Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jest sm BaHata klicu pa je reku da ma zadi gumo 160 a jest tut pol 160 kupm pa kere bi najbl priporocal za sportno vozno?

Objavljeno
Jest sm BaHata klicu pa je reku da ma zadi gumo 160 a jest tut pol 160 kupm pa kere bi najbl priporocal za sportno vozno?

kolkr js vem je tudi za Aprilio RS250 bol priporočljiva velikost 150 čeprav lahko dajo gor 160 tako da vrjetno bolš če daš gor 150.

Objavljeno

On je reku da mu je zlo dobr drzala pa use a je ksna razlika med vozno? Vecji mozen nagib?

Objavljeno
On je reku da mu je zlo dobr drzala pa use a je ksna razlika med vozno? Vecji mozen nagib?

nevem...pomojem je bolši vodljiv z gumo 150...drugače mam js 150 pa je že cisto malo prostora še odzadaj tk da js pomoje 160ke sploh nebi mogu dat gor...

Objavljeno
Veš kakšna je razlika pol šele, ko na Hondo šaltaš :) :P

:worship: :lol1: :lol1: :lol1:

kolkr js vem je tudi za Aprilio RS250 bol priporočljiva velikost 150 čeprav lahko dajo gor 160 tako da vrjetno bolš če daš gor 150.

ne dajej 160 gor

daj 150 bo najbolš :)

Objavljeno

Itq bom obe gumi zamenu tko da bo pomojm 150 kere pa so najbol za sportno vozno pa da dobr drzijo?

Objavljeno
Itq bom obe gumi zamenu tko da bo pomojm 150 kere pa so najbol za sportno vozno pa da dobr drzijo?

js mam Dunlop Qualifier pa se za enkrat nimam kaj za pritoževat...

Objavljeno
js mam Dunlop Qualifier pa se za enkrat nimam kaj za pritoževat...

se podpišem

110

150

qulifire

boš zadovoljen :)

Objavljeno
no fantje mene pa neki zanima... baha že dost cajta prodaja tist motor kolkr vidim? kaj je sploh z njim? menju je mašino... je ena not tok da dela al je tut uredu ohranjena? drgač stanje motorja? karkoli? kašna posebnost?

hm...takrt k mu je ribnla je mene klicow k sm za en pocen 160 kit vedu.. poj sm mu pa dau cifro od unga tipčka poj pa nwm kwa se je tipo zmenu... mogoče je pa dau celinder popraulat k un tipo k je kit prodajou je celindre popraulov... lp

Objavljeno

150 gumo dj zadaj k ze z njo prides tezko do roba,z 160 pa sploh ne pa se boljse vodljiv motor je z 150...

Objavljeno

Kok pa pridejo qualifire komplet spredna zadna? pa ce dubi ker kej cenej?

Objavljeno
Kok pa pridejo qualifire komplet spredna zadna? pa ce dubi ker kej cenej?

ukol 200€

Objavljeno
:worship: :lol1: :lol1: :lol1:

ne dajej 160 gor

daj 150 bo najbolš :)

ja bol da daš 150... jest mam na mojmu 160 k mi jih fotr da mal predn so fertik... pa če prideš do roba gume že blok motorja po tleh vleče ne samo tačka ;)

Objavljeno

sigurn najbolse met gume gor kot so original, inženirji že vejo zaka so dal 150 gume gor, pa še v homologaciji je 150, tak da bi lahko bil blem, ali?lp

Objavljeno

A je treba rezervo za benz posebi napovnt pa tank posebi al se skp napoune??? A loh gdo zrihta cenej gume te qualifire? :worship:

Objavljeno
A je treba rezervo za benz posebi napovnt pa tank posebi al se skp napoune??? A loh gdo zrihta cenej gume te qualifire? :worship:

rezerva pa to ti je vse v istem tanku :P .za gume pa alessu reči

Objavljeno

to je samo ena navpicna cevka v dnu tanka. normalno ti bencin vlece skoz cevko. ko daš na rezervo pa mimo nje čist do podna ;)

Objavljeno

BMW M3 letnik 99

Version Power 0-60 mph[6]-6.0s Top Speed 155 mph / 250 km/h

3.0l-24v I6

Euro 210 kW/286 bhp

ce so to realni podatki pol mislim da mi ni treba merit do sto.

no u usakem primeru sm :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

To imaš e36 v mislih ne? ker e46 je malo močnejši(355hp če se ne motim)

drugače pa je to relativno..ker lahko da on slabše štarta itd...

sicer pa ne dvomim da imaš pod 6.0 ker tudi mito naj bi imel 5.9 (7speed govorim)

ker pa najbrž veš da tudi 2 aprilii(pa tudi če sta obe original oz. isto predelani) ne gresta enako pomeni, da tudi vsi bmwji(sploh pa teli zgonjeni stari k majo že po kilometre lufta) ne grejo enako...

Objavljeno

jap un tadrug z 286 konji. e36.

štartala sva oba na fulare (pomoje kr do dile ker je zavreu ga do blokade pol pa spustu pa startu). tja do 120 sm se drzu pol pa mi je spizdo (un krizisce pr juzni obvoznici za gor jet. proti škofljici)

čist možno da je zgonen. sicr pa tut moj ni nov :D

hec.

me je pa ful presenetl ker sm mislu da nimam realnih šans.

no sam tok da se nebo kdo ustrasu tok mocnih avtov z aprilio :P

lp

Objavljeno

do 120 te jst pustim zadaj :P

čeprav skor bi te mogu on pustit zadaj..nevem sej možno..

Objavljeno

sej jst sm tut tko mislu... pa sploh k samo z zadnim pogonom je lazi startat.

no uglavnm s cem me ti pustis? ktmom?

pa sej a gre 120?

Objavljeno
sej jst sm tut tko mislu... pa sploh k samo z zadnim pogonom je lazi startat.

no uglavnm s cem me ti pustis? ktmom?

pa sej a gre 120?

ktm ja

itak ga nimam več(no hmal ga ne bo več)

sej sam veš da so na crossih drugi prenosi + še večja konjenica

drugače je bilo pa to v šali napisano, ker nima smisla da gresta 125 SS pa MX dragat, ker sta za popolnoma druge namene :)

Objavljeno

vem vem, sam aves nasa usqvarna ni sla 120 nikol. tm okol 105.

Objavljeno
vem vem, sam aves nasa usqvarna ni sla 120 nikol. tm okol 105.

če ti po pravic povem nism meru kok mi gre ktm ker mi je škoda motorja da bi ga po cesti tišču na polno

gre pa 100 zihr..če gre pa več pa nevem...kot sem že reku je bil zgorn post v šali mišljen

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!