Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

evo dol sem uzel levo plastiko...prvo odšrafal svečko, da sem videl če bat slučajno trdo hodi(nisem ugotovil nič posebnega) preventivno sem tudi zamenjal svečko NGK 8 nisem mel 10ke. Pol pa sem malo opazoval sam od sebe je pod štangasom nehal crkovat(ampak ne zaradi svečke) tudi trese ga rahlo manj...k fotro je glih priš en mehanik klimo na avtono filat pa sm ga zahaklo...rek je da on nebi reko da so ležaji ker kolk se on na to spozna je rek da ni to zvok ki ga bi ležaji spušali...pol sem pa začno premišljevat če je mogoč pumpica za olje zatajila zato sem nekoliko povečal doziranje...in 50% je skoraj da se je to zgodilo da ni bilo olja zato pa zdej spuša takšno štimo...jutri se pelem u službo in nazaj pa bomo vido ka bo malo olja bom še dodal v tank...bo pa vrjetno treba pohonat celinder in nov bat not, da bom pol videl pri čem sem ampak za enkrat bom pustil tako...tisti mehanik mi je še rekel naj se zdej vozim pa bom videl kaj bo...

ja in kje je tista gred JeRn3j, ko si rekel da bi lahko bilo zaradi nje to (približno kje)???

pa še to kolk pride nov bat za motor ter honanje???

Objavljeno

tista gre je nekje notr v sredini menjalnika... jst tega nism dirov ker je preveč stvari na katere morš pazit, zato so na servisu to porihtal...

če motor vibrira... dej ga na tačko pa če se bo skor premiku v leru, je sigurno to to...

zadeva deluje normalno vse, sam motor 2x bolj trese

Objavljeno
če ga dam na servis bo kr šlo 500€ :(

ja pa najprej se prepričaj če je res hin bat oz. cilinder

če je samo tista gred je mene pršlo 70€

Objavljeno
ja pa najprej se prepričaj če je res hin bat oz. cilinder

če je samo tista gred je mene pršlo 70€

ja saj zato ga bom pa pelo k mehaniko samo zdej naj še malo lavfa ko je šiht pa to :D

kolk pa pride generalka oz. menjava bata pa honanje pa kar spada zraven???

Objavljeno
ja saj zato ga bom pa pelo k mehaniko samo zdej naj še malo lavfa ko je šiht pa to :D

kolk pa pride generalka oz. menjava bata pa honanje pa kar spada zraven???

iz mnogih izkušen če delate generalko. zamenjajte ojnico pa čeprav še ni hin. ker mnogim potem po par tisoč km spet zataji.

Objavljeno

poleg ojnice pr generalni je za zamenjat ležaje, vsaj na glavni gredi, pri batu tamalega pa nujno... če je motor če na pol to ni tok velik strošk, ker če ti pa gre ležaj ti lahko uniči gred, bat, cilinder... (izkušnje) :wacko:

bat, sornik, tamali ležajček, tesnila in to kar menjaš pride mal pod 200€ (original), honanje pa nevem sam pomoje nebi smelo bit dost...

Objavljeno
iz mnogih izkušen če delate generalko. zamenjajte ojnico pa čeprav še ni hin. ker mnogim potem po par tisoč km spet zataji.

točno to...zaradi tega je meni prasica od cagive zaribala :headbang:

Objavljeno

Kok drgač pride približno nova gred?

Objavljeno
Kok drgač pride približno nova gred?

gred?

mislši tale glavna- antivibracijska gred?

težko da jo uničiš... če pa že jo... pa ti povem da preveč :wacko:

Objavljeno
gred?

mislši tale glavna- antivibracijska gred?

težko da jo uničiš... če pa že jo... pa ti povem da preveč :wacko:

Aja, pa zakaj je pol @norc16 napisal da jo je dobr na generalki zamenjat????? Zdej al jst narobe razumm kaj je ojnica al sm pa kej čudn napisu? :whistle:

Objavljeno

ojnica je samo en del gredi

ojnica:

OJNICA.jpg

gred:

Homelite_Crankshaft__45cc_.jpg

Objavljeno
http://www.avto. net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2163573

evo kdo rabi rave ventilj pa celinder

Tti tip je drugač iz sel to je pa med Ravnami pa Slovenj Gradco tk za info...

Objavljeno
kaj pravite na ta kit komplet(orig. aprilia)???

ter kakšna se vam zdi cena???

http://cgi.ebay.de/Aprilia-RS-125-Zylinder...1QQcmdZViewItem

ter v čem je razlika v teh kompletih??? nekateri imajo na koncu napisano: Kit Rotax 122 ohne AS. NEU* ETX, Kit Rotax 122 NEU*auch MX+Tuono, Kit Rotax 122 NEU*auch MX+Tuono

??? nobeden ne ve ??? meni se zdi poceni mislim da bi prišel v slo na aprilia servis več komplet???

Objavljeno

kdo od vas pršu dans v litostroj z rsko spanish edition???

:D

Objavljeno (popravljeno)
ojnica je samo en del gredi

ojnica:

OJNICA.jpg

gred:

Homelite_Crankshaft__45cc_.jpg

Hvala za objasnilo @kOci :worship:

Pol me pa zanima kolk približn pride nova ojnica

Popravljeno . Popravil macak333
Objavljeno
Hvala za objasnilo @kOci :worship:

Pol me pa zanima kolk približn pride nova ojnica

oriđinal okol 200€

Objavljeno
oriđinal okol 200€

Aha, hvala ti.

Objavljeno
oriđinal okol 200€

cagiva-70€-original-motostar2-trieste- :)

Objavljeno

me prov zanima kje jo boš ti za 70€ dobu

Objavljeno

alooo fantjee problem mam :cry: mal sem gumo zažjavu(pol krog)zdej pa dam v prvo se motor vrti v prazno!so šle lamele?kolko je cena?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!