norc 16 Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 meni je letela 115 kroska. aleš mero odzadaj z aprilio
sonda Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 (popravljeno) kje kupujete dele??? kupit morem sprednje pa zadnje zavorne ploščice pa nevem a bi kr originalne kupo al se bol splača ene ponaredke kupit??? Popravljeno Junij 14, 2008. Popravil sonda
_Fingi_ Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Če ti kej pomaga, jest mam na cagivi od LUCAS-a iz louisa, pa so čist uredu. Reesko je enkrat pravu da škriplejo, ampak men nč :)
-baSe- Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 A kej veste kje bi se dal dubit rave ventil oz. ga gdo prodaja?
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Hm, mogoče če je na avtonetu kkšna zbita RSka, pa da ga po delih prodaja, pol pa če maš mal sreče... da ma še rave... treba uprašat an :) Na aprilii servisu se mi pa zdi da pride neki čez 200€, nism pa sigurn.
sonda Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Na Aprilia servisu pride 280€ :trance_33_sleep: sem klical ker potrebujem RAVE ploščico pa sem mislo če majo kakšno na zalogi...samo je nimajo posebi samo v kompletu...pol sem pa tk vedo kolk je ura če bom čako da jo zrihtajo po naročolu tk da je nism naročo in jo še zj iščem...če gdo ve za kakšno se priporočam, kupim takoj ;)
bugimen Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ja rec enmu da nej ti jo sname pa posod pol pejd pa do ksnga majstra k ma struznco doma pa ti jo bo naredu se da vse nardit verjem :rolleyes:
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 kukr gledam se mi zdi da bi z mal predelave tud ploščica od zaprte pasala :)
reesko Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Če ti kej pomaga, jest mam na cagivi od LUCAS-a iz louisa, pa so čist uredu. Reesko je enkrat pravu da škriplejo, ampak men nč :) Če škripajo je še uredu. Men so čist spraskale disk ;) Moj nasvet: ko se gre za varnost-v tem primeru zavore, ne šparaj. :)
sonda Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Če škripajo je še uredu. Men so čist spraskale disk ;) Moj nasvet: ko se gre za varnost-v tem primeru zavore, ne šparaj. :) točno tako...saj tut ni velike razlike v ceni...tk da bodo kr originalne padle...pa še nekaj malenkosti ;)
-baSe- Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Ne rave bi rabu ker ta motor od baha k nima rava sm ga dons pelu in tko k usi brez rava se mu pr 6500 mau ustav pol pa odfuka.
sonda Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Ne rave bi rabu ker ta motor od baha k nima rava sm ga dons pelu in tko k usi brez rava se mu pr 6500 mau ustav pol pa odfuka. no men isto...samo js mam elektroniko pa use samo ploščico rabim(tista ki je tam med celindrom pa izpuho) tak da če boš kje zvedo za kaj pa da vidiš da se da zrihtat ploščica tut mi plis sporoči :worship:
FlamE#7 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Če škripajo je še uredu. Men so čist spraskale disk ;) Moj nasvet: ko se gre za varnost-v tem primeru zavore, ne šparaj. :) jap res je.. drgac pa men tut neki drajsa in to ful naglas tko zzzzzzzzzzz dol pr prvem disku. tko ce se peljem enih 50 pa sklopko stisnm se slis bol ko mašina.. sam bremza pa dobr. wtf? Aja se neki jst ce mam u leru pa stisnm sklopko dam u prvo mi kr vlece motor. tko da morm dt kr takoj gas ce nocm da cukne pa crkne... kvaliteta ki zmaguje :worship:
k0ci Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 lamele so se ti sprijele skupaj........daj v tretjo brzino in spelji, tako da se malo sklopka zakuri in se bodo po vsej verjetnosti odlimale
R1FREAK Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Ja meni to tudi včasih naredi, samo to sam takrat ko je še čist svež-neogret pa grem kr pelat. Če ga prej ogrejem pol tega ni.
robivitez Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 to je zato ko je olje še gosto pa lamele bol grabijo
Climber116 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 kje v celju najhitrej dobim zajlo za kuplongo? oz. nasploh dele za aprilio?
biker125 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Najhitrej pa najbližji je Moto Mario v Velenju!!! :worship:
Čamac Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Ima kdo od tukaj črno RS 125 novi model na Autocommercu v MB na servisu? :P
AJ Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Ima kdo od tukaj črno RS 125 novi model na Autocommercu v MB na servisu? :P Moj dober kolega jo ma ja :) Je bla malo asfalt tjunana al? :P
Čamac Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Moj dober kolega jo ma ja :) Je bla malo asfalt tjunana al? :P Nisem videl, polna delavnice motorjev je bila zjutraj, sem samo od zadaj jo videl :)
alenn46 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 aloo,jaz sem tudi mel mojo aprilio spains v mb. na servisu, pa da so jo ofnal. zaj pa vas vprašam za eno mnenje, ko sem se pelu domov pa tle mal okrog, motor do 7k obratov ne gre nikamor, amapak res nikamor.aprilio sem mel 50 predelano pa je fajn že vlekla od začetka, no ok pr 7-8k obraotv se 2t itak vsem trga.hvala za odgovore, lp alen!
shaggyxd Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 aloo,jaz sem tudi mel mojo aprilio spains v mb. na servisu, pa da so jo ofnal. zaj pa vas vprašam za eno mnenje, ko sem se pelu domov pa tle mal okrog, motor do 7k obratov ne gre nikamor, amapak res nikamor.aprilio sem mel 50 predelano pa je fajn že vlekla od začetka, no ok pr 7-8k obraotv se 2t itak vsem trga.hvala za odgovore, lp alen! jajca
FlamE#7 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 ju3 grem dat pa gor pilotke :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se