Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ewo mene zdle iz turce top speed 178 kmh,relacija visnja gora-----ivancna gorica po tastar cest :worship: :worship:

Tud jest sm po unmu klancku jo nateru 180 hehe: :whistle: :whistle: :whistle: Kaj a to sam k pride do obratov sam gor klikns nc gasa ne spustis nc sklopke sam hopa gor?

Objavljeno

evo zdele sm rsu dam iz draga- moja proti hondi civic type-r 2008, brez zadnih zicov+ komplet rori zamenjani (prbl 230konjev).

do 100 sm mu koncal pr tazadni gumi.

nevem tocno kok ma do 100 (original ma 6.5) pomoje enih slabih 6.

tko da pomoje da gre kr ene 6sek do 100 moja.

lp

Objavljeno
Tud jest sm po unmu klancku jo nateru 180 hehe: :whistle: :whistle: :whistle: Kaj a to sam k pride do obratov sam gor klikns nc gasa ne spustis nc sklopke sam hopa gor?

Gas spustiš, prestavno tačko pa že prej gor rineš sam ne bo šla dokler gas tiščiš. Takoj ko mal gas spustiš bo pa prešaltalo. Pod 6 sekund je pa res težko prit do 100, tud jst mam prej dobrih kot slabih z mojo pussy postavo :whistle:

Objavljeno
evo zdele sm rsu dam iz draga- moja proti hondi civic type-r 2008, brez zadnih zicov+ komplet rori zamenjani (prbl 230konjev).

do 100 sm mu koncal pr tazadni gumi.

nevem tocno kok ma do 100 (original ma 6.5) pomoje enih slabih 6.

tko da pomoje da gre kr ene 6sek do 100 moja.

lp

Kaj pa naprej od 100 ste kej probavali? Pa na štartu takoj pred tebe potegne al si ti prej z mesta? Drgač pa super rezultat :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

od starta sva bla glih...

sla sva pa se letecga od 30 na uro pa me je pr enih 140 prehitu..

in to suvereno prehitu :)

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno
od starta sva bla glih...

sla sva pa se letecga od 30 na uro pa me je pr enih 140 prehitu..

in to suvereno prehitu :)

O-O test drive :D

Objavljeno

http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2229042#

Kaj mislte o tem motorju?ali kdo pozna lastnika?mogoce je kdo z motosveta?

za motor vidm d je biu neki podrajsan al kaj,vem pa tut da ma full slabo zadnjo gumo...in je prprauln se znizat ceno.

pa se to..dejte me razsvetlit :blush: zakaj se men zdi da je to 2002 letnik??a so tut 2003 letniki taki?

za odgovore se vnaprej zahvaljujem

lp

Objavljeno

ah sei ni vazn kaai si mislte :trance_33_sleep: sm ga ze kupu :naughty:

sam en problem mam...amm...k je v prostem teku lepo dela...ce pa dam v prvo,pa drzim sklopko mi crkne...a bi mogu standgas povecat mau?al kako bi odpravu to tezavo...drgac motor je super...usaj mislm..na kksno dalso turco ga nism mogu furat ker pada dž tuki in mi je use pokvaru... :headbang: pa zadnjo gumo morm zamenjat...drugo zgleda vredu...

lp

Objavljeno

Meni je isto delal, pa sem malo zaškrno štandgas, samo mi je blo bed, da ko si ga v prvo šaltau, je začel lesti naprej. Potem pa sem Tisti šraufek na kuplongi malo odškrno(pod tistim plastičnim čepom je, na mašini). In je vredu

Objavljeno

fantje sklopko štelat... kolešček pri sklopki al pa na bloku motorja

če ne gre pa lamele sklopke menjat ;)

boš pa hitr začel 0rth0 :D šravfat mislm :D

Objavljeno

mogoče maš zjeban senzor za tačko a kaj ker če je klr tačka dol ti crkne k daš u prvo

Objavljeno
mogoče maš zjeban senzor za tačko a kaj ker če je klr tačka dol ti crkne k daš u prvo

tud to je opcija

ni nujno da je senzor zjeban... to je aprilia pač... se je tud men to dogajal pa sm kable drkov pa je spet ok delal... čeprov je po pisanju sodeč taprvo :)

Objavljeno

Hay.

