R1FREAK Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) Ahahahaha, valda da je. Sam to so samo 08 mislim da limited edition ki jih maš še v zeleni pa modri verziji. Nvm točno kak se reče, mislim pa da je to kao open verzija :). Samo je pa malo dražja, cca +500€. Je pa to nekaj podobnega tistim chesterfieldkam, razn da ma tota okol 55 konjev pa 90kg. PS.: To ni 636, se vidi da je od aprilie klučavnca(KM-8) ^_^ .) Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil R1FREAK
budacki Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) tole je pa od 636 ninje števc, mimgrede :evilgrin: mimogrede nevem kaj dela na Aprili RS 125 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 xD :naughty: ima kdo ksno RSko malce novejso za prodat? kupim jo DANES! :D Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil budacki
AKG Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 mimogrede nevem kaj dela na Aprili RS 125 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 xD :naughty: ima kdo ksno RSko malce novejso za prodat? kupim jo DANES! :D Poglej 3. sliko pa boš vidu da je nateg. Števc je kr lepo z 636-ke. Se tud zelena barva vidi ;)
budacki Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Poglej 3. sliko pa boš vidu da je nateg. Števc je kr lepo z 636-ke. Se tud zelena barva vidi ;) zanimivo. Dobro opazas! ;)
JeRn3j Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Poglej 3. sliko pa boš vidu da je nateg. Števc je kr lepo z 636-ke. Se tud zelena barva vidi ;) to ni sam števc je kr cel kokpit od ninje 636 :D
budacki Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 to ni sam števc je kr cel kokpit od ninje 636 :D dvomim! slikca od stevca je pobrana od ninje saj se vidi na drugi sliki da ima stevec kot vse ostale.
JeRn3j Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) dvomim! slikca od stevca je pobrana od ninje saj se vidi na drugi sliki da ima stevec kot vse ostale. vse ostalo je od rske edino tisto s števcem, je pa slikana ninja... Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil JeRn3j
budacki Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 a res nima nihce novega tipa RS 125 za prodat? :D :D :D prodajale so se 4 naenkrat in zdaj ko zberem denar se pa naenkrat vec nobena. xD :evilgrin:
Gregc Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 a res nima nihce novega tipa RS 125 za prodat? :D :D :D prodajale so se 4 naenkrat in zdaj ko zberem denar se pa naenkrat vec nobena. xD :evilgrin: Kok maš pa dnarja? Drugače ne prodajam. Me samo zanima, da nisi eden tistih optimistov, ki bi jo rad za 3000€...
alenn46 Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 elow, mene pa zanima če ma polcaj pravico meni motor pelat na tehničnega in mi kej težit, ker mam odprtega pač deblokada+gianelli. en policaj mi je reku, da mi ga bodo uzel, če me dobijo :whistle: sicer jaz vem, da ma moped 21kw, jaz pa mam vozniško za do 11kw, ampak mislin da neke hitrostne omejitve pri 125ccm ni, ali?tko kot je pri 50ccm, da ne sme več it ko 45kmh! :whistle: fala za odg. že vnaprej!lp alen
RSka Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 elow, mene pa zanima če ma polcaj pravico meni motor pelat na tehničnega in mi kej težit, ker mam odprtega pač deblokada+gianelli. en policaj mi je reku, da mi ga bodo uzel, če me dobijo :whistle: sicer jaz vem, da ma moped 21kw, jaz pa mam vozniško za do 11kw, ampak mislin da neke hitrostne omejitve pri 125ccm ni, ali?tko kot je pri 50ccm, da ne sme več it ko 45kmh! :whistle: fala za odg. že vnaprej!lp alen hitrostne omejitve ni, sam že po logiki zaprta več kot 130 nemore it... kolkr vem ti lah zahteva izredni tehnični, teži ti pa lahko vedno in povsod, nikjer ne piše da ne sme :P sej včasih zajebavajo tut če je vse tko k mora bit... uglavenm motor je "predelan" (nima več 11kw) oz nimaš zavarovanja in tega za 21kw kot bi moglo bit... pa tut zarad izpita bi biu problem ker maš omejitev 11kw... čeprav ne vem za noben primer da bi imel kdo kdaj kašne težave s tem...
