_Fingi_ Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 Flame, ke si ti to testirou? Ker, učeri sm poslušov v Britofu pri Kranju ene 3 ure enga navijanja 2takta na valarjih... a si bil to ti. oz. tvoj?
_Fingi_ Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 Malo Hudo 8 a :worship: :worship: :worship: aja, to je to, če maš tako punco al kako :whistle: zakon :P Pol ga je pa en drug učeri skoz navijou :D
Schmid87 Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 včerej sm šu 159 z 07 RSko :P (sj je 07 ane? :D )
FlamE#7 Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 :worship: :worship: :worship: aja, to je to, če maš tako punco al kako :whistle: zakon :P Pol ga je pa en drug učeri skoz navijou :D ma ni, tastari so tako in drugace povezani... ej supr! se je kr zavrteu a? kje si ga pa nasponu?
sonda Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 evo dans sm bil pri mehaniko kr mi motor trese ... sem že pisal nekaj o tem... je rek da je vrjetno malo oljna pumpa zatajila in so ležaji začeli rodo hodit ... so crknali in povzročajo takšne vibracije...tek da mislim da to nebo nek velik strošek :rolleyes:
RSka Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 evo dans sm bil pri mehaniko kr mi motor trese ... sem že pisal nekaj o tem... je rek da je vrjetno malo oljna pumpa zatajila in so ležaji začeli rodo hodit ... so crknali in povzročajo takšne vibracije...tek da mislim da to nebo nek velik strošek :rolleyes: če so ti šli ležaji je mogoče tut gred pokvarlo in možno da tudi bat... popravi čimprej, ne se vozit
sonda Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 če so ti šli ležaji je mogoče tut gred pokvarlo in možno da tudi bat... popravi čimprej, ne se vozit je rek da tisti ko rečejo da so ležaji šli pa da se od tega bat uniči da "bučke lušijo" je mendaj skoraj nemogoče , ker ležaj začnejo samo kroglice trše hodit lufta pa ne dobi ker je tk "zapertlan" da se nemore razstavit :krneki: upam da res ne :rolleyes:
skrla Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Pozdrav mene pa zanima če ima kdo kakšen rabljen ali nov obratomer in sprednjo luč za aprilijo rs 125 letnik 2000 hvala za inf
sonda Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Pozdrav mene pa zanima če ima kdo kakšen rabljen ali nov obratomer in sprednjo luč za aprilijo rs 125 letnik 2000 hvala za inf ej skrla...če boš ti smo tu gr spraševal vsake 14dni enkrat neboš nič najdo...js sm za števc vsak dan eno uro porabo pol sm ga pa po 14dneh najdo po zapleteni verigi :winkiss:
macak333 Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 A lahko kdo zrihta tts olje za mojo rs-ko, seveda po nižji ceni kot v štacuni?
_luke_ Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 je rek da tisti ko rečejo da so ležaji šli pa da se od tega bat uniči da "bučke lušijo" je mendaj skoraj nemogoče , ker ležaj začnejo samo kroglice trše hodit lufta pa ne dobi ker je tk "zapertlan" da se nemore razstavit :krneki: upam da res ne :rolleyes: Ta ki ti je to govoru je softič :whistle: Ko govoriš o ležajih na gredi je dovolj da dobijo luft, tko se delovanje motorja poslabša ker ne pride do faze v pravem času, bat pa se posledično uničuje...da bi ti pa zato zaribalo nebi reko. Sam grmi pa fejst ko ti grejo ležaji na gredi :winkiss:
sonda Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Ta ki ti je to govoru je softič :whistle: Ko govoriš o ležajih na gredi je dovolj da dobijo luft, tko se delovanje motorja poslabša ker ne pride do faze v pravem času, bat pa se posledično uničuje...da bi ti pa zato zaribalo nebi reko. Sam grmi pa fejst ko ti grejo ležaji na gredi :winkiss: hehe lol ti si cel stofič je kr izkušen mehanik...mislim da je dobrih 10let delo tut v eni nemčiji al avstriji...ded je dobr mehanik nimaš kaj :whistle:
_luke_ Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Hehe :D Tebe bi tudi vsaka budala nategnla :winkiss: Če ti bi reku da je za zamenat vse po vrsti, bi ti zaupal mehaniku ki se mu gre zate in ne za njegov zaslužek :unsure:
