NejcZ Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Hehe, za tomosa je kuj dobrih 10 ojrof :whistle: Pa se mi je zdel drag...
payback Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ewo zdj se prodaja moja ce koga zanima>>>>>http://www.avto?net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2219984pa tam kjer je vprasaj med avto pa med net more bit pika.........................LP s kod pa si drgac ti???ker sem namrec dons srecal ravno tako kot je ta v sentjurju pri celju oz malo ven :krneki: B) ??si bil mogoce ti???
Maci Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Dober večer. No dobil sm motor od mehankarja. Dal sem mu ga brez plastik da bo ja hitreje naredu :rolleyes: Sedaj dajem plastike nazaj in lej problem mam nove blinkerje (žmigavce) pa mi ne delajo prav ce so vsi priklopljeni samo svetjo leva ali pa desna stran. ce pa naprimer priklopim samo zadnja dva pa delujeta isto ce priklopim sprednja dva . Razsvetlite mojo špranjo v glavi :headbang: Lp
JeRn3j Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) Prklopi vse pa pravilno jih zvež... bi moglo delat... sm meu podobne probleme pa pol k sm use 4 zvezu je delal tko k more ;) Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil JeRn3j
norc 16 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Dober večer.No dobil sm motor od mehankarja. Dal sem mu ga brez plastik da bo ja hitreje naredu :rolleyes: Sedaj dajem plastike nazaj in lej problem mam nove blinkerje (žmigavce) pa mi ne delajo prav ce so vsi priklopljeni samo svetjo leva ali pa desna stran. ce pa naprimer priklopim samo zadnja dva pa delujeta isto ce priklopim sprednja dva . Razsvetlite mojo špranjo v glavi :headbang: Lp na rski ti nebodo delali vsi 4je neorginalni. če neboš zamenjal releja ali dodal določene vrednosti upora. če zamenjaš samo zadnaj dva smerokaza pa deluje brez problemov. spredi morata ostat orginal.
JeRn3j Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 na rski ti nebodo delali vsi 4je neorginalni. če neboš zamenjal releja ali dodal določene vrednosti upora. če zamenjaš samo zadnaj dva smerokaza pa deluje brez problemov. spredi morata ostat orginal. sploh ni res. Jst sm meu vse 4iz louisa pa so delal brez problema, pa nism nič menjal.... ;)
NejcZ Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Odvisno od žmigavčkov no :) Malo preračunat pa upora dat vmes pa bo. To je res še najmanji strošek,...
k0ci Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 odvisno je od moči žarnic v žmigavcih, zdaj če so moči enake ali podobne originalnim tudi v aftermarket žmigavcih bo lepo delalo, če pa niso bo pa ali hitreje ali počasneje ali pa bo skos gorelo
_LuX_ Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Aja zato men desn skos gori, ker edn zadej ne dela.
norc 16 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 sploh ni res. Jst sm meu vse 4iz louisa pa so delal brez problema, pa nism nič menjal.... ;) če daš diodaste 4 gor 100% nedeluje. sem potem še rele zamenjal in kak sem dal v bilo kero smer žmigavec so mi vsi 4 utripali
JeRn3j Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 če daš diodaste 4 gor 100% nedeluje. sem potem še rele zamenjal in kak sem dal v bilo kero smer žmigavec so mi vsi 4 utripali ja diadosti pa najbrž res ne delajo...
Maci Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Da sej sm vidu un ma zdj 4 x 10w moči moji novi so pa 4X 21w Mislim da bi to rešlo teževo http://www.louis.de/_30bf6343ededc3561d16e...tnr_gr=10032032 al pa to http://www.louis.de/_30bf6343ededc3561d16e...tnr_gr=10033844 ?
bugi men Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 s kod pa si drgac ti???ker sem namrec dons srecal ravno tako kot je ta v sentjurju pri celju oz malo ven :krneki: B) ??si bil mogoce ti??? okolica ivancne gorice nism biu u celu
payback Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 okolica ivancne gorice nism biu u celu aha hehe ...te pa ma twoj motor brata z istimi nalepkami hihi :whistle: :lol: O:-)
bugi men Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 aha hehe ...te pa ma twoj motor brata z istimi nalepkami hihi :whistle: :lol: O:-) nc ni nemogoce aja veste kk sm se jst resu s tem zmigavci k mam tud vse 4 neoriginal mam led zmigavcke pa k sm jih zvezu so vsi gorel mislm so prow gorel leva stran pa desna sam niso utripal pol sm pa zadi na vsak zmigovc zvezu se eno zarnco 10w pa zalimu in dela cist lepo ne prehitr ne prepocas hehe mau se je treba znajt al pa ce date upore vmes.....
mitiž46 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Danes sem si malo štopal drag čase: 0-100 cca 6 sekund 0-140 cca 12 sekund Problem je ker je težko sprožit štoparico med štartom in sem jo sprožu prej, bom probal naslednjič kake boljše metode. Sem pa štopal dokaj točno 100-140 6 sekund. Dobro a?