_Fingi_ Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 Tud nikjer nimajo valarjev da ti zmerjo moč, edin če ga h akrapotu pelejo :D no, pa tle čarman v medvodah ma tud to pomoje. Drgač pa ne morjo ugotovit... no, razn serviser lahko poveč je pe prasc da nimaš blokad notr...
alenn46 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 aha, ok...no, zaj pa še eno vprašanje. jaz mam motor kasko zavarovan in zdej recimo da ga nekje skipam pa pač zahtevam povračilo škode, mislite da mi se bodo kaj upičil v to "predelavo"?lp alen
sonda Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 pomoč, danes se peljem iz službe(počitniško delo) pa vžgem motor use vredo, potem pa prehitevam en avto malo za tem pa začne tak počasi neki v mašini ulit nevem kaj...se ustavim motor pod štangasom crkne...ga hočem vžgat noče na potisk takoj brez problema...potem čez 2km spet obstojim ga ugasnem vžgem na aku. motor vžge...kaj bi lahko bilo???motor pa se rahlo trese, pospeški so rahlo slabši, pod štangasom ugasne, spušča pa takšen smešen zvok kot da ga bi mašina šla trdo,... zdaj pa nevem kako to zgleda ko motor zariba tako ali bat kar zablokira...ter kaj bi lahko bilo: je zaribal, svečka, frgazer,...samo upam da niso to znaki ribanja... prosim za pomoč ker se vozim zdej z njim na šiht...zato morem to še dans pogledat če se da kaj porihtat...hvala vam za odgovore :worship:
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 2leti nazaj sem šel na morje s cagivo mito in je bilo IDENTIČNO...že na poti do tja se je motor čudno obnašal...vmes crkoval in ni vlekel dobro itd...po cca pou ure vožnje je zaribal :( predlagam da preveriš stanje motorja :)
JeRn3j Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) pomoč, danes se peljem iz službe(počitniško delo) pa vžgem motor use vredo, potem pa prehitevam en avto malo za tem pa začne tak počasi neki v mašini ulit nevem kaj...se ustavim motor pod štangasom crkne...ga hočem vžgat noče na potisk takoj brez problema...potem čez 2km spet obstojim ga ugasnem vžgem na aku. motor vžge...kaj bi lahko bilo???motor pa se rahlo trese, pospeški so rahlo slabši, pod štangasom ugasne, spušča pa takšen smešen zvok kot da ga bi mašina šla trdo,... zdaj pa nevem kako to zgleda ko motor zariba tako ali bat kar zablokira...ter kaj bi lahko bilo: je zaribal, svečka, frgazer,...samo upam da niso to znaki ribanja... prosim za pomoč ker se vozim zdej z njim na šiht...zato morem to še dans pogledat če se da kaj porihtat...hvala vam za odgovore :worship: :lol1: :lol1: :lol1: pozdravi najbližjega mehanika :D antivibracijsko gred ti je iz faze ruknlo :D sm mel čisto isto. Se pelješ... poči ko svinja... motor dela normalno, sam trese k prasica... malo se pa tudi pozna na pospeških ja... ni nobenih stroškov, samo ure mehanika ti bodo računal + dihtungonovo pa olje :) Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil JeRn3j
JeRn3j Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 2leti nazaj sem šel na morje s cagivo mito in je bilo IDENTIČNO...že na poti do tja se je motor čudno obnašal...vmes crkoval in ni vlekel dobro itd...po cca pou ure vožnje je zaribal :( predlagam da preveriš stanje motorja :) bi reku da je zarad tresenja prej moja opcija... je pa res da motor ni nič crkoval... je mel čudn zvok v menjalniku, slabše je šel, pa tresl je k prasica...
sonda Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: pozdravi najbližjega mehanika :D antivibracijsko gred ti je iz faze ruknlo :D sm mel čisto isto. Se pelješ... poči ko svinja... motor dela normalno, sam trese k prasica... malo se pa tudi pozna na pospeških ja... ni nobenih stroškov, samo ure mehanika ti bodo računal + dihtungonovo pa olje :) ni kaj počlo...samo počasi se je stopnjevalo za vedno bol treslo saj netrese nevem kako samo take vibracije so da sploh ni prijetno za mišice... pa tut gas ko dam obrati normalo zrastejo pa motor tut ne spuša drugačnega zvoka oz. bol se čuje v nizkih obratih tisto uljenje, pa pri štangasu crkne... samo upam da ni ribno...