Stafuc Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 hehe lol ti si cel stofič je kr izkušen mehanik...mislim da je dobrih 10let delo tut v eni nemčiji al avstriji...ded je dobr mehanik nimaš kaj :whistle: no kr mal se pomir... ;) jst sm meu skor NIČ lufta..pa je blo dovolj da je zagrabil...ti kr zaupi svojemu mehaniku k je 10let šraufu v nemčiji(nevem zakaj je to nevem kakšen plus zate) :)
Breezer Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 no kr mal se pomir... ;) jst sm meu skor NIČ lufta..pa je blo dovolj da je zagrabil...ti kr zaupi svojemu mehaniku k je 10let šraufu v nemčiji(nevem zakaj je to nevem kakšen plus zate) :) pa ne se kregat fantje...naj dela usak kukr ve d je najbl zanga ne...sej se usak na svojih napakah uči...js sm že mrsi kej doživu...mi je tut najprej se neki pokvarlu p sm reku sej ni sile...p je začelu še mal rožlt not, sam motor se je še pelou, p sm reku ni panike in sm se še vozu...pol je pa ratal zanimivu k je orng zaškrtal p užgt sploh ni več hotu...sm pelou mehaniku in puff je pršlo za skor 900€ popravila...juhuhu ne se hecat fantje...raj sprot popravte kar je...p je najbl varnu in pocen;) :D
sonda Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Hehe :D Tebe bi tudi vsaka budala nategnla :winkiss: Če ti bi reku da je za zamenat vse po vrsti, bi ti zaupal mehaniku ki se mu gre zate in ne za njegov zaslužek :unsure: ne lol negre se mu za zaslužek ... je od fotra kolega pa v mladosti so se velik družli tk da :winkiss: ...seveda bom pa čimprej popravo ja...ker nemorem motor kr trest skos :rolleyes:
norc 16 Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ej skrla...če boš ti smo tu gr spraševal vsake 14dni enkrat neboš nič najdo...js sm za števc vsak dan eno uro porabo pol sm ga pa po 14dneh najdo po zapleteni verigi :winkiss: če se nemotim prek mene
Stafuc Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ne lol negre se mu za zaslužek ... je od fotra kolega pa v mladosti so se velik družli tk da :winkiss: ...seveda bom pa čimprej popravo ja...ker nemorem motor kr trest skos :rolleyes: fotrovi kolegi, znanci, njegova poznanstva itd to je najbolj zanimiv...usi majo zmer najjače kolege pa mehanike... :worship:
JeRn3j Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 hehe lol ti si cel stofič je kr izkušen mehanik...mislim da je dobrih 10let delo tut v eni nemčiji al avstriji...ded je dobr mehanik nimaš kaj :whistle: na apriliji so mehaniki ki delajo več kot 10let... pol ko ti pa svoje štorije začnejo govort, pa pogruntaš da je bolš da doma experimentiraš, ker je manj možnosti da kj zajebeš :D fotrovi kolegi, znanci, njegova poznanstva itd to je najbolj zanimiv...usi majo zmer najjače kolege pa mehanike... :worship: top top ni da ni :)
Stafuc Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 top top ni da ni :) to so ti vaški mehaniki, ki glasno razlagajo za šankom kako oni z zaprtimi očmi sestavljajo menjalnike :worship:
JeRn3j Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 to so ti vaški mehaniki, ki glasno razlagajo za šankom kako oni z zaprtimi očmi sestavljajo menjalnike :worship: pa da so tud rossiju honde 500ccm 2t šravfal, pa da so vsi samo gledal kaj oni znajo... top top
Stafuc Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 pa da so tud rossiju honde 500ccm 2t šravfal, pa da so vsi samo gledal kaj oni znajo... top top haha to je to :worship: pa on zihr ne bi nategnu fotra..to so ga skupaj žgal k so bli mladi...zdej se pa hvaljo pa lažejo svojim potomcem :kva2:
sonda Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 če se nemotim prek mene ja... :worship:
sonda Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ej...l0l pa poznam folk tut ko jim je sestavlo motor skup oz. servisiro pa se nobeden ni pizdo da bi blo kaj narobe vsak reče da je vredo naredo :trance_33_sleep: samo js bom vrjetno kr pelo v velenje k MOTO Mario sem videl da je pooblaščen tut za aprilio :whistle: al pa še en mehanik je ko mi je kolega povedo(je tut na forumo) iz Slovenj Gradca tut mnda oblada :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se