Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

lp!

fantje dejte mi povedat kje bi dubu plastike (oklep) za aprilio RS125...sm meu pred časom manši karambol in mi je šla u franže prva maska kr dost..stranska p ni tok sile...tko d č ma kdo kako idejo bi lpo prosu za inf.

ajdeee

Objavljeno
lp!

fantje dejte mi povedat kje bi dubu plastike (oklep) za aprilio RS125...sm meu pred časom manši karambol in mi je šla u franže prva maska kr dost..stranska p ni tok sile...tko d č ma kdo kako idejo bi lpo prosu za inf.

ajdeee

ej ker letnk motorja maš, pa če si se kej pelow dans čez uršna sela

Objavljeno
ej ker letnk motorja maš, pa če si se kej pelow dans čez uršna sela

hehe...ja mam 2000 letnik sam se nism pelou zto k je zdej moj motor u ne glih voznm stanju...je brez plastik in luči p tut prvih žmigoucou nima XD je pa res d še vednu stegne do 100km/h k nč :rolleyes: :krneki: k ti veš kje bi dubu kake dele??

Objavljeno

pozdravljeni

mene pa zanima koliko ma kaj ta aprilia porabe ???

Objavljeno
pozdravljeni

mene pa zanima koliko ma kaj ta aprilia porabe ???

ja to je p čis odvisn od letnika p od predelav in ostalih posegou v motor...moj je letnik 2000 p ma porabo tam okol 5 litrov na 100km...končno ma p 160. mam pa frenda k je mu letnik 2006 p nč prerihtanu p mu je šla 120 kumej...žrla mu je p tut 6 in več litrou...

Objavljeno (popravljeno)

mene pa zanima za prvi servis če ga je kdo peljal na 1000 km mislm

zdej pa kwa ti nardi pa kolk stane bi prosu da poveste če veste

Popravljeno . Popravil dirkac24
Objavljeno
mene pa zanima za prvi servis če ga je kdo peljal na 1000 km mislm

zdej pa kwa ti nardi pa kolk stane bi prosu da poveste če veste

itq da ga je treba pelat zdaj :)

menja se olje, pa pregleda se vse, po potrebi se še kaj zrihta :)

Objavljeno
hehe...ja mam 2000 letnik sam se nism pelou zto k je zdej moj motor u ne glih voznm stanju...je brez plastik in luči p tut prvih žmigoucou nima XD je pa res d še vednu stegne do 100km/h k nč :rolleyes: :krneki: k ti veš kje bi dubu kake dele??

dej probej vprašat na www.cilinder.si , napiš jim mail pa ti bodo odpisal, mogu boš dat številko okverja

drgač pa probej pr serviserju

Objavljeno
itq da ga je treba pelat zdaj :)

menja se olje, pa pregleda se vse, po potrebi se še kaj zrihta :)

kolk pa to kej dnarja nanese :?

Objavljeno
dej probej vprašat na www.cilinder.si , napiš jim mail pa ti bodo odpisal, mogu boš dat številko okverja

drgač pa probej pr serviserju

OK, hvala!

Objavljeno

mene pa zanima kolk stane prvi servis tko prnbližn

na 1000 km

Objavljeno

na 1000 km

1000€ :naughty: :alien1: hec hec...ja vrjten je odvisnu od tega kuk je kej za zrihtat če je sploh kej...č je p sm pregled pa ni tko velik ne...par € :whistle: .)

na 1000 km

1000€ :naughty: :alien1: hec hec...ja vrjten je odvisnu od tega kuk je kej za zrihtat če je sploh kej...č je p sm pregled pa ni tko velik ne...par € :whistle: .)

Objavljeno

hvala za odgovor

Objavljeno

Danes zjutraj ko sm šou u službo ob 6.55 zjutrej srečal v logu (med ajdovšno in vipavo) črno aprilio, nvjm al 125 al 250?! Kdo od kle slučajno?

Objavljeno

nov pride okol 150-250€(ne vem čist točn)

za rabljenga pa poglej za kšno razbito rs-ko, ki se prodaja po delih

Objavljeno

zdravo boys :worship:

aha, ok...no, zaj pa še eno vprašanje. jaz mam motor kasko zavarovan in zdej recimo da ga nekje skipam pa pač zahtevam povračilo škode, mislite da mi se bodo kaj upičil v to "predelavo"?lp alen

to pa tut mene zanima!

No, da še jest povem kaj se je pa men nrdilo:

Dihtunga na glavi je bla pršipnena, in sm dobival vodo v cilindr... motor je lavfou zlo težko pr štandgasu, tak zlo globok glas, zlo se je rukal vse skp, pa čez neki cajta je vodo začel vn špricat :D

isto k men.. pa mi je gladko zaribu (50ka)

iz mnogih izkušen če delate generalko. zamenjajte ojnico pa čeprav še ni hin. ker mnogim potem po par tisoč km spet zataji.

:grim nazalost...

upam da je sam to. ker veš kaj blo, prvi hip pa je blo tko, da je v nulti normalno motor laufo, ko pa si ga dal v prvo pa je crknu, pol pa sem ga mal pustu, da se je ohladu, pa sem ga dal v prvo pa nič več crknu ampak se je sam na prazno vrtel, pa tko mal po mal je lezu naprej... :cry:

ej ko jebe prvo jst pravm dej u drugo pa se pel :P hecam se..

Če rabiš lamele mi še zdej doma ležijo NOVE, zraven so še vmesne ploščice - 50€... PM

LP

ej mi2 se slisva za tele lamelce..

na 1000 km

prblizn 50€ prprav.

jst mam pa tut en problem.. pomoje so lamelce ze tok znucane ker kumi saltam (sploh navzdol) morm nabijat ko bik na rocico je trda ko vrag... u ler pa prvo pa sploh nemorm dat..

pomoje da bi slo z tisto foro ko nasponas tam vspodi ane?

na zajli sm ze pa je malo bols...

lp Boh :OK:

Objavljeno

lp

Mene pa zanima ce ma kdo al pa ce ve ke bi dobo rabljen obratomer za aprilijo, pa sprednjo luč:D

Objavljeno

Kaj bi blo lahk narobe ce se zobnik mau maje levo pa desno?

Objavljeno
Kaj bi blo lahk narobe ce se zobnik mau maje levo pa desno?

Sosedu so tudi popustili nosilci oz. celo pesto je imel zanič, pa so včasih še vseeno priganjali motor do 190km/h...Zobnik je pa še komaj stal gor. Se je orngi premikal levo in desno.

Objavljeno
Sosedu so tudi popustili nosilci oz. celo pesto je imel zanič, pa so včasih še vseeno priganjali motor do 190km/h...Zobnik je pa še komaj stal gor. Se je orngi premikal levo in desno.

A kok pride nova pesta? pa a se je kej nevarn tko pelat?

Objavljeno (popravljeno)

Ne bi vedel koliko pride, ker mislim, da so to nekakšni nosilčki not. Sicer pa kolikor se je takrat pogovarjal naj ne bi bilo drago. Če je le majhno odstopanje ne vidim problemov. Kvečjemu, da se ti zobnik veliko bolj obrabljal in tudi ketna ne bo za vekomaj.

Če le imaš pare in zamenjaj, da ne boš potem rabil plačevati kaj več, če ti v naslabšem primeru sname ketno.

lp

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

zobnik se maje ker je na gumastih pušah

Objavljeno

tudi jaz sem na cagivi mislil, da imam "luft" in da je to oh in sploh narobe..nakar sem ugotovil, da je to prav...seveda vse v mejah normale :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!