 se velik bl potrudjo da je vse tko kot more bit

Objavljeno
to je pač 125 vs. 600.. in je logično da bo razlika občutna :) pri 600 se velik bl potrudjo da je vse tko kot more bit

čeprav za to ceno kolkor pride nova

bi se lahko malenkost bolj :D

Objavljeno

no fantje mene pa neki zanima... baha že dost cajta prodaja tist motor kolkr vidim? kaj je sploh z njim? menju je mašino... je ena not tok da dela al je tut uredu ohranjena? drgač stanje motorja? karkoli? kašna posebnost?

Objavljeno (popravljeno)
no fantje mene pa neki zanima... baha že dost cajta prodaja tist motor kolkr vidim? kaj je sploh z njim? menju je mašino... je ena not tok da dela al je tut uredu ohranjena? drgač stanje motorja? karkoli? kašna posebnost?

Kaj je z nim nevem sam najbrz bo moj sm se ze dost zmenu tko da u teh dneh grem pogledat in kupt :naughty: :naughty:da se nebi sulnu :krneki: :krneki:

Popravljeno . Popravil -baSe-
Objavljeno
Kaj je z nim nevem sam najbrz bo moj sm se ze dost zmenu tko da u teh dneh grem pogledat in kupt :naughty: :naughty:da se nebi sulnu :krneki: :krneki:

hehe sej jst rsko mam, ne kupujem če si to mislu :winkiss: sam tko me zanima kr vem da je tuki iz foruma in da se že dost cajta prodaja pa me mal zanima... a mogoče kdo kaj ve?

Objavljeno (popravljeno)

Nebi vedu zakaj ga tok cajta prodaja jest sm se ze zmenu z nim za ogled pa to drgac je reku da je use ql pa lepo servisiran pa use edin nove gume bom mogu kupt in to je to. Upam da bom se z nim zmenu in bo moj :naughty:Ce pa kdo kej vec ve pa kr na dan z besedo

Popravljeno . Popravil -baSe-
Objavljeno

Veš kakšna je razlika pol šele, ko na Hondo šaltaš :) :P

Objavljeno

Reč jim, da ti vrnejo motor, pa nej ti menjajo, ko bodo dobil števc! Sej šaltaš po občutku....

Ker jst sm čaku od maja do oktobra ... na obratomer.... za rs-ko, drugače jim pa tež, da je garancijska doba 45 dni in v tem času, ti MORAJO popravt....

Objavljeno
Reč jim, da ti vrnejo motor, pa nej ti menjajo, ko bodo dobil števc! Sej šaltaš po občutku....

Ker jst sm čaku od maja do oktobra ... na obratomer.... za rs-ko, drugače jim pa tež, da je garancijska doba 45 dni in v tem času, ti MORAJO popravt....

sej sploh ne vem ce je tale se kej aktivn odkr je negov skrivni filmck o streljanju po hisi prsu vn :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!