_LuX_ Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 ah to ne morš kr tko hitr skurt, poglej če se ti ni ketna staknila :)
alenn46 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 upam da je sam to. ker veš kaj blo, prvi hip pa je blo tko, da je v nulti normalno motor laufo, ko pa si ga dal v prvo pa je crknu, pol pa sem ga mal pustu, da se je ohladu, pa sem ga dal v prvo pa nič več crknu ampak se je sam na prazno vrtel, pa tko mal po mal je lezu naprej... :cry:
sonda Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Hvala za objasnilo @kOci :worship: Pol me pa zanima kolk približn pride nova ojnica nova ojnica preko ebay pride 76€ original. evo link: http://cgi.ebay.de/Aprilia-RS-125-Kurbelwe...1QQcmdZViewItem
Stafuc Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 me prov zanima kje jo boš ti za 70€ dobu kaj si pa ti pogumn ratu? povem tok denarja k sm jst dau..če pa ti kupuješ nekje v sloveniji kjer te nekdo nateguje in si vzame 50% zase zaslužka je pa zadeva potem taka ja ;)
AJ Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 alooo fantjee problem mam :cry: mal sem gumo zažjavu(pol krog)zdej pa dam v prvo se motor vrti v prazno!so šle lamele?kolko je cena? Če rabiš lamele mi še zdej doma ležijo NOVE, zraven so še vmesne ploščice - 50€... PM LP
alenn46 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Če rabiš lamele mi še zdej doma ležijo NOVE, zraven so še vmesne ploščice - 50€... PM LP ook če bom rabu, ti javim. jaz sem itak z ljutomera, taka priletim do tebe, če bo treba.lp alen
alenn46 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 ni se ketna staknila!sem pogledu, motor na mestu laufa vse ok, daš v prvo pa crkne, ali pa se vrti na prazno ko da bi bil v nulti!kaj je narobe?lp alen
alenn46 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 motor še je v garanciji, tak da popravijo na moje stroške al njihove?lp alen v računu piše tako: GARANCIJA NE VELJA NA VALJ Z BATOM IN GLAVNO GRED Z LEŽAJI TER ZOBNIKI AGREGATA. hvala za odgovore!
alenn46 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 smo že rešli, lamele je zgrablo...fala rs fan! :worship:
norc 16 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 alooo fantjee problem mam :cry: mal sem gumo zažjavu(pol krog)zdej pa dam v prvo se motor vrti v prazno!so šle lamele?kolko je cena? saj če nebi skuro lamel bi celega narisal ne. in popravilo gre na tvoje al njihove stroške
macak333 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 nova ojnica preko ebay pride 76€ original. evo link: http://cgi.ebay.de/Aprilia-RS-125-Kurbelwe...1QQcmdZViewItem Hudo, to stran se splača shrant pa čez zimo kupit in zamenjati.
R1FREAK Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 To stran bi si lahko zapomno zraven googla pa youtube-a vsaj :)
yamex Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 kdo ve, do kolkih je ju3 odprt salon aprilia v mariboru?če sploh je. :unsure:
Čamac Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 kdo ve, do kolkih je ju3 odprt salon aprilia v mariboru?če sploh je. :unsure: Pomoje do enih 12.
-baSe- Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Lejte rabm pomoc Ko se ustavlam in se pelm s stisneno sklopko cudno rožlja po mašini ali menjalniku kdo ve kaj bi lahko bilo? In tudi zobnik se premika levo desno kaj se da nardit? Bolj me skrbi rožljanje :krneki:
k0ci Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 si že probal kdaj podmazat ketno :hmm:
tomazin Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) pa poglej če maš dost našpanano.. Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil tomazin
-baSe- Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Lej namazana je skos pa nasponu mi jo je un k mi je gume stimu nevem tko rozla no3 a je to normalno?
R1FREAK Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Tam ko spodaj ketna lavfa po taki osi je gor ena gumica(na spodnji strani ketninega kroga) in meni je dol padla pa mi tak rožlja ko ga tiščim al pa pod nizkimi vozim(takrat pač čuješ) in šoba po taki železni osi, ki je pod tačko na desni. Poglej. Jaz grem drug tedn po to gumo ker mi je že ketno raztegnlo za polovico španerja.
_luke_ Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Lejte rabm pomocKo se ustavlam in se pelm s stisneno sklopko cudno rožlja po mašini ali menjalniku kdo ve kaj bi lahko bilo? In tudi zobnik se premika levo desno kaj se da nardit? Bolj me skrbi rožljanje :krneki: Maš sigurno našponano na obeh straneh enako? Če zobnika nista vzporedna rožla tidi če je podmazana...
macak333 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 (popravljeno) To stran bi si lahko zapomno zraven googla pa youtube-a vsaj :) Jah jst poznam stran ebay, sam tko pravim kot link se splača shrant. Popravljeno Julij 5, 2008. Popravil macak333
-baSe- Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Hvala bom pogledu. Sam se to a benz tece vn ce ga pustim u garazi pa mam na on k ucer sm nafilu poune in se pelu 100 km in pol dons kr prazn tank meu sm pa skos na on :krneki:
mitiž46 Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Hvala bom pogledu. Sam se to a benz tece vn ce ga pustim u garazi pa mam na on k ucer sm nafilu poune in se pelu 100 km in pol dons kr prazn tank meu sm pa skos na on :krneki: Poglej če je u garaži kakšna luža al pa če se kaj bencin voha, mogoče pa tudi skuri tolko, samo en tank na 100km je precej. Jaz mam pa problem za štandgas naštelat, ker ga moram skoz dvigovat. Ga lepo naštimam na cca 1200rpm, pol pa čez en teden motor spet lavfa na 1000rpm, kar je že precej nevarno da ugasne. Kaj je krivo?
_luke_ Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Poglej če je u garaži kakšna luža al pa če se kaj bencin voha, mogoče pa tudi skuri tolko, samo en tank na 100km je precej. Jaz mam pa problem za štandgas naštelat, ker ga moram skoz dvigovat. Ga lepo naštimam na cca 1200rpm, pol pa čez en teden motor spet lavfa na 1000rpm, kar je že precej nevarno da ugasne. Kaj je krivo? Verjetno se ti filter tamaši in ne dobi dost zraka za tisto tvojo nastavitev....tko de zgubi na obratih!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se