norc 16 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Danes sem si malo štopal drag čase: 0-100 cca 6 sekund 0-140 cca 12 sekund Problem je ker je težko sprožit štoparico med štartom in sem jo sprožu prej, bom probal naslednjič kake boljše metode. Sem pa štopal dokaj točno 100-140 6 sekund. Dobro a? uporabljal štiparco na displeyu in recimo pri 5 sekundah komaj štartaj in ko imaš 100ko pritisneš in potem spet pri 140. nato odšteješ 5 sekund in je toto
mitiž46 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 uporabljal štiparco na displeyu in recimo pri 5 sekundah komaj štartaj in ko imaš 100ko pritisnešin potem spet pri 140. nato odšteješ 5 sekund in je toto Sem probal čisto isto kot ti praviš, rezultat je isto tam nekje 6-6, spet pa je malo problem ker nemorš točno na 5 štartat, je pa pomoje najbolša ideja, še najbolj točno :blush:
Jerry_exc Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Sem probal čisto isto kot ti praviš, rezultat je isto tam nekje 6-6, spet pa je malo problem ker nemorš točno na 5 štartat, je pa pomoje najbolša ideja, še najbolj točno :blush: tud na pravem dregu ne moraš točno ujet zelene luči ali punce ki spusti zastavco... v tem je čar... drugač skorej ne bi blo vec odvisno od voznika ampak samo se od motorja ;) drugač pa 5s se da kr fajn ujet ker točn veš kdaj morš spelat v naprej...
mitiž46 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Itak jaz sem meru bolj v smislu kakšne so max zmožnosti motorja, zato sem probal čimbolj idealno use izvest. Drugač pa se ponavadi igram s semaforji, tam šteje še reflex, pa še pol ko čem na silo pohitet motor včasih zabijem pod 8000rpm in ga morm pol še enkrat zavrtet in zgubljam seveda... Najboljše je če vnaprej veš in lepo držiš 10000-10500 rpm na sklopki ko na skuterju, to je pomoje najhitrejše, čim nekaj cukaš in zabijaš se ti samo zdi da takrat fajn potegne (za trenutek res potegne). Samo vseeno sem bil presenečen 0-140 12s, to mora met avto enih 200HP pomoje, kak clio rs :whistle: Bom probal jutri zmerit še 140-160, ker za 0-160 je malo nevarno najd ravnino in potem stat in se štimat za štart :unsure:
kukec1 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 novi clio rs ma 18 s do 160... tak da bi z rsko potem takem mimo šel...
mitiž46 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Pol moram gledat da ma 140-160 pod 6s, najbrž res oz. tam nekje je :worship:
mitiž46 Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 Evo sem zmeril, 100-160 rabim 14s, se pravi je clio malo hitrejši, sam do 140 ma pa mislim da malo več ko 12s, enih 13-14...
FlamE#7 Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 no to je pa lepo slišat :worship: fantje! en opozorilo!! DID KETNA od letnika 99-05 NE PASE NA LETNIKE 06+. to sm se jst zajebu. sej zamenjajo, sam da vm bojo živci pršparani. drgač bom pa jst tut to mal probu če bo kej vremena :P ej bojs sam a ni tko da na mestu štoparca ne gre naprej? pr men vem da ne al pr starejših modelih pa? pa še neki tm nism razumu? ti je šla 6.6 do 100? super :worship:
mitiž46 Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 Ketno sem tudi jaz nekaj prebiral tam pa si pol nisem upal ker je tolko različnih da nisem vedel kjero bo tapravo, pa členi verige mi nekak niso štimali :hmm: Štoparca gre naprej vedno ko motor laufa: Najprej si daš na štoparco, pol tiščiš gumb da ti iz črtic ratajo ničle in pol kadarkoli prtisneš ti začne seštevat in usakič k spet prtisneš ti ustavi, shrani in začne kao nasledn krog merit. Ko se naveličaš pa spet tiščiš en cajt da dobiš ničle in pol še enkrat tiščiš en cajt da dobiš črtice in lahko spet preklapljaš po drugih funkcijah. Pol lahko pa te čase gledaš pri ugasnjenem motorju ko daš samo kontakt in greš spet na štoparico in pol tiščiš pa ti pokaže kao po krogih, brišeš jih pa tako da tiščiš gumb ko maš pogled na skupnih kilometrih. Mam pa 6s do 100, pol pa nadaljnih 6 do 140 in nadaljnih 8 do 160. To so ble moje najboljše meritve, ni bilo vedno tako dobro, je pa vse po ravnem in pretežno brezveterje, mam pa 62kil in 175cm :lol: 0-100 6s 0-140 12s 0-160 20s O kakih desetinkah ne bom pisal ker je vse bolj tako odmerjeno, težko je sam sebe štopat, pazit na šaltanje, se skrivat za masko in še gledat na cesto ki je btw magistrala z dosti prometa :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se