Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mitiž, dobr gre tale tvoj stroj. Se spomnim, ko si me enkrat prehitu v hrib na "boncarjih", pa sem šel ene 80. :lol:

Enkrat bi se mogla zmenit, da probamo tvojo RS-ko proti moji TDI na štirih kolesih. :naughty:

Pa mal posnet zadeve.

lp B)

Objavljeno
Mitiž, dobr gre tale tvoj stroj. Se spomnim, ko si me enkrat prehitu v hrib na "boncarjih", pa sem šel ene 80. :lol:

Enkrat bi se mogla zmenit, da probamo tvojo RS-ko proti moji TDI na štirih kolesih. :naughty:

Pa mal posnet zadeve.

lp B)

Ja enkrat morva nardit en drag. Lhku npr. prut velkim blokam k ni tolk prometa. V boncar gor mi gre pa 150 :naughty:

Objavljeno

u mater...

jst mislm da tut nebom dost bols ker sm z kilami u kar vecji kategoriji :)

na ja, kok mas pa letnik?

Objavljeno
u mater...

jst mislm da tut nebom dost bols ker sm z kilami u kar vecji kategoriji :)

na ja, kok mas pa letnik?

Letnik mam 06, mam pa GP (aprilia serijski odprt) avspuh pa druge blokade odstranjene, ferg mam pa 28. S težavo se mi vrti čez 11000, še sam ne vem zakaj, tud u nuli ne gre sploh čez 11500, leti pa dobro, samo pri 167 na števcu učasih prou malo zabremza ker se nemore več zavrtet (pa orginal prenosi 17/40). Mogoče mam rave slabo naštelan sam pol ne vem če bi tako šlo, ker gre res super samo kakih 500-100rpm se premalo vrti :unsure:

Pomoje da boš mel vseeno hitrejše čase, če nimaš glih blizu 100 kil. Teoretično gledano, če maš 20% več kil rabiš 20% več moči za isti pospešek :hmm:

Objavljeno

A je lohk hudo narobe če bi se vozu z zjebanmu ležajam? Nekje v mašini se ga sliš.

Objavljeno
A je lohk hudo narobe če bi se vozu z zjebanmu ležajam? Nekje v mašini se ga sliš.

lahko je zelo narobe...

ribanje :naughty:

Objavljeno
Letnik mam 06, mam pa GP (aprilia serijski odprt) avspuh pa druge blokade odstranjene, ferg mam pa 28. S težavo se mi vrti čez 11000, še sam ne vem zakaj, tud u nuli ne gre sploh čez 11500, leti pa dobro, samo pri 167 na števcu učasih prou malo zabremza ker se nemore več zavrtet (pa orginal prenosi 17/40). Mogoče mam rave slabo naštelan sam pol ne vem če bi tako šlo, ker gre res super samo kakih 500-100rpm se premalo vrti :unsure:

Pomoje da boš mel vseeno hitrejše čase, če nimaš glih blizu 100 kil. Teoretično gledano, če maš 20% več kil rabiš 20% več moči za isti pospešek :hmm:

kako pa ti gre 167 po stevcu ce pravis da se kumi vrti cez 11.000?

ker 164 po stevcu gre pri 12.000 tocno...

nimas nc slabo nastelan.. tok gre. z tem izpuhom je to to... sm tut jst mislu da mam slabo nastelan ce si kej moje poste gledu sam dejansko tut cilinder in bati niso narejeni za 12.000+.

men se zvrti do recimo slabih 12.500 takoj pa s tezavo do slabih 13.000 pa mam za enih 600E vec robe gor aves.. ne se sekirat.

mam pa 82 kil pa 185 tko da pomoje kr upliva...

ajd

Objavljeno
kako pa ti gre 167 po stevcu ce pravis da se kumi vrti cez 11.000?

ker 164 po stevcu gre pri 12.000 tocno...

Prenose maš 17/40 orginal? Ker jaz sumim da mi obratomer laže, ker meni pri 11000 res že prou ono piska in gre enih 160+. Pa tud učasih ko prešaltam mi obratomer kar malo zaostane, moram malo kontakte prečekirat. Ker sem tud gledau na youtube pa motorji nad 11000 majo še čist normalen zvok, pri meni pa samo še žvižganje kot pri zobarju in same vibracije. Tnx za informacije, mislim da sem končno na poti do pravega odgovora :worship:

Objavljeno

zamenej.... čimprej ker je res lahko hudo narobe... trpijo še druge komponente zarad tega...

