Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jst seb kupujem motul 710 in sicer v btc-ju v lj. Pride mal cenej od tts pa še motul je trance_25_naughty.gif

kje pa je ta trgovina katera hala oz. ime trgovine

Objavljeno
Jst seb kupujem motul 710 in sicer v btc-ju v lj. Pride mal cenej od tts pa še motul je trance_25_naughty.gif

kje pa je ta trgovina katera hala oz. ime trgovine

hala A

tam ko majo olja spodaj... :D

Objavljeno

pejt u TC moto shop...tam dobiš use...poglej na netu kje se nahaja, k js sm že mal pozabu kje točn je...p motul je itak najjači...js skus motul uporablam...

Objavljeno
pejt u TC moto shop...tam dobiš use...poglej na netu kje se nahaja, k js sm že mal pozabu kje točn je...p motul je itak najjači...js skus motul uporablam...

k de bo kj več šu k je motul al pa de bo bolš delov...to sam firmo plačaš... jest sm tankov od husqvarne ole k je mau bolš k pa tts ker olje čist zgori pa še za višje obrate je narejen....

Objavljeno
kko te je pa fuknlo?? :unsure: kaj mislš s tem d bo treba na mašino it? :rolleyes: :whistle:

mah bedno , mašo sn mislo da morem it v cerkev parkrat k jutranji maši

Jst seb kupujem motul 710 in sicer v btc-ju v lj. Pride mal cenej od tts pa še motul je :naughty:

sej drugače je motul ceneje nasplošno ko pa tts, jaz sem dal tu v mb tam pri aprilia centru ko majo še zadi neke trgovine pa je prišlo 16€

Objavljeno
mah bedno , mašo sn mislo da morem it v cerkev parkrat k jutranji maši

sm d je blo bedno :P aja k maš morš it...ja le pejt :blink:

sej drugače je motul ceneje nasplošno ko pa tts, jaz sem dal tu v mb tam pri aprilia centru ko majo še zadi neke trgovine pa je prišlo 16€

16€ se mi zdi d sm tut js dau za motula 710 v TC moto shopu...

za tisto ole od husqvarne pa nism še nikul slišu...kje si p to kupu??

Objavljeno

hvala vm boysi... :worship: k se vidmo vm častim usakmu deci olja :lol: al pa usaj štamprle :P

aj aj=)

Objavljeno

sej nisem :D samo tts not vlivam

Objavljeno (popravljeno)

dej a lahko en pove kolk procentno mešanco mora motor delat...mam pa odprto (vse blokade zuna) kr zj mi tk pije olje ko "pes"...aja pa a je ful občutljiv oni vijak za štelanje??? ....pa nazadnje ko sem motula naročal pri herkulesu je bil okoli 14.50€ zdej je pa že 17.39€ :ninja: . Pa kakšnaje razlika ker opažam da sta dva olja motul 710 eno je ester eno pa ima zraven ester napisano še eno besedo???

---še to a ma kdo kakšne izkušnje z IPONE olja???

slika: (tam ko piše zeleno)

post-18986-1219682005_thumb.jpg

post-18986-1219682141.gif

Popravljeno . Popravil sonda
Objavljeno (popravljeno)

ful se vidi kaj piše na drugi flaški , drugače je pa ester dodan zato da se majn kadi oz skoraj nič , pa mnda ma tud za vonj neko finto , sej kolko se spomnim ma tts tud neko varjanto z estrom

ono drugo pa napiši kaj piše gor ko se ne vidi ravno, jaz bi na tvojem mestu kupo tisto prvo motul 710 ester, da nič druga ne piše polek,

lahko pa probaš enkrat tud kupit motul 800, jaz sem dal not v nsrko kaki pol liter kaj je še enmu ostalo enkrat , samo je bol za kroske

Popravljeno . Popravil coldy
Objavljeno
ful se vidi kaj piše na drugi flaški , drugače je pa ester dodan zato da se majn kadi oz skoraj nič , pa mnda ma tud za vonj neko finto , sej kolko se spomnim ma tts tud neko varjanto z estrom

ono drugo pa napiši kaj piše gor ko se ne vidi ravno, jaz bi na tvojem mestu kupo tisto prvo motul 710 ester, da nič druga ne piše polek,

lahko pa probaš enkrat tud kupit motul 800, jaz sem dal not v nsrko kaki pol liter kaj je še enmu ostalo enkrat , samo je bol za kroske

ej...doma mam motula 2l 800 ker so mi enkrat napačnega poslali...a ti si ga nalil v posodo da ti je samo mešalo????....ker gor piše da je samo za predmešanje???

