Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ju3 grem dat pa gor pilotke :worship:

:yea1: dobra naložba :)

Objavljeno
aloo,jaz sem tudi mel mojo aprilio spains v mb. na servisu, pa da so jo ofnal. zaj pa vas vprašam za eno mnenje, ko sem se pelu domov pa tle mal okrog, motor do 7k obratov ne gre nikamor, amapak res nikamor.aprilio sem mel 50 predelano pa je fajn že vlekla od začetka, no ok pr 7-8k obraotv se 2t itak vsem trga.hvala za odgovore, lp alen!

To, da ti do 7 tisoč obratov ne gre nikamor, je zaradi tega, ker nimaš rave ventila notri. Nov rave ventil stane okoli 200€ če se ne motim.

Objavljeno

evo cesar ma nova oblačila :naughty:

al nažalost sta bli 260€ :rolleyes:

drži pa k svina pa tut pelje se...

ej kako je stem k je reku da morm met s temi gumami 2.0-2.1 uspred pa nekje 2.2-2.3 uzad?

:worship:

Objavljeno

Predno mi pa lahko podariš če je še vredu :D . Drugač pilotke baje vrei gume ja. Jas bom dal vzadaj quali, m3 al pa pilotko. Verjetno kr qualifier kr so cenejše pa še vredu je včasih kak drift upalit :)

Objavljeno

ja ni slabo sam jst ti povem da je slabo met predno pa zadno razlicno... ze isti model (ze samo zrd obrabe...) aja predna je bla tut cist znucana (12k km) pa napokana tko da samo se za na barje :D

Objavljeno

Men je reku BaHa da mi da zadno novo dunlop 208 al neki tazga cist novo spredi bi meu pa quali. Mislte da je ql? :unsure: :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
Men je reku BaHa da mi da zadno novo dunlop 208 al neki tazga cist novo spredi bi meu pa quali. Mislte da je ql? :unsure: :unsure:

vreii bo

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Dobr k sm mislu dt obe quali gor po je pa on reku da ma isto dunlopco zadno k mi da zravn novo sam ni quali spredi pa bi dou quali pa mislm da nou problema sam sm raj prasu :worship:

Objavljeno

no ne mi bit zacuden pol k bo kksna scena..

aja kok vm kej olja zre?

men nrdi z 1l 450km. a je to premal?

lp

Objavljeno
no ne mi bit zacuden pol k bo kksna scena..

aja kok vm kej olja zre?

men nrdi z 1l 450km. a je to premal?

lp

ni noben problem če ima različne gume... ponavadi pravijo da lahko najdeš še boljšo kombinacijo .

450 sm tud jaz delov... tisti ko pravijo da 800km nardijo z enim litrom, pol v 2 mescih jokajo da so to jajca pa da skos riba :)

Objavljeno

Mam en problem, sklopka mi je kr naenkrat mehka ratala oz. če sm jo stisnil je šlo v˝prazno˝, tko kot da je zajla predolga. Potem sm pa un šrauf k je za štelat do konca odviv pa še ene 2 podložke umes dav tolk da je sklopka prjela, samo ko sm jo stisnil je bla čist preveč trda pa čist mal hoda ma. A kdo ve kaj naj bi blo narobe? No vsekakor moram odpret pa pogledat.

Objavljeno
Mam en problem, sklopka mi je kr naenkrat mehka ratala oz. če sm jo stisnil je šlo v˝prazno˝, tko kot da je zajla predolga. Potem sm pa un šrauf k je za štelat do konca odviv pa še ene 2 podložke umes dav tolk da je sklopka prjela, samo ko sm jo stisnil je bla čist preveč trda pa čist mal hoda ma. A kdo ve kaj naj bi blo narobe? No vsekakor moram odpret pa pogledat.

najprej naštelaj zadevo pri kolešku na balaci in pa dol na bloku motorja

ko bo zadeva že zelo boga oz. do konca zategnena podri blok motorja in zamenjaj lamele sklopke.

Zadeva bo potem boljša kot nova :)

Objavljeno

ma un kolešk na balanc sm že do konca odšraufov. a na bloku se tm štela ko morš en tak plastičn štoflc dol dat? sam za tis jest nimam orodja, ker z navadnmu ključam ne prideš ke notr

Objavljeno (popravljeno)
ni noben problem če ima različne gume... ponavadi pravijo da lahko najdeš še boljšo kombinacijo .

450 sm tud jaz delov... tisti ko pravijo da 800km nardijo z enim litrom, pol v 2 mescih jokajo da so to jajca pa da skos riba :)

meni gre 1l olja na 2 tanka bencina to se pravi okoli dobrih 400km.

Popravljeno . Popravil sonda
Objavljeno
meni gre 1l olja na 2 tanka bencina to se pravi okoli dobrih 400km.

ti nardiš z 2 tankoma več kot 400km ?? ma ti si pro a se vozis samo do 4k rpm or what ????

Objavljeno
ti nardiš z 2 tankoma več kot 400km ?? ma ti si pro a se vozis samo do 4k rpm or what ????

ja ko grem tankat mam po števco naretih približno 200km pa pol mi gre 12l not u tank tk da je vrjetno še 2l not kr če se nemotim drži tank 14l. Vozim pa tk različno...če grem kam na turo pa ga malo bol tišim pije okoli 7l/100km drugače pa okoli 6l...tankam pa skos super 98 al pa OMWjevo 100tko.

Objavljeno

kaj pa ce ma zablokeranga?

pa dva polna tanka sta 28l!

Objavljeno
kaj pa ce ma zablokeranga?

pa dva polna tanka sta 28l!

ni zaprt...use blokade so zuna...rave ventil morm še idino prklopit samo ne najdem kje rave ploščice.

Objavljeno

aja ja pol pa zal ne naredis 400km z 2ma tankoma edin ce se furas res do 4k.

men tut 7-8 zre pa nrdim enih 170 z polnim..

Objavljeno

Kr dost pokurjo sam tud dost olja k jest se spomnm sm na skutrju naredu 900 km z 1 l olja

Objavljeno
aja ja pol pa zal ne naredis 400km z 2ma tankoma edin ce se furas res do 4k.

men tut 7-8 zre pa nrdim enih 170 z polnim..

ne furam v vseh obratih...res je pa da ga "šparam" če se le da dam v višjo prestavo in vozim v nižjih obratih :whistle:

Objavljeno

ma dobr sam ke dobis pol 25km ?

mogoce mas "šparovc" edišn :D

Objavljeno
ma dobr sam ke dobis pol 25km ?

mogoce mas "šparovc" edišn :D

tankam OMWjev benz hehe...kvaliteta:D

Objavljeno (popravljeno)

mah 2t 125ccm pa res ja ne bos sparal sploh pa ne aprilije ko tak hudo fejst gre pa tak kvalitetne kolk sem slisal :worship: :lol1: , to mores tisat da kam gre high rpm imo, razn se ga einfaras te ga sparaš

Popravljeno . Popravil coldy
Objavljeno (popravljeno)
mah 2t 125ccm pa res ja ne bos sparal sploh pa ne aprilije ko tak hudo fejst gre pa tak kvalitetne kolk sem slisal :worship: :lol1: , to mores tisat da kam gre high rpm imo, razn se ga einfaras te ga sparaš

mislim da se norčuješ iz Aprilije...

vrjetno bolš gre kot pa tvoja Honda NSR 125...

aja...pa tema Honda NSR 125 tut obstaja, tk da če te moti kvaliteta Aprilije piši temo Honda :winkiss:

Popravljeno . Popravil sonda

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!