Objavljeno

Kaj čem jaz zdaj nardit da zrihtam obratomer da mi bo točno kazalo, ma kdo kako idejo??? Pa kako se sploh pride do teh števcev, a je treba masko stran vzet al je še kaka druga varjanta?

Objavljeno

mal šravbej pa boš pršu do števcoc... sej se da vse nazaj sestavt nevem zakaj vs je strah kej it podirat...

Objavljeno
mal šravbej pa boš pršu do števcoc... sej se da vse nazaj sestavt nevem zakaj vs je strah kej it podirat...

Hehe, plastiko nerad podiram ker je bil motor paden in pol mi vedno kaka lukna striže ko nazaj šraufam, pa še nobenga nimam da bi mi pomagou ponavadi. Drugače sem pa razdrl in pršu do števca, ampak nič posebnega, en konektor z cca 20pini in ma dober kontakt, ne vem kje naj še iščem napako :unsure:

Objavljeno
Prenose maš 17/40 orginal? Ker jaz sumim da mi obratomer laže, ker meni pri 11000 res že prou ono piska in gre enih 160+. Pa tud učasih ko prešaltam mi obratomer kar malo zaostane, moram malo kontakte prečekirat. Ker sem tud gledau na youtube pa motorji nad 11000 majo še čist normalen zvok, pri meni pa samo še žvižganje kot pri zobarju in same vibracije. Tnx za informacije, mislim da sem končno na poti do pravega odgovora :worship:

original imam ja... pomoje ti res obratomer laze..

upam da bos zrihtal.

lp

Objavljeno

lp!

k ve mogoče kdo za kako rableno prednjo masko za aprilio RS 125 letnik 2000??? al p kje bi jo iskou....ajde

Objavljeno

prodam za 600-700€ :)

info na PM

post-5337-1219076798_thumb.jpg

Objavljeno

Fantje kupujem prvi motor 125 ki ga bom imel 2 leti.Zdaj čeprav vem da je z 2t problemi endar me ta aprilia vseeno privlači.Zdaj me pa zanima kater letnik rabljen priporočate kaj naj ima notri in na koliko časa ga imate na servisih oz. mi lahko poveste stroške na sezono?

Aja za motor bi pa rad dal pod 2002

Objavljeno
haha kva še kr ne gre :D

dj raj po delih prodej bos dubu vec zanjo pa ce bos podaju kupim obratomer in mehanizem za zadbo bremzo tist k je tam pr tacki k ole poriva naprej

LP

Objavljeno
haha kva še kr ne gre :D

sj jo takrt sploh nism dou v noben oglas al pa kj..

sam kar sm takrt na forumu napisou da jo prodajam, toj pa to. sj nekaj zanimanja je blo.. ampak potem nič iz tega. problem je v tem da se folku ne da rihtat motorja..

pumoje da jo bo treba dt počas na kšn avtoPIKAnet al pa bolho.. :) sam spravt se morm k tem..

po delih jo pa ne prodam.. ker se mi bo potem samo vse še valal po garaži. prodam jo taka kot je.. pa zraven dam še original plastike..

Objavljeno
sj jo takrt sploh nism dou v noben oglas al pa kj..

sam kar sm takrt na forumu napisou da jo prodajam, toj pa to. sj nekaj zanimanja je blo.. ampak potem nič iz tega. problem je v tem da se folku ne da rihtat motorja..

pumoje da jo bo treba dt počas na kšn avtoPIKAnet al pa bolho.. :) sam spravt se morm k tem..

po delih jo pa ne prodam.. ker se mi bo potem samo vse še valal po garaži. prodam jo taka kot je.. pa zraven dam še original plastike..

teb pa tud ne ;)

Objavljeno (popravljeno)

Ej mojstri mene pa zanima koliko je končna pri apriliji rs125 replica 2008 letnik in kaj je treba tankat( mešanico ali ima posebaj za olje in se potem tanka čisti bencin)?

Popravljeno . Popravil Serpa
Objavljeno
Ej mojstri mene pa zanima koliko je končna pri apriliji rs125 replica 2008 letnik in kaj je treba tankat( mešanico ali ima posebaj za olje in se potem tanka čisti bencin)?

mešanco tankajo samo mopedi,kosilnce in motorke... vse ostalo ma ločene rezervarje... za končno ti bo pa kdo od lastnikov povedov..

Objavljeno
V kakem stanju pa je motor?daj pošli pm

voznem :D

teb pa tud ne ;)

točno to :D

tko k je že matex reku.. eni smo piloti, eni so pa mehaniki :D

170 km/h pumoje :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!