Objavljeno

fantje!

jst vm zrihtam olja kokr hocte 12E za liter- agip speed 2t (isto kot tts pa motul 710 isti standard use men dimi nic edin k je hladen..+ tega pa usi v gpju furajo agip haha kao :whistle: )

ce pa kupte 12l vam dam za 11E liter.

drgac pa motula 800 raj ne dajat v kantico za olje ker je pregost. daje se ga samo v tank v razmerju napisanem na embalazi.

lp

Objavljeno

Ne ne, vi kr v posodico natankite ^^ K bo oljno pumpo tok zamazal da se bo ustavla haha :D

Objavljeno

tud motul 800 gre gladko čez pumpo...brez pretiravanja :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

a res??? da nebom js naliv not pa zajebo use skup :whistle:

al pa če ga mešam 50% 50% ttsja

Popravljeno . Popravil sonda
Objavljeno
a res??? da nebom js naliv not pa zajebo use skup :whistle:

al pa če ga mešam 50% 50% ttsja

ne rabš mešat

verjemi ti men ;)

Objavljeno

Ej kaj pa mislte u bixxol olju od omwja? Jest sm dons kupu unga bixxol 2t-s k je cist sinteticn baje ful dobr. Aja mam pa neki problemov dons sm navzgor saltu brez sklopke pol se je pa zacela sklopka cudn obnasat pr spelvanju k da bi bla premau napeta pol pa je full pozn prjemala pa hitrej sm se pelu bol jo je zategval kdo ve problem?

Objavljeno
Ej kaj pa mislte u bixxol olju od omwja? Jest sm dons kupu unga bixxol 2t-s k je cist sinteticn baje ful dobr. Aja mam pa neki problemov dons sm navzgor saltu brez sklopke pol se je pa zacela sklopka cudn obnasat pr spelvanju k da bi bla premau napeta pol pa je full pozn prjemala pa hitrej sm se pelu bol jo je zategval kdo ve problem?

lol fantje ne menjat brez sklopke, boste menjalnike pa še kej zravn uničli :D pr kroski recimo k je narjena za brez sklopke šaltat se čuti da je dosti bol gladko in to kt pa pr aprilii, to ni narjeno za brez sklopke. teoretično lahko motor malo trpi če ujameš super obrate, sam u praksi ne rata zmer pol pa trpijo zobniki ležaji in vse. so velike obremenitve in to motorju nč ne koristi. sej vam nebo razsulo motorja v kratkem cajtu sam čez neki časa bo poznat... no sej pol vaša stvar sam tko, kolkr vem ni lih najbol priporočljivo tko menjat.

Objavljeno

gre se zato da tut ce 1% moznosti da zariba ker je pregost, je brezveze. dobr pust ti tiste zgonjene mitote 99 letnike k delajo na cekina :whistle:

Objavljeno
gre se zato da tut ce 1% moznosti da zariba ker je pregost, je brezveze. dobr pust ti tiste zgonjene mitote 99 letnike k delajo na cekina :whistle:

a je tok pomembn ta 1% pr useh tistih drugih procentih, k zariba skor usaka enkrat, tut če daš nvem kašno olje not :P hec

drgač pa res ena olja so za mešanico, druga za posebi, tko da raj ne se igrat če ti že na embalaži piše tko... nima smisla riskirat

Objavljeno
ne rabš mešat

verjemi ti men ;)

sem šel prej primerjat motula 800 ter TTSja...motul ful bol gost tako da bo pri meni odpadlo da ga bom mešal oz. nalil v posodo za olje...bo pa prav prišel ko bo nov bat v motorjo pa ga bom malo na začetku dodal da bo bolš mazalo... :winkiss:

---ka zdej nobeden neve kolk % mešanca more bit na odprti apriliji???

pa kakšna so IPONE olja?(kvaliteta)

Objavljeno

ej kvalitetni so usi!

vazn je samo standard po katerem je narejen.. mislm da so motul 800 pa te za gokarde pa to standard D, usi za cestake so C, za skuterje so B, za mopede pa A...

tko je u osnovi no..

Objavljeno

am ja ta olje je drgač za motorke k majo visoke obrate... drugač sm skos tts tankou sam poj mi je tist mojstr reku de bi blo bolš če bi tankov od husqvarne ole k pokur vs ole tko de z avspuha nč vn neteče pa še višje obrate podpira.... am kupu sm ga pr enmu k se z oljam okvarja... aja btv se olje imenuje husqvarna xp .. nwm no u našmu krajo usi tankamo ta olje pa nobenmu ni kj crknlo al pa kj....lp

Objavljeno
---ka zdej nobeden neve kolk % mešanca more bit na odprti apriliji???

pa kakšna so IPONE olja?(kvaliteta)

ja dej 2% mešanco če je odprt ne :trance_33_sleep: mislm d je tko glih prou :krneki:

Objavljeno
ej...doma mam motula 2l 800 ker so mi enkrat napačnega poslali...a ti si ga nalil v posodo da ti je samo mešalo????....ker gor piše da je samo za predmešanje???

direkt v rezorvar za olje , nima kaj bit

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!