Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

fantje! hitr

en probem oz dva.

k sm se pelu se je kr usa elektronika ugasnila (stevc zmigavci use lampe uglavnm nc) ampak dela pa se!

k sm pogledu sveco sm ugotovu da un drek k je gor na svecki (k tak štofeljc železni) je not ustal v tisti kapci gumjasti ko pride na sveco.

kot drugo je pa to da mam ful visok standgas (5000rpm) pa ce kdo ve v kero stran se sravfk zasravfa da ga spustim

Objavljeno
voznem :D

točno to :D

tko k je že matex reku.. eni smo piloti, eni so pa mehaniki :D

170 km/h pumoje :)

Po števcu ja...

Objavljeno

odsraufas v kontra smeri urinega poteka

Objavljeno
odsraufas v kontra smeri urinega poteka

Res je v levo se ga zmanjša v desno pa dvigne (dviguješ batek)

Objavljeno
fantje! hitr

en probem oz dva.

k sm se pelu se je kr usa elektronika ugasnila (stevc zmigavci use lampe uglavnm nc) ampak dela pa se!

k sm pogledu sveco sm ugotovu da un drek k je gor na svecki (k tak štofeljc železni) je not ustal v tisti kapci gumjasti ko pride na sveco.

kot drugo je pa to da mam ful visok standgas (5000rpm) pa ce kdo ve v kero stran se sravfk zasravfa da ga spustim

Matr prekleta aprilia da kr tko elektrika crkne, pomoje da najbolš da na servis peleš... A sploh užge na štarter?

Uni štofelc pa nekako ven zbezaj s kakim tenkim izvijačem, tud če ga uničiš ni škode, to dobiš pr usaki svečki gor našraufano. Al pa probaj najprej za kak obrat na svečko gor našraufat in pol potegnit pa morde bo ostal na svečki.

Objavljeno

tazga sm dubu IZ SERVISA!

dou sm pa 165 evrov!

sploh ne dela na standgasu elektrika je crknla uglavnm nc od nc!

un prasc mi je pa dou motor ob treh tko da se se vrnt nism mogu!!

majku jim spalim!!!!

Objavljeno

dou sm pa 165 evrov!

majku jim spalim!!!!

varovalke si pogledov?

Objavljeno

dou sm pa 165 evrov!

majku jim spalim!!!!

Jst sploh nočem več na servis pelat, samo prvič sem in so mi vsaj 2dl premalo olja natočili v menjalnik, prasci :headbang:

Objavljeno
Jst sploh nočem več na servis pelat, samo prvič sem in so mi vsaj 2dl premalo olja natočili v menjalnik, prasci :headbang:

vsaj 2dl premalo v mašino ga gre pa dobrih 3dl...tej ti ga pa tk skor nič ni dal :D

Objavljeno
vsaj 2dl premalo v mašino ga gre pa dobrih 3dl...tej ti ga pa tk skor nič ni dal :D

al sm zdej zajebo... gre 6dl vrjetno v tomosa apn6n je šlo 3dl :rolleyes:

Objavljeno

Sej to je problem, tud ko sem mel na tački motor ni blo do spodnjega roba šipce :headbang:

Objavljeno
Ej mojstri mene pa zanima koliko je končna pri apriliji rs125 replica 2008 letnik in kaj je treba tankat( mešanico ali ima posebaj za olje in se potem tanka čisti bencin)?

šla ti bo prbl 160 realnih ce bo dober dan :whistle:

varovalke si pogledov?

jap aves kva je blo. rs 07 ma ta ferg k je neki elektricni ane in ta ferg k odklops ti kabli ostanejo. no te kabli so se prslonil nekam in je blo kaput use :)

zdej pa gre ko burja ko je se sklopka zrihtana mater zdi se mi ko da mi je prej skoz drsela! res gre nenormalno bolj...

lp Boh

Objavljeno
Sej to je problem, tud ko sem mel na tački motor ni blo do spodnjega roba šipce :headbang:

kje si ti to mel na servisu?lp alen

Objavljeno
kje si ti to mel na servisu?lp alen

Na avtocommerce lj (avto triglav), računali so mi pa 1L olja :headbang: Flame sam da si zrihtou, zdej pa štopaj drag :P

Objavljeno

Men je sla dons po klancku mau dol pa valda sklonn 180kmh:D Drgac pa dost prevec stroska z benzom pa oljem. :krneki:

Objavljeno
Men je sla dons po klancku mau dol pa valda sklonn 180kmh:D Drgac pa dost prevec stroska z benzom pa oljem. :krneki:

kok letnik pa?

Objavljeno
al sm zdej zajebo... gre 6dl vrjetno v tomosa apn6n je šlo 3dl :rolleyes:

V aprilio 11kw verzija bi moglo not biti 6dl olja, pri odprti pa 1l olja. V apnko gre natanko 5dl.

Objavljeno
V aprilio 11kw verzija bi moglo not biti 6dl olja, pri odprti pa 1l olja. V apnko gre natanko 5dl.

v aprilio gre 6-7 dcl

zaprto ali odprto ;)

Objavljeno
v aprilio gre 6-7 dcl

zaprto ali odprto ;)

ja kako to, če jo odpreš gre pa ja več olja notr :whistle:

Objavljeno

ker ko ga spustiš ne odteče popolnoma vs olje ampak ostane notr kak dl...

Objavljeno

:lol1: a ko odpreš motor mu tudi karter povečaš :slap:

Objavljeno
:lol1: a ko odpreš motor mu tudi karter povečaš :slap:

če odpreš taprav vijak lahko tud sod olja notr zliješ :whistle: samo je bolš poj met še sod pod motorjam da se škoda ne dela ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!