Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
na apriliji so mehaniki ki delajo več kot 10let... pol ko ti pa svoje štorije začnejo govort, pa pogruntaš da je bolš da doma experimentiraš, ker je manj možnosti da kj zajebeš :D

top top

ni da ni :)

aham, komu so že eno aprilio rs 250 zjebal na servisu, sej je tle na forumu, mislim da kawl, jo je mogu trikrat pelat servisirat ker je skos ribala, na koncu mu je pa zgorela

Objavljeno
aham, komu so že eno aprilio rs 250 zjebal na servisu, sej je tle na forumu, mislim da kawl, jo je mogu trikrat pelat servisirat ker je skos ribala, na koncu mu je pa zgorela

ja se mi zdi da :D

so ble slikce... we dont need the water let the mother fucker burn.... :evilgrin: burn motherfucker burn :evilgrin:

Objavljeno
če se nemotim prek mene

res je, še maš :beer1: v dobrem :D

LP

Objavljeno (popravljeno)
res je, še maš :beer1: v dobrem :D

LP

ej...saj si ga mi tk poceni prodal da maš glih za dve rundi v gostilni :yea1:

tk pa zgleda(delo je use po so pa nehali dela spodnji kilometri)...samo tk ni važno glavno da hitrost kaže :rolleyes: čeprav sm mel dans srečanje z radarjem in nevem kako bo :winkiss:

post-18986-1216496935_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil sonda
Objavljeno

ležaj "zariba" začne bol na trdo vrtet, pol je pa meni gred se začela vrtet med gredjo in ležajem in ne s kroglicami v ležaju... no sej se je vrteu ležaj sam tm je popuščalo in mi je gred uničlo, tut če bi sam ležaje menju je biu utor med gredjo pa ležajem, je pa ful treslo in gred ne teče v fazi in bat mal riba po stenah cilindra...

Objavljeno

Dejte mi prosim neki pomagat. Pr moji taćki se je una palčka k štrli vn (pač tista s katero spustiš/dvigneš tačko) zlomila. Pa bi prosu tistega ki jo ima da mi jo izmeri koliko je dolga da naredim novo. Ali pa če poznate koga ka bi jo prodal, kr nova pride 50eu.

P.S.: Svoje zlomljene t.i. palčke pa ne morem izmeriti saj je niam več :whistle:

Objavljeno

a mi en pove kako se zamenjajo lamele na sklopki?

Objavljeno
a mi en pove kako se zamenjajo lamele na sklopki?

sm že pogruntov

Objavljeno
ej...l0l pa poznam folk tut ko jim je sestavlo motor skup oz. servisiro pa se nobeden ni pizdo da bi blo kaj narobe vsak reče da je vredo naredo :trance_33_sleep: samo js bom vrjetno kr pelo v velenje k MOTO Mario sem videl da je pooblaščen tut za aprilio :whistle: al pa še en mehanik je ko mi je kolega povedo(je tut na forumo) iz Slovenj Gradca tut mnda oblada :trance_33_sleep:

Ti kr peli v MB. Vsi vemo kdo je mojster za RS 125 in ostale 2T.

Objavljeno
Dejte mi prosim neki pomagat. Pr moji taćki se je una palčka k štrli vn (pač tista s katero spustiš/dvigneš tačko) zlomila. Pa bi prosu tistega ki jo ima da mi jo izmeri koliko je dolga da naredim novo. Ali pa če poznate koga ka bi jo prodal, kr nova pride 50eu.

P.S.: Svoje zlomljene t.i. palčke pa ne morem izmeriti saj je niam več :whistle:

Dejte prosim no, a vam je tok težko si vzet 5 min cajta zame pa to na hitrco odmert.

Objavljeno (popravljeno)
Dejte prosim no, a vam je tok težko si vzet 5 min cajta zame pa to na hitrco odmert.

post-18986-1217091190_thumb.jpg

post-18986-1217091272_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil sonda
Objavljeno (popravljeno)

Vau, dobr si to naredu, če me slučajno kdaj prepoznaš na cesti me kr za rokav pocuki, pa dobiš za.... sladoled :rolleyes:

Sam res hvala ti :worship:

Popravljeno . Popravil macak333
Objavljeno
Vau, dobr si to naredu, če me slučajno kdaj prepoznaš na cesti me kr za rokav pocuki, pa dobiš za.... sladoled :rolleyes:

Sam res hvala ti :worship:

Ni kaj, fajn zrihti:D

aja...na cesti te bom malo bol težko za rokav pocuko bo cesti kje pa mogoče... :D

Objavljeno

Ja no sej maš prov, na cesti tut ni glih varn :D

Objavljeno

čimdalje od aprilia servisa, to jst pravm...

pero ftw :D

lp

Boh

Objavljeno
čimdalje od aprilia servisa, to jst pravm...

pero ftw :D

lp

Boh

Zakaj to??? :blink:

Drgač jst sm dans klical na servis da mi pogleda sprednje vilice pa je reku da lahka pridem šele 11.8...halo pa ne da se meni tok čakat :) Zdej sm vidu da je avtohiša malgaj al neki tazga na tržaški tud pooblaščeni serviser. Pa me zanime če že @FlamE#7 pravi čimalje od aprilie servisa, kaj če bi njim furu, al so še ''slabši''.

Objavljeno

ma nategunarji so taki vsi te uradni. k je kej slabga direkt sam zamenajo pa hvala lepa. sm meu jst pr dveh razlicnih to aprilio (uradnih!) pa sta cist isti šit nrdila sam da sm šu pol k timmg pa so rekl da bi za pol cenej to lahk ces prsli..

pa to se ni slo za 50€...

tko da jst sam za knjizco peljm na rednga use ustalo pa K jih gleda. :worship:

Objavljeno
ma nategunarji so taki vsi te uradni. k je kej slabga direkt sam zamenajo pa hvala lepa. sm meu jst pr dveh razlicnih to aprilio (uradnih!) pa sta cist isti šit nrdila sam da sm šu pol k timmg pa so rekl da bi za pol cenej to lahk ces prsli..

pa to se ni slo za 50€...

tko da jst sam za knjizco peljm na rednga use ustalo pa K jih gleda. :worship:

Aha, nevem ker me lih sprednje vilice zajebavajo bom raj šu njim odnest, če bo pa kdaj kej druzga (upam da ne :rolleyes: ), pa bom najvrjetneje šu kakšnemu mehankarju.

Objavljeno

Ima kdo na Aprilia Dunlop Qualifier spredaj 120 širine, pa da že fali kaki milimeter na robovih, pa bi menjal za novo 110?

Objavljeno

Sem si premislil :whistle:

Prodam gumi Dunlop Qualifier DOT 47 07, popolnoma novi, nerabljeni:

110/70 -17

150/60 -17

Kontakt preko zasebnega sporočila. NUJNO !! :krneki:

Objavljeno
Ima kdo na Aprilia Dunlop Qualifier spredaj 120 širine, pa da že fali kaki milimeter na robovih, pa bi menjal za novo 110?

mam sam d207 120 širine

Objavljeno

47 evrov na autocomercu zravn avto delte u lj pa se popust mi je dau drgac pride 53 ojrov

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!