JeRn3j Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 ni kaj počlo...samo počasi se je stopnjevalo za vedno bol treslo saj netrese nevem kako samo take vibracije so da sploh ni prijetno za mišice... pa tut gas ko dam obrati normalo zrastejo pa motor tut ne spuša drugačnega zvoka oz. bol se čuje v nizkih obratih tisto uljenje, pa pri štangasu crkne... samo upam da ni ribno... no ja meni je počlo... mogoče zato k mi je zobnike v menjalniku strlo... tebi jih pa zgleda ni... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...mp;#entry916488 primerjaj... jst mislim da je zadeva identična ;)
k0ci Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: pozdravi najbližjega mehanika :D antivibracijsko gred ti je iz faze ruknlo :D sm mel čisto isto. Se pelješ... poči ko svinja... motor dela normalno, sam trese k prasica... malo se pa tudi pozna na pospeških ja... ni nobenih stroškov, samo ure mehanika ti bodo računal + dihtungonovo pa olje :) ti the mehanik :worship: , nimaš pojma šli so ležaji na gredi ali pa ojnični ležaj, zagotovo, sem mel isto na mitotu......najprej čudno ropota, potem začne izgubljati moč, nato crkuje pod štantgasom, potem ko vžgeš komaj da še laufa, na koncu sploh več ne vžge......motorja ne vžigaj več in pelji na servis, da ne boš še cilindra uničil, bat pa gred pa sta po vsej verjetnosti že šla
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Naredi to kar je rekel đeri, če ne bo to bo pa ribanje :(
JeRn3j Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 ti the mehanik :worship: , nimaš pojma šli so ležaji na gredi ali pa ojnični ležaj, zagotovo, sem mel isto na mitotu......najprej čudno ropota, potem začne izgubljati moč, nato crkuje pod štantgasom, potem ko vžgeš komaj da še laufa, na koncu sploh več ne vžge......motorja ne vžigaj več in pelji na servis, da ne boš še cilindra uničil, bat pa gred pa sta po vsej verjetnosti že šla koci pojebu ti bom vse pospisku če je to kar sm jst reku ... če ne jih pa ti lohk men ;)
sonda Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 nič tj hvala za pomoč...grem zdej plastike dol pošravfat da vidim ke točno tuli...sporočim ka ugotovim če bom kaj:D
Stafuc Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 ti the mehanik :worship: , nimaš pojma šli so ležaji na gredi ali pa ojnični ležaj, zagotovo, sem mel isto na mitotu......najprej čudno ropota, potem začne izgubljati moč, nato crkuje pod štantgasom, potem ko vžgeš komaj da še laufa, na koncu sploh več ne vžge......motorja ne vžigaj več in pelji na servis, da ne boš še cilindra uničil, bat pa gred pa sta po vsej verjetnosti že šla točno to je bilo pri meni je pa res da je bilo enkrat vmes tudi to kar je rekel đeri :P zato pa pravim da je oboje možno...koci ne bodi preveč prepričan vase....vsš koci :worship:
_Fingi_ Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Lev blok mašine daš dol, sej to pa res ni velk problem, pa vidš, če je to to, kar je đeri reku... če je pa to kar je k0ci reku, boš mel pa mičkn več dela (stroškov :D ) No, da še jest povem kaj se je pa men nrdilo: Dihtunga na glavi je bla pršipnena, in sm dobival vodo v cilindr... motor je lavfou zlo težko pr štandgasu, tak zlo globok glas, zlo se je rukal vse skp, pa čez neki cajta je vodo začel vn špricat :D Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil _Fingi_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se