Mene pa zanima koliko ima aprilia rs 125 kW če ni prerihtana

Objavljeno
Hay.

Mene pa zanima koliko ima aprilia rs 125 kW če ni prerihtana

Ja 11kW, sam baje naj bi ble tut ene k so ble že serijsko odprte...baje :rolleyes:

Objavljeno
Ja 11kW, sam baje naj bi ble tut ene k so ble že serijsko odprte...baje :rolleyes:

hm... Jst gledam po (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) pa so use čez 11 kw mislm imajo 34 kM... zDej pa nevem ... Ker ga mam namen kupiti zdaj konec sezone oziroma naslednji mesec

Objavljeno
hm... Jst gledam po (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) pa so use čez 11 kw mislm imajo 34 kM... zDej pa nevem ... Ker ga mam namen kupiti zdaj konec sezone oziroma naslednji mesec

Ja to so vse odblokirane, oriđinal je 11kW, drgač naj te to ne skrbi, kr 11kW je itak premal :naughty:

Objavljeno

sos o moja 2006 letnik je bla original odprta pa še rave je mela! edino cdi blokado ki sem jo tudi odstranil!

Objavljeno
Ja to so vse odblokirane, oriđinal je 11kW, drgač naj te to ne skrbi, kr 11kW je itak premal :naughty:

Hya sam kaj pa tehnični pregled ?

Objavljeno (popravljeno)
Hya sam kaj pa tehnični pregled ?

Ja na tehničnem ti bodo pregledal zavore, smernike in luči. To naj te ne skrbi pri 125ccm motorjih sam to pregledujejo. :rolleyes:

sos o moja 2006 letnik je bla original odprta pa še rave je mela! edino cdi blokado ki sem jo tudi odstranil!

Sej se mi je zdel da so ble tut serisko odprte

Popravljeno . Popravil macak333
Objavljeno
Ja na tehničnem ti bodo pregledal zavore, smernike in luči. To naj te ne skrbi pri 125ccm motorjih sam to pregledujejo. :rolleyes:

ok cool. Hvala ... Ok še 2 vprašanja če ima gdo iskušnje z motorjem če jih lahko malo deli z menoj :naughty: .

In kako je če nekoka voziš zadaj s tem mislim kako je z njim ki sedi zadaj če je varno in udobno ? :unsure:

Objavljeno
ok cool. Hvala ... Ok še 2 vprašanja če ima gdo iskušnje z motorjem če jih lahko malo deli z menoj :naughty: .

In kako je če nekoka voziš zadaj s tem mislim kako je z njim ki sedi zadaj če je varno in udobno ? :unsure:

Jah jst osebno ne maram nekoga zadi furat, edina prednost je da se lahka s kom pogovarjaš, glede varnosti...hm, kdaj se je pa blo na motorju varno furat :lol1:

Objavljeno
Jah jst osebno ne maram nekoga zadi furat, edina prednost je da se lahka s kom pogovarjaš, glede varnosti...hm, kdaj se je pa blo na motorju varno furat :lol1:

Hya to je res sam zaradi dekleta ... Da nebova naredila 20 km pa bo dol padla ... TKo da me zanima malo bolj glede tega in kot sem že dejal iskušnje lasnikov aprilije rs 125.

Objavljeno

RS je skrajno neugodn motor za sopotnika. Vsaj men je bil :D

Objavljeno
Hya to je res sam zaradi dekleta ... Da nebova naredila 20 km pa bo dol padla ... TKo da me zanima malo bolj glede tega in kot sem že dejal iskušnje lasnikov aprilije rs 125.

Ma ne bo, sam noge jo bojo mogoče mal bolele ker jih bo imela v malo nelagodnem položaju (beri: skrčene).

Drgač jst sm ti povedal glede na moje izkušnje, kako se to pri tebi obnese pa boš videl/sprobal sam, ko jo kupiš.

Objavljeno

to je čist odvisn od višine človeka, jaz naprimer se na mojem motorju nikakor ne morem peljat zadaj, ker mi skor roke odpadejo, medtem ko na tanovi r6 sedim ko kralj, nič ne bolijo roke in bi se komot peljal tut 200km v eno (pol je pa itq treba natankat :